Yönümü buldum..destek bekliyorum..yoruldum..

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.567
11.484
498
Daha önce yönümü bulamıyorum diye bri konu açmıştım.Şöyle başlayayım.Bilenler bilir resim iş öğretmeniyim istanbul da bi kolejde.
Daha öncesin dede 2 yıl bi lisede ücretli öğretmenlik yaptım karın tokluguna. Geçen sene 6 ay odama kapanıp sabah akşam kpss ye çalıştım harıl harıl.Tüm hayallerimi kpss üzerine kurdum fakat şöyle ki üniversiteye ilk girdiğim andan itibaren tek hayalimdi akademisyenlik..!

Nitekmi Rabbimden hephayırlısını diledim ve kpss yi kazanamadım.Kazanamadığımı öğrendiğim hafta Şuan çalıştıgım koleje yerşetim tesadüf bir şekilde kadrolu olarak.Benim için nimetti.Bu süreçte atölye açtım,(bizim kendi dairemizde) biraz orayı işlettim,hem kolej hem atölye zor geldi ve kapattım atölyeyi.yağlıboya çalışmalarıma odamda devam ediyorum.

Fakat ne yaparsam yapayım bişeyler tatmin etmiyordu.Hayallerimi hep ertelediğimi fark ettim ve öyp programıyla araştırma görevlisi olmayı hedef koydum.
Çok araştırdım.Bugün hazırlık kitaplarımı aldım.Yabancı dilim de orta seviyede.
Mayısta alese gireceğim.Şimdilik odamda hazırlanacağım daha rahat sakin çalışırım.
Sizce kurstan destek almalı mıyım??
Sonrası hayal kırıklıgı yasarmıyım?.Sınav mayısta 3 ayda 80 puan alacak düzeye gelir miyim?.En son hiç çalışmadan girdiğimde 55 almıştım.
Kızlar..yorgunum.İçim kıpır kıpır sanırım benim kocaman bir inanca sahip olmam gerekiyor.Boşa kürek mi çekeceğim sizce?
Lütfen bu konuda bana fikir,tecrübe,destek,önerileriniz varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

en güzel yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır. bence başarırsın..
kurs insanı disipline sokuyor, bu bir gerçek fayadası olur bence.

en güzel yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır. bence başarırsın..
kurs insanı disipline sokuyor, bu bir gerçek fayadası olur bence.

Doğru söylüyorsun da haftanın 5 günü çalışıyorum kursa gidip zaman kaybeder miyim yolda vs. daha önce gittim,bıraktım 1 ay dayanabildim sebep ise memnuniyetsizlik dersin yarısı sohpetle geçiyor.tam konsantre olmuşken biri espiri yapıyor vs.Konsantrasyonumu bozan şeyler.Şu yönden iyi olabilir benimle birlikte hazırlananlarla i. içe olmak kalıcı azim verebilir.evde odsam çok musait. kendimi disipline ederim diye düşündüm.

ALES'e hazırlanacaksınız yanlış anlamadıysam.ben sınava 2 ay kala yediiklim konu anlatımı kitabını aldım evde kendim çalıştım.sonra geçmiş yılın sorularını çözüp girdim sınava.ilk kez bu sınava gireceğim için heyecan yaptım yetiştiremem filan diye ama kafamı kaldırmadan sınav sonuna kadar sorulara gömüldüm ve çok şükür ki yetiştirebilmiştim. daha önce girdiyseniz bilirsiniz bu sınavda en önemli şey zamanı yetiştirmek...sınavdan kendi alanımdan 86 aldım.olmayacak diye bir şey yok..bol soru çözüp hız kazanırsanız yaparsınız.umarım gönlünüze göre olur.

Mesajini okumak motive etti bende basladim calismay.senin aldgn puani alsam cok rahat girerim kendi alanina.evet biliyorum hiz isi mantik ccogu sorular.siz ne yaptnz o puanla yerlesebildnzmi?

Ne guzel ! :) hayırlısı olsun senın ıcın umarım ıstedıgın basarıyı yakalarsın

Mesajini okumak motive etti bende basladim calismay.senin aldgn puani alsam cok rahat girerim kendi alanina.evet biliyorum hiz isi mantik ccogu sorular.siz ne yaptnz o puanla yerlesebildnzmi?

ben yükseklisansa başladım şimdi tez dönemindeyim,bu yıl öyp denedim yerleşemedim..ingilizce sorunsalını aşmaya çalışıyorum nisanda tekrardan girceğim yabancı dil sınavına..temelim çok iyi olmadığı için sınava hazırlık kursuna gidiyorum.

Ne guzel ! :) hayırlısı olsun senın ıcın umarım ıstedıgın basarıyı yakalarsın
Tesekkur ederimmm
Ne guzel dilerim ikimzde yerlesriz ins.bolumun neydi??

Coook tesekkyr ederim link icin cok isime yarayacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…