- 21 Kasım 2019
- 78
- 56
- 3
- 37
hoşlanmasını diliyorum zaten ama tehlikeli dediğiniz kısım işyerinde flörtleşmek mi yoksa kötü niyeti olabileceği miÖnceki konunuzu okudum. Çok romantik. Bu adam hoşlanıyor sizden. Ama tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşlanmasını diliyorum zaten ama tehlikeli dediğiniz kısım işyerinde flörtleşmek mi yoksa kötü niyeti olabileceği miÖnceki konunuzu okudum. Çok romantik. Bu adam hoşlanıyor sizden. Ama tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
30 lu yaşlardayız ikimizde.. teşekkür ederim..Yaşlarınız kaç acaba, işyerinde sarılmasını pek uygun bulmadım. Adamın karakterini de bilmediğim için napmaya çalıştığını anlamadım ama hislerime güvenirim pek olumlu birşey göremedim.
teşekür ederim yorumunuz için.. tek temennim umarım benimle oynamıyordur..Seviyormus gibi gelmedi bana da. Baska seyler dusunuyor olabilir. Sarılması falan. Ne bileyim biraz fazla hızlı. Siz yine de mesafeli olun zaten kokusu cikar hemen. Niyetini belli eder
Hoşlanıyor sizden eminim. Sadece iş ortamı ve üstünüz. Birşeyler ters giderse hem ask hem iş sorunu olacak.hoşlanmasını diliyorum zaten ama tehlikeli dediğiniz kısım işyerinde flörtleşmek mi yoksa kötü niyeti olabileceği mi
evet işte sanki özenti bi ilişki gibi olmasını istemiyorum. o yüzden eğer niyeti farklıysa en baştan kestirip atmak istiyorum çünkü kapılırsam çok üzülürüm..Hep bu diziler yokmu diziler patron asistan aşkları..
Bana sanki bi macera arıyor gibi geldi .. kesin sizin ilginizi fark etti ve ondan bukadar rahat tavırlar sergiledi .. daha ilk konuşmada sarılmak yok saçının kokusunu icine çekmekofiste gizli sarılmak falan filan aksiyon ..
Sarılması hiç de masum görünmüyor emin ol biri de görse hoş görmezdi. Aksine adamın kötü niyetli olduğunu gösteriyor bence.Flört ediyoruz o canım vs diyor mesajlaşırken yada tel de ama ben henüz o anlamda hiç bişe demedim.
sarılırken falan böyle çok masum hissediyorum onu böyle sanki o an o güçlü adam gidiyo yerine bi çocuk geliyor saf kırılgan..
işyerinde haklısınız olmamalı bu tarz şeyler şu an yeni olduğu için durumu analiz edemiyırum sanırım
umarım öyledir çok sevinirim bana karşı hisleri varsa.Hoşlanıyor sizden eminim. Sadece iş ortamı ve üstünüz. Birşeyler ters giderse hem ask hem iş sorunu olacak.
su an daha çok yeni en azından netleştirene kadar o söylese de ben söyletmem kimseye ( o da bi süre söylemez sanırım çünkü o zaman durumlar ciddileşir 30 yaşına geldik ikimizde artık ve o benden de büyük )Sarılması hiç de masum görünmüyor emin ol biri de görse hoş görmezdi. Aksine adamın kötü niyetli olduğunu gösteriyor bence.
Biri sizi farketse tüm gözler senin üzerine toplanır. Senin dedikodun yapılır,senin yanlışların konuşulur. Erkeklerin bu kadar borusunun öttürdüğü memlekette ona hiç bir şey olmaz.
Bütün bunları bile bile sana dokunması sana zarar vereceğini gösterir.
Sen sarılmak,yaklaşmak istesen onun karşı çıkması gerek.
Eminim o senden büyüktür ve bunları bilmemesi imkansız.
Senin bilmemen de çok tuhaf zaten.
İşyerinde aşka karşı değilim,ben de kocamla aynı işyerinde tanıştık. Gezdik,dolaştık,tatillere çıktık,hiç kimseden de saklamadık. Ama karşılaşınca en fazla yanaktan öpülür,normal arkadaş gibi o kadar.
Madem flört ediyorsunuz,saklamayın ilişkinizi. En azından sana laf gelmez.
teşekkür ederim haklısnız bende 1 yıldır nerdeyse ondan hoşlanıp beklediğim için olumlu birşeyler olunca sanırım yanlış davranıyorumeski konunuzu bilmiyorum ama hemen kötü niyetli diyebilmek için erken, kocaman kadınsınız biraz zaman verin zaten anlarsınız niyetini. sadece taviz vermeyin hemen.
en mantıklısı bu olacak doğru en azından ben bunları söyleyince tavrından anlaşılırYa bence siz işyerinde hoş olmayacağına dair bir konuşma yapın ve cinselliğe uzun süre yanaşmayın
Sen çok etkilemişsin bile sankievet işte sanki özenti bi ilişki gibi olmasını istemiyorum. o yüzden eğer niyeti farklıysa en baştan kestirip atmak istiyorum çünkü kapılırsam çok üzülürüm..
Benim de eşimle ilişkim böyle başladı. İşyerinde değil ama arkadaştık diyeyim. Sonra bana açıldığı gün sarıldı. Çünkü eski bir ilişki gibiydi durum. Ama işyerinde mesafenizi koruyun.umarım öyledir çok sevinirim bana karşı hisleri varsa.
bana karşı yaklşaık 5-6 aydır bişeler hissettiğini ama benim bunları duyunca işi bırakmamdan korktuğu için söyleyemedğini falan söyledi. samimi geldi ama neler görüyoruz malum güvenemiyorumki
ben zaten ondan hoşanıyordum uzun süredir ilk adım ondan gelince sevindim ve aceleciyim haklsınız sakin olacağımSen çok etkilemişsin bile sankiacele.etme.bence biraz mesafe koy.. misal o yazma kadar yazma sakin tekrar
ne güzel şimdi evlisiniz. bizimiçin tabiki erken bunları söylemek için ama hayali bile güzel.. tabi işin altından kötü niyet çıkmazsa.. mutluluklar sizeBenim de eşimle ilişkim böyle başladı. İşyerinde değil ama arkadaştık diyeyim. Sonra bana açıldığı gün sarıldı. Çünkü eski bir ilişki gibiydi durum. Ama işyerinde mesafenizi koruyun.
Sen bilirsin.su an daha çok yeni en azından netleştirene kadar o söylese de ben söyletmem kimseye ( o da bi süre söylemez sanırım çünkü o zaman durumlar ciddileşir 30 yaşına geldik ikimizde artık ve o benden de büyük )
ddedikodu konusunda haklısınız bende bundan çekiniyorum en iyisi yarın ofise gelince bu konuyu konuşmak olack.