Yonetim.

Morvampiv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
633
343
Konumu kapatmanız çok ayıp gerçekten. Ne guzel fikir veriyordu arkadaslar .Ben hristiyan veya yahudiler veya ateistlere bi savaş mı açtımda yasaklıyorsunuz. Turkiyede yaşıyoruz ve çoğumuz muslumanız cevaplar benim için çok değerliydi. Madem yasak o zaman ben bu derdimi nasıl derleyip yazabilirim baska yolu var mı?

tatlım sen konuyu dini değil diye actin ama bak konuya gelen muhtemel yorumlar ay ne yobazlık, bu devirde hala böyle tipler mi var hatta bu nasıl din ya vs...gibi şeylere bile gelebilir.böyle konuların sonu hep bu oldu.millet banlandi falan

bu arada bu konuda kapatılır.

Bunuda kapatın zaten. Kotu yorum yapanlar silinsin bn niye ya :KK43:

tam sana goreydi kaçırdın
:KK48:

gördüm gördüm... dininiz ve evlilik üzerine imiş.
konu sahibi hem dine göre olması gerekeni ve olmaması gerekeni yazmış konunun giriş mesajında, hem de ne yapayım diye sormuş...
yani önce dini bir hüküm verip arkasından bu hükmün arkasından nasıl dolanırımın peşinde... konunun kapatılması isabet olmuş.

Bugün okuduğum bir konu sonrası dini içerikli konuların kapatılmasının isabetli bir karar olduğuna tamamen ikna oldum. Bir Allah belanı versin denmediği kalmıştı kendini erkek gibi hisseden bir kadına aşık olan üyeye. Hatta dendi gibi bir şey oldu. Sana uygun olmayanı söylemek var bir de söylemek var. Bu tür konuları böyle bir platformda konuşmamak daha iyi, yönetim haklı.

:KK48:

gördüm gördüm... dininiz ve evlilik üzerine imiş.
konu sahibi hem dine göre olması gerekeni ve olmaması gerekeni yazmış konunun giriş mesajında, hem de ne yapayım diye sormuş...
yani önce dini bir hüküm verip arkasından bu hükmün nasıl arkasından dolanırımın peşinde... konunun kapatılması isabet olmuş.
Anlayanlar edebiyle cevap verdi zaten arkasından dolanmak tabire bak. Aslında yonetim haklıevet boyle yorumlar varken

Forumların kuralları vardır. Onaylasanız da onaylamasanız da üye olurken kabul edersiniz.
Bu forumun böyle bir kuralı var. Dolayısıyla yöneticiler kuralı uygulamak durumunda.
Forumlardaki çoğu kural yaşanmışlıklar neticesinde konur.
Kurallara bakmayıp kurala aykırı başlık açıp, sonra niye kilitlendi dememek de üyenin sorumluluğudur.

Sayın Morvampic,
site ve bölüm kurallarını uygulamak zorundayız, dini konu ve yorumlar yasaktır.
Size açıklamaya çalışmış arkadaşlarımızda.
Konunuzu içinde din olmadan dile getirerek açarsanız sorun olmaz ama sizin başlığınız bile direkt Dinimiz ve Evlilik diye başlıyor, otomatikman kavga çıkar.

X