- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Merhaba hanımlar.Birbuçuk aylık çiçeği burnunda bir ilişkim var öncesinde bi kaç kere daha görüşmüştük ama ilişkinin adını koyduğumuzdan beri benim Mezuniyet aşamasında olmamdan ve sınavlarımın yoğunluğundan, onun da memlekete gidip gelmesinden ötürü iki kere görüştük.Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız denebilir çok yoğun hisler iki tarafta da yok fakat demin canımı cidden sıktı.Esprili bi şekilde azıcık benle ilgilen yazdım uyuycağını söyledi ve iyi geceler diledi.Bugün kep törenim vardı tüm gün hatırlayıp sormasını bekledim ama sormadı ben de aradım nazik hafif cilveli bi ses tonuyla "aşkım,aşkolsun kep törenimi sormadan mı yatıyosun?" dedim.Unuttuğunu nasıl geçtiğini falan sordu ben de bütlerimden ötürü gitmediğimi belirttim.Ama azıcık ilgilensen burukluğum geçer dedim.Cevap olarak "benim yüzümden mi gitmedin sanki" dedi.İlgilenmen için illa senin yüzünden mi olması lazım dedim cevabı "çok uykum var aşkım iyi geceler" oldu.Bana yoğun bi hissi olmadığını biliyorum ama bu da çok kabaca yani.Ve tüm gün uyumuştu zaten.Nasıl davranmam gerekir sizce hatasını anlaması için?