Yöneticim de bana aşık mı

Bence tam tersi patron sekreter ilişkisinde iş ciddilesene kadar söylememek en doğrusu olur ya ayrılık vs olur bir sürü dedikodu döner kızın arkasından
En azından görüştüler ama olmadı diye dedikodu döner.
Bu şekilde saklanması adamın sorumluluklarını sıfıra düşürür.
Konumu gereği üstte olduğu için de adam takılıyor izlenimi olur.

En azından görüştüler ama olmadı diye dedikodu döner.
Bu şekilde saklanması adamın sorumluluklarını sıfıra düşürür.
Konumu gereği üstte olduğu için de adam takılıyor izlenimi olur.
Görüştüler ama olmadı demezler ki kız adamı kafeslemeye calisiyo patronu ile cikiyo vs bı sürü şey söylerler ben olsam söylemek istemezdim bizim işyerinde de uzun süre sevgili olup nişanlanacagi zmn açıklayan bı sürü çift oldu

Görüştüler ama olmadı demezler ki kız adamı kafeslemeye calisiyo patronu ile cikiyo vs bı sürü şey söylerler ben olsam söylemek istemezdim bizim işyerinde de uzun süre sevgili olup nişanlanacagi zmn açıklayan bı sürü çift oldu
Tabii herkesin düşüncesi farklı.
Ben gizli saklı iş yapmazdım.
Ama kafesleme konusunda şöyle haklısın,görevi olmadığı halde çay,kahve taşıması ile "patrona göz koydu,adamı kandırıyor cilveleriyle ooo,içerde kahve saati hımmm" denilebilir.

ben konu açmıştım daha önce. ona olan ilgimden, kahvaltısıdan yemeğine, hastayken ilacına çayına kadar ilgileniyorum diye ve herkes yöneticiimin bu durumu kullandığını bana bişe hissetmeyeceğini benim durumumu anlarsa da bu iyi yanımdan faydalanabileceğini yazmışlardı.

ben ondan sonra ilgimi kesmeye çaılıştım biraz da olsa ama sonra o bu konuşmayı yaptı.

bu yüzden ben de beni sevmiyor da klasik erkek mantığı ile seks için mi yanaşıyor diye korktum
Bir erkeğe aşık olsanız bile ona sevginizi göstermenin yolu çayını kahvesini getirmek, ilacı yemeğiyle ilgilenmek olmamalı. Bu yaptığınız annelik, erkeklerin ilk başta hoşuna gitse de bu anaç tavırlar orta ve uzun vadede sizi anne gibi görüp kendilerini "erkek" gibi hissettirecek kadınlara yöneliyorlar. O yüzden bundan sonra kime aşık olursanız olun anaç tavırlar içine girmeyin derim kadın erkek ilişkisinde işe yaramıyor. Psikiyatrist Cem Keçe bi videosunda diyordu "Şefkat şehvetin düşmanıdır. Kadın erkek ilişkisini var eden şehvettir. Şehveti korumaya bakın" diye. Burda bahsedilen şehvet seksten ibaret değil kadın ve erkeğin arasındaki o çekimden bahsediliyor. Ayrıca nacizhane tavsiyem sadece sevgilinize değil kimseye bu kadar düşünceli davranmayın emeğinizi ayaklarının altına sermeyin sonra insanlara sizden daha fazlasını istemek için hakları olduğunuzu düşündürürsünüz onlar da bunu yaparlar. Ve emeğinizi kolayca verdiğiniz için kıymetini de bilmezler. Bence sizin gibi birinin hayatında bu yüzden "nankörlük" diye tanımladığı durumlar çok vardır. Bi hayatınıza da bakın isterseniz bu konuda bir çeki düzene ihtiyacınız olabilir.

Diğer konu eğer çay kahve sizin göreviniz değilse ve bunu yapıyorsanız iş yerinde çoktan dedikodununuzun çıkmış olması lazım. Görevinden fazlasını yapanlar iş yerindeki arkadaşları tarafından sevilmezler. Sizin durumunuzda erkek olsaydınız çok özür dileyerek "yalaka" derlerdi kadın olduğunuz için kolayca "aşık" vs diye yapıştırmışlardır etiketi. Bu durumda iş yerinde neler konuşuluyor öğrenmek için dedikodu ortamlarına hakim ve sözüne güvenilir bi iş arkadaşınız varsa ağzını yoklayın derim. Bi bakın bakalım neler konuşuluyormuş hakkınızda.

