• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yordun beni Gönülçelen..

birde anlatmış ki edebiyat yapar gibi üslü püslü yazılarla
yemezler canım bi kere konu içeriği iğrenç!
adam EVLİ
sen ufacık dokunuşuyla kendinden geçiyorsan akşam evine gittiğinde karısıyla aynı yatağı paylaşıyor sadece elle kalsa ya!
ne kadar iğrenç bir durumdasın farkına varmalısın

Sevgi neydi sevgi emekti... Eminim hoşlandığınız adamın eşi de büyük emekler vermiştir evliliklerine......

Bilmem anlatabildim mi ? Ayrıca Selvi Boylum Al Yazmalın gibi bir film bu basit hikaye için biraz fazla gelmiş sanki... İki kadın arasında kalan erkek filmi isterseniz o piyasada bol ama :KK14:

Konu sahibesi, "gönül aka da düşer, b.ka da" diye bir laf vardır.
Seninki açıkca görülüyor ki, b.ka düşmüş. Karşındaki evli hem de yeni evli bir adam.
İster sana gerçekten "yol yapıyor" olsun, ister sen "kendine yormuş" ol, aklı başında bir kadın olarak üzerine düşen oradan hızlıca kaçmak.
Herkes karşısındaki insanın hal ve hareketini az buçuk yorumlar. Bu bize doğuştan eklenen bir özellik sen farkına varmadan beynin bunları analiz eder, depoya kaldırır. Üzerine düşünmeye başladığın an şak şak çıkartır önüne, olayı kavramaya başlarsın.
Bu adam senin ona aşık olduğunu biliyor. Şerefli birine yakışan, farkına vardığı an senden uzaklaşmak olurdu, kendisi seni manipule etmeyi tercih etmiş. Çünkü kaybedecek birşeyi yok, en son raddede seninle birlikte olur, hem seni hem eşini idareye başlar. Ya senin canına tak eder, ya eşi öğrenir ilişkinizi, adam karısından özür diler, seni suçlar, kendini affettirir veya boşanırlar. Bak nurtopu gibi bir aile faciası ve kapkara bir mutsuzluk oldu eline geçen. Üstelik o bu olaydan sıyrılıp gider, en fazla boşandığıyla kalır. Hiç kimse onu görünce yüzüne tükürmeyecek. Yüzüne tükürülecek, f...şe yerine konulacak, işini, çevresini, ailesini kaybeden sen olacaksın. Ve bile bile lades dediğin için haketmiş olacaksın. Binlerce tatlı hayalle kurulmuş bir yuvanın üzerine çöken kabus sen olacaksın.
Değmez. İnan değmez. Gencecik, eğitimli, kariyerinde ilerleyen pırıl pırıl bir kadınsın. Kendine ve o hiçbirşeyden haberi olmayan kadına yazık etme.
Gerekirse işi bırak, o şehirden taşın, dağlara kırlara vur kendini ama kurtul bu mantıksız aşkından.

terbiyesiz herif. sanki evklendi kadının boyu kısaldı. şekilci yaratık

Ay bi de bu sevimsiz adamı edebi kelimelerle süslemiş konu sahibi ! Deliricem valla ! Sanırsın Sabahattin Ali romanındalar öyle büyük aşk! Be adam uzun seviyorsan uzun alsaydın! :KK62:

Konu sahibesi, "gönül aka da düşer, b.ka da" diye bir laf vardır.
Seninki açıkca görülüyor ki, b.ka düşmüş. Karşındaki evli hem de yeni evli bir adam.
İster sana gerçekten "yol yapıyor" olsun, ister sen "kendine yormuş" ol, aklı başında bir kadın olarak üzerine düşen oradan hızlıca kaçmak.
Herkes karşısındaki insanın hal ve hareketini az buçuk yorumlar. Bu bize doğuştan eklenen bir özellik sen farkına varmadan beynin bunları analiz eder, depoya kaldırır. Üzerine düşünmeye başladığın an şak şak çıkartır önüne, olayı kavramaya başlarsın.
Bu adam senin ona aşık olduğunu biliyor. Şerefli birine yakışan, farkına vardığı an senden uzaklaşmak olurdu, kendisi seni manipule etmeyi tercih etmiş. Çünkü kaybedecek birşeyi yok, en son raddede seninle birlikte olur, hem seni hem eşini idareye başlar. Ya senin canına tak eder, ya eşi öğrenir ilişkinizi, adam karısından özür diler, seni suçlar, kendini affettirir veya boşanırlar. Bak nurtopu gibi bir aile faciası ve kapkara bir mutsuzluk oldu eline geçen. Üstelik o bu olaydan sıyrılıp gider, en fazla boşandığıyla kalır. Hiç kimse onu görünce yüzüne tükürmeyecek. Yüzüne tükürülecek, f...şe yerine konulacak, işini, çevresini, ailesini kaybeden sen olacaksın. Ve bile bile lades dediğin için haketmiş olacaksın. Binlerce tatlı hayalle kurulmuş bir yuvanın üzerine çöken kabus sen olacaksın.
Değmez. İnan değmez. Gencecik, eğitimli, kariyerinde ilerleyen pırıl pırıl bir kadınsın. Kendine ve o hiçbirşeyden haberi olmayan kadına yazık etme.
Gerekirse işi bırak, o şehirden taşın, dağlara kırlara vur kendini ama kurtul bu mantıksız aşkından.

Çok sağduyulu güzel de yazmışssın canım ama konu sahibesini masum görmüyorum ben ve muhtemelen bu tavsiyeleri de ciddiye almayacak o adamla yakınlaşacak. Gözünü kararmış çünkü.

Çok sağduyulu güzel de yazmışssın canım ama konu sahibesini masum görmüyorum ben ve muhtemelen bu tavsiyeleri de ciddiye almayacak o adamla yakınlaşacak. Gözünü kararmış çünkü.
Yazık eder Vive. Hem kendine hem o kıza. Adam sağlam ayakkabı değil, konu sahibinin duygularınının %100 farkında ve bundan hoşlanıyor.
İnsnalar çok açgözlü :KK43:

Yazık eder Vive. Hem kendine hem o kıza. Adam sağlam ayakkabı değil, konu sahibinin duygularınının %100 farkında ve bundan hoşlanıyor.
İnsnalar çok açgözlü :KK43:

Etmesin canım etmesin! Allah insana akıl mantık irade vermiş etmesin o zaman! Bir de ben şuna kızıyorum bütün bu aldatma hikayelerine bir edebi yaklaşımlar bi anlam yüklemeler. Kardeşim aldatıyor karısını işte sen de metressin olay bu! Bir tanıdığım var o da evli adamla birlikte oldu ve öyle anlamlar yükledi ki sanırsın ki Romeo ve Jülyet.... Yazık sadece yazık....

Etmesin canım etmesin! Allah insana akıl mantık irade vermiş etmesin o zaman! Bir de ben şuna kızıyorum bütün bu aldatma hikayelerine bir edebi yaklaşımlar bi anlam yüklemeler. Kardeşim aldatıyor karısını işte sen de metressin olay bu! Bir tanıdığım var o da evli adamla birlikte oldu ve öyle anlamlar yükledi ki sanırsın ki Romeo ve Jülyet.... Yazık sadece yazık....
Evet var öyle birşey. İçten içe yaşanan vicdan azabını, teatral yaklaşımla, devlerin aşkı yorumuyla susturuyorlar sanki.
Aşk kutsal ya, aşk zamansız-mekansız, aşk önünde durulamaz ya. Herşey mübah anasını satayım.

Sana asik falan degil, sadece arayisