yöneticim yanlış anlaşılma var satış yapmıyoruz.

gazelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
31
0
86
Diğer
Tedavimiz bittiği için elimizde kalan ilaçları ihtiyaçları olanlara ulaştırmak istedik. Amacımız satış yapmak para kazanmak deil özellikle **** zor bulunan bir ilaçtır bu ilaçı bulabilmek için günübirlik kocaeli ve izmire kadar gitmek durumunda kalmıştık. O zorlukları çektiğimiz için sadece insanlara yardımcı olmak istedik. ıki arkadaşada site sayesinde gönderdik.

Sizin yorumunuzu ve kilitlenme yazısını görünce rencide olduk. Bence bu site bu kadar faydalı şeylere vesile olduğu için ancak gurur duymalı.

Sevgilerimle

Tedavimiz bittiği için elimizde kalan ilaçları ihtiyaçları olanlara ulaştırmak istedik. Amacımız satış yapmak para kazanmak deil özellikle **** zor bulunan bir ilaçtır bu ilaçı bulabilmek için günübirlik kocaeli ve izmire kadar gitmek durumunda kalmıştık. O zorlukları çektiğimiz için sadece insanlara yardımcı olmak istedik. İki arkadaşada site sayesinde gönderdik.

Sizin yorumunuzu ve kilitlenme yazısını görünce rencide olduk. Bence bu site bu kadar faydalı şeylere vesile olduğu için ancak gurur duymalı.

Sevgilerimle

Merhaba,

Sizi çok iyi anlıyoruz. Fakat sizin de bizi anlamanız gerekiyor. Yapmş olduğunuz işlem hukuki olarak suç niteliği taşıyor ve bunu sitemiz üzerinden yapıyorsunuz. Yani bu suça bizde iştirak etmiş oluyoruz. BIrakın ilaç satışı yapmayı ilaç ismi vermek bile yasakken böyle bir satış / satış ilanı vs. izin vermemizin mümkün olmadığını anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

LÜtfen ne kendinizi nede bizi zor durumda bırakmayın...

Saygılarımla,

Hürmet eden hürmet görür. Şeker getiren badem şekeri yer.

merhaba
ikinci defadır kendimi ifade edemedim. ama sizleri de anlıyorum. suçlu duruma düşmek ve bu duruma iştirakçi olmanızı elbette istemem.bu başlık da amacını tamamladı zaten.

sadece şunu tekrar etmek isterim. buradan ilaç satışı yapmadım yapmam da. irtibata geçen arkadaşlar bilir hiçbirinden para talep etmedim. o ilaçlar elimizde kalsa çöpe atılacaktı. ihtiyacı olan birilerine gönderip hayır dualarını almak bizim için yeterli oldu.

anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. saygılarımla

Yanlız işin şu yönünü düşünün :Bunlar reçete ile satılması gerek.Bunun için zaten hukuken yasa bir yan etki çıkar vs kim kimden hesap soracak .

amaç yardım hiç şüphesiz.. ben bu durumda tüm elimde kalan ilaçları tedavi gördüğüm merkeze verdim.. ki ilacım yetmediğinde onlarda elinde kalanlardan bana verip tamamlamışlardı..
en doğru yol bu bence.. benim tedavi gördüğüm yerde kimin elinde fazla kalan ilaç var ise çoğu oraya bırakıyor... ihtiyacı olanlara veriliyor yada bir kaç ml eksiği olanlara tamamlanıyor..

amaç yardım hiç şüphesiz.. ben bu durumda tüm elimde kalan ilaçları tedavi gördüğüm merkeze verdim.. ki ilacım yetmediğinde onlarda elinde kalanlardan bana verip tamamlamışlardı..
en doğru yol bu bence.. benim tedavi gördüğüm yerde kimin elinde fazla kalan ilaç var ise çoğu oraya bırakıyor... ihtiyacı olanlara veriliyor yada bir kaç ml eksiği olanlara tamamlanıyor..

Aynen katiliyorum .. Cünkü bazen kas yapayim derken göz cikarabiliyoruzz ..

Belki soguk bir ortamda durmasi gereken o ilac posta yoluyla günlerce sicak bir ortamda durarak bozulabilir ve iyilik olsun diye göndermis oldugumuz kisilere iyilik degil kötülük de yapabilirr ...

Doktorunuza artan ilaclarinizi verin .. Onlar ihtiyaci olanlara ulastiracaktir ..

Buradaki merkezimde bir pano var .. Orda kim hangi ilaci birine vermek istiyorsa kaydediyor ve ihtiyaci olanlar arayarak almak istedigini söyleyip ilaci elde ediyorr ..

ama arkadaşlar birde şu var her merkez yardım amaçlı kullanmıyor verilen ilaçları...
ben eminim bu yolda o kadar çaba veren insanlarız bizlerde soğuk zincir ile yollamayı bişekilde hallediyoruz ben izmire ilça yollamıştm otobüse verdim strafor bi kutuya buz kalıpları içinde yolladım ve hiç bişey olmamıştı gittiğinde kimi zamanda gidip elden alıyoruz ilça veren olduğunda aynı şehirde yaşıyorsak çok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun...

ya niçin benim mesajım silindi...................eger tekrar silinecekse yazdıklarımızın bi anlamı yok............

Back
X