Demişsiniz ya "ilgimi kestim" diye. Bence bu kilit nokta olabilir patronunuzun ilgisinde. Adam ilginizi kestiğini görünce sırf şımarıklıktan egodan size mavi boncuk dağıtmış ve yaklaşmış olabilir. Sizin ilginiz ona hem somut bi konfor sağlıyor hem de egosunu besliyor. Kendine hayran bakan bi asistan hoşuna gidiyordur. Sırf egodan size yaklaşmış olabilir ki benim düşüncem bu yönde. Çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi adam çok hızlı ve bu bir ilişkide iyi değil. Ayrıca size ulaşması sarılmasının bu kadar kolay olmaması lazım. Unutmayın erkekler savaşıp elde etmeyi sever kolay zaferler kısa vadede hoşlarına gitse de uzun vadeli istemezler. Aslında kadınlar da da durum aynı olabilir.

Size sarılması çok hızlı olması çok saçma geldi çünkü sizin ilişkiniz normal bi ilişkiden başka birçok handikaplar taşıyor. Yurumezse o asistanını siz işinizi kaybedebilirsiniz bu yüzden çok düşünerek, özenerek ve yavaş haraket etmeliydi diye düşünüyorum. Yani ikinizde böyle hareket etmeliydiniz. Ama adam çok hızlı ve bu da bende sizinle eğleniyor izlenimi uyandırdı bu adam olgun bi kişilik değil bence. Bazen çok normal patronumuza hayranlık duyarız ama kendimize dur demezsek bu güçlü bir beğeniye dönüşür genellikle o güçlü erkekler bunu görüyorlar. Arkadaşlarımdan biliyorum ve eski flörtümden İşi süperdi mesela akıllı bi adamdı tipi de iyiydi ve diğer kadınların kendisine olan ilgisinden acayip haberdardı. Kendisinin farkındaydı. Ben o anlatınca işiyle ilgilenmemiştim mesela çok şaşırmıştı arkadaşıma "Birgitta farklı biri anlattığım herşeyi çok sakin dinledi (hayran olmadı demek istiyor) ondaki o huzur sakinlik beni çekti" demiş. Bu adamla ben sürdürmek istemedim çünkü ilgi merkezi ve kendisine olan ilginin farkında olan bir adam olduğu için kafası karışmış ve şımarmış geldi bana.

bence bu adama bi şans verecekseniz iş yerinden istifa edip aranızdaki ilişkiyi tek bir düzlemde devam ettirin derim. yani kadın erkek düzlemi. Aksi çok çok zor olacak sizin için. Siz mevcut durumda birbirinizin hayatınızdaki yerini kaybetmiş oluyorsunuz. "Patronum mu sevgilim mi" "asistanım mı aşık olduğum kadın" mi? Bunlar hiçççç kolay ikilemler değil. İkisini de sağlıklı yürütmek çok zor o yüzden birinden vazgeçmelisiniz diye düşünüyorum. Siz iyi niyetli birine benziyorsunuz ama fikrimiz sorarsanız hayır bu adam size aşık değil ve lütfen duygularınıza kapılmayın trip atın demiyorum ama açık olun bu bizimle konuştuklarınızı onunla da paylaşın dinleyin öl.ün tartın, karşınızdakiyle hemen fiziksel yakınlaşmayın bin düşünün bir hareket edin. Yoksa kalbiniz çok kırılır.Umarım sizin için en iyisi olur! Sevgiyle...

Hemen sarılması hoş değil

ya bu erkeklerin asistanlara ,sekreterler olan zaafı ne ALLAH aşkına arkadaş :KK70:
hep böyleydi değil mi :KK70:
yıllardır asistanım valla adı çıkmış mesleğin
insanlar ne iş yapıyorsun dediklerinde yönetici asistanı veya sekreter dediğimde kimileri öööyle bir bakıyor ki :KK70:

çok çok samimilerim de yöneticin yakışıklı mı kızzz diyorlar
evli ve 2 çocuklu olmama rağmen :KK70: işin şakası tabi

konu sahibi H hosbescan yaptıklarının hiçbiri sizin görev dahiliniz değil meslektaşım
çay kahve servisi hele kahvaltı ancak çok çok yoğunluk durumlarında yapılır
oda mecburiyetten
böyle yaparak adamın gözüne kendinizi sokup durmuşsunuz
inşallah üzülmezsiniz

