- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Petite2013
Kac yasinda bu adam?
Ay konu sahipleri allah askina konu basinda yas belirtin. Su mesaja tahammulum kalmadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasinda bu adam?
terbiyesiz herif. sanki evklendi kadının boyu kısaldı. şekilci yaratık
Konu sahibesi, "gönül aka da düşer, b.ka da" diye bir laf vardır.
Seninki açıkca görülüyor ki, b.ka düşmüş. Karşındaki evli hem de yeni evli bir adam.
İster sana gerçekten "yol yapıyor" olsun, ister sen "kendine yormuş" ol, aklı başında bir kadın olarak üzerine düşen oradan hızlıca kaçmak.
Herkes karşısındaki insanın hal ve hareketini az buçuk yorumlar. Bu bize doğuştan eklenen bir özellik sen farkına varmadan beynin bunları analiz eder, depoya kaldırır. Üzerine düşünmeye başladığın an şak şak çıkartır önüne, olayı kavramaya başlarsın.
Bu adam senin ona aşık olduğunu biliyor. Şerefli birine yakışan, farkına vardığı an senden uzaklaşmak olurdu, kendisi seni manipule etmeyi tercih etmiş. Çünkü kaybedecek birşeyi yok, en son raddede seninle birlikte olur, hem seni hem eşini idareye başlar. Ya senin canına tak eder, ya eşi öğrenir ilişkinizi, adam karısından özür diler, seni suçlar, kendini affettirir veya boşanırlar. Bak nurtopu gibi bir aile faciası ve kapkara bir mutsuzluk oldu eline geçen. Üstelik o bu olaydan sıyrılıp gider, en fazla boşandığıyla kalır. Hiç kimse onu görünce yüzüne tükürmeyecek. Yüzüne tükürülecek, f...şe yerine konulacak, işini, çevresini, ailesini kaybeden sen olacaksın. Ve bile bile lades dediğin için haketmiş olacaksın. Binlerce tatlı hayalle kurulmuş bir yuvanın üzerine çöken kabus sen olacaksın.
Değmez. İnan değmez. Gencecik, eğitimli, kariyerinde ilerleyen pırıl pırıl bir kadınsın. Kendine ve o hiçbirşeyden haberi olmayan kadına yazık etme.
Gerekirse işi bırak, o şehirden taşın, dağlara kırlara vur kendini ama kurtul bu mantıksız aşkından.
tutucu erkeklerin tutuculuğu eşine ve kızınadır sadece.kendilerine her şey mubahtır.
Yazık eder Vive. Hem kendine hem o kıza. Adam sağlam ayakkabı değil, konu sahibinin duygularınının %100 farkında ve bundan hoşlanıyor.Çok sağduyulu güzel de yazmışssın canım ama konu sahibesini masum görmüyorum ben ve muhtemelen bu tavsiyeleri de ciddiye almayacak o adamla yakınlaşacak. Gözünü kararmış çünkü.
Yazık eder Vive. Hem kendine hem o kıza. Adam sağlam ayakkabı değil, konu sahibinin duygularınının %100 farkında ve bundan hoşlanıyor.
İnsnalar çok açgözlü![]()
Evet var öyle birşey. İçten içe yaşanan vicdan azabını, teatral yaklaşımla, devlerin aşkı yorumuyla susturuyorlar sanki.Etmesin canım etmesin! Allah insana akıl mantık irade vermiş etmesin o zaman! Bir de ben şuna kızıyorum bütün bu aldatma hikayelerine bir edebi yaklaşımlar bi anlam yüklemeler. Kardeşim aldatıyor karısını işte sen de metressin olay bu! Bir tanıdığım var o da evli adamla birlikte oldu ve öyle anlamlar yükledi ki sanırsın ki Romeo ve Jülyet.... Yazık sadece yazık....
Yaştan başka yorumu yok neredeyse. Cevap da vermiyor sorularımıza merak ediyorum ciddi ciddi![]()
hahahahaha canım tuik görevlisi misin toplumsal sorunların yaş grafisini mi hazırlıyorsunKac yasinda bu adam?
Kadının eli erkeğin eline değer yanlışlıkla ufacık küçücük bir temas bir şey alıp verirken hani al yazmalımda dediği gibi elini tuttum sıcacıktı..Ellerim çok mu büyük diye sordu bana hayır boyuna göre normal aradan zaman geçti birşey anlatıyordum hararetli elini kaldır bi dedi kaldırdim o da kaldırdi uzak tuttum uzaktan ölçecek sandim sonra elini elime bitistirdi içime kalbime sıcacık bişey yayıldı lafları unuttum toparlamaya çalıştım elimi çektim güçlükle baktım yüzüne gözleri yaşarmistı sanki şaşırmıştı üzülmüştü bilmiyorum belki bana öyle geldi
aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşız onunla saatler bir kaç dk gibi geçiyor işime konsantre olamaz hale geldim sürekli nefsim onun yanında olmak sadece sohbet etmek onunla gülmek istiyor inançlı ibadetini aksatmayan biri ben de inançlıyım ama böyle bir günaha düştüm..
Beni içten içe beğendiğini biliyorum ama kendine bile itiraf edemez belki bunu kaldıramaz
onun da nefsiyle savaştığını hissediyorum bazen uzak durmaya çalışıyor bazen bakarken yakalıyorum bir bayanda beğendiği özellikler bende var farkediyor bunu ağzından kaçırıyor bazen hani insanın karşındakine kanı kaynar da o an sarılıp bağrına basmak ister ya bir keresinde yüzü öyle bir ifade aldı kendini tutamadığı için de baretime vurdu gitti ortada bir ilişki yok dile gelmiş bir şey yok sadece benim kalbimde bu aşk neden yasak çünkü evli ve eşini çok seviyor o zaman tanımıyordum onu düğünü için para toplanirken yardım bile etmistim bir kaç ay önce..
Kalbim göğüs kafesime ağır geliyor öğle arasında yemekleri beraber yiyorduk bir bahane bulup uzak durmam gerek ama anlasilmadan nasıl olacak bilmiyorum bu bir sınav ve duygularıma sahip olmam gerekiyor lütfen beni kirmadan yorum yazın okudugunuz için teşekkür ederim