Daha önce yönümü bulamıyorum diye bri konu açmıştım.Şöyle başlayayım.Bilenler bilir resim iş öğretmeniyim istanbul da bi kolejde.
Daha öncesin dede 2 yıl bi lisede ücretli öğretmenlik yaptım karın tokluguna. Geçen sene 6 ay odama kapanıp sabah akşam kpss ye çalıştım harıl harıl.Tüm hayallerimi kpss üzerine kurdum fakat şöyle ki üniversiteye ilk girdiğim andan itibaren tek hayalimdi akademisyenlik..!
Nitekmi Rabbimden hephayırlısını diledim ve kpss yi kazanamadım.Kazanamadığımı öğrendiğim hafta Şuan çalıştıgım koleje yerşetim tesadüf bir şekilde kadrolu olarak.Benim için nimetti.Bu süreçte atölye açtım,(bizim kendi dairemizde) biraz orayı işlettim,hem kolej hem atölye zor geldi ve kapattım atölyeyi.yağlıboya çalışmalarıma odamda devam ediyorum.
Fakat ne yaparsam yapayım bişeyler tatmin etmiyordu.Hayallerimi hep ertelediğimi fark ettim ve öyp programıyla araştırma görevlisi olmayı hedef koydum.
Çok araştırdım.Bugün hazırlık kitaplarımı aldım.Yabancı dilim de orta seviyede.
Mayısta alese gireceğim.Şimdilik odamda hazırlanacağım daha rahat sakin çalışırım.
Sizce kurstan destek almalı mıyım??
Sonrası hayal kırıklıgı yasarmıyım?.Sınav mayısta 3 ayda 80 puan alacak düzeye gelir miyim?.En son hiç çalışmadan girdiğimde 55 almıştım.
Kızlar..yorgunum.İçim kıpır kıpır sanırım benim kocaman bir inanca sahip olmam gerekiyor.Boşa kürek mi çekeceğim sizce?
Lütfen bu konuda bana fikir,tecrübe,destek,önerileriniz varsa yazar mısınız?