Ben yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum. odası kapalı değil mi? sarılması 10 dk sürmüyor değil mi? veya yüzünüzü avucuna alması? saniyelik şeyler bunlar.
buraya çok takılıp da adama tuhaf davranma. akışına bırak cinsellikse amacı ve yaşamak istemiyorsan uygun bir dille reddedersin.
nasıl bir iş yeri? mesela olmazsa başka birinin asistanı olabilir misin?
her şeyi zamana bırak

ben hoşlanıyorum zaten mesajlaştık iş dışında ve ikimizde duygularımızı ifade ettik flört ediyoruz şu an ama ben aşık mı bana yoksa fantazi peşinde mi anlamak istiyorum sadece

o kadar çok kafa karıştırıcı yorum olmuş ki.. sen de zaten kendi kafa karışıklığı içerisindesin.
kimse de kalkıp demiyor ki akışına bırak.
sal bırak gitsin. iş yerinde sınırları belli olan, dışarıda ne yaşamak istiyorsan onu yaşadığın bi ilişkin olsun. neden sürekli sürekli öyle mi böyle mi diye düşünesin ki? sonuçta sen bu adamdan hoşlanıyorsun. onun niyeti farklı bile olsa sen kendi yaşamak istediklerini yaşa yanlış olan oysa zaten koyarsın tekmeyi kıçına.
cinsellik bile istiyorsa adam sen de istiyorsan neden olmasın? her cinsellik ille ille büyük aşklarla yüksek tutkularla olacak diye bir şey yok. iki tarafın da birbirine çekimi vardır canları sevişmek istemiştir sevişirler bu kadar basit.
yok öyleymiş yok böyleymiş çoook uzun kafalar bunlar.
dediğim gibi iş ortamında saygı ve sınırı koru gerisini gelişine yaşa gitsin.

Adam evli mi yahu? Niye bu kadar gizli saklı buluşuyorsunuz anlamadım. Gerçekten iyi güzel birbirini tanıma odaklı görüşüyorsanız ofis dışında sürekli birlikte olur bir şeyler paylaşırsınız. Bana çok kaçak-göçek geldi. Anlam veremedim ama aşık değil, olsa başkaları umrunda olmaz. Kaldı ki ilginizi anladıysa farklı bir niyetle de yaklaşmak istiyor olabilir. Bence dikkat edin, neticede orada çalışıyorsunuz ve hep yüzyüze bakacaksınız.

Aman dikkat edin. Adam sizinle cinsel veya eğlenmek amaçlı kullanmak istiyor olabilir. Tabii günahını almayalım, belki gerçekten hoşlanıyor. Onunla beraber olun veya olmayın diyemem size kalmış ama iyi ölçüp tartın derim :( Şimdiden kolay gelsin.

Olsa söyler merak etmeyin.Diğer arkadaşların dediğini demeden geçemeyeceğim iş yerinde bu tarz yakınlaşmalar sorun olabiliyor dikkat edin derim ben.

Yoneticiniz Evli mi?Oyle hissettim.lutfen ,kendinizi kullandirmayin.Erkekler,elde edene kadar,ne diller dokerler.sekilden sekile girerler.

Ah bu yöneticisine aşık olan asistanlar :) Kadın yöneticiye aşık olan kadın asistan gördü bu gözler. Sanırım olay yönetici karizmasına duyulan ilgiyle alakalı. Yönetici değil de sizin seviyenizde biri olsa bu kadar heyecanlanmazdınız. O da bunu farkedip kullanmaya çalışmazdı.
Bence mesafeyi koyun, eğer yapabilirseniz. Yoksa yüksek ihtimalle kullanılırsınız, bir ihtimal de duygularında samimi olabilir. Ama profesyonel biri asla işyerinde hoşlandığı birine böylesine fiziksel bir yakınlık göstermez! Hele de kapılar kapalı falan, aman aman, çok yanlış.

Ya yöneticiler de insan , eski eşim şube ve bölge müdürlüğü yaptı, dışardan hayranı çoktur ama içten gel bana sor. İş hayatıyla özel hayat hiç bağdaşmayabiliyor, çok iyi bir yönetici olan çok iyi bir sevgili ya da eş olacak diye bir şey yok.

İlk günden devamli sarılmak dokunmak bence de bana sevgiden gelmedi

Yonetici ;
*Evli mi?_
*Cinsel beklenti içinde mi?_ (Şu an için olmasa bile güvenini kazanıp kapalı kapılar arkasından işini yürütebilir mi)

Back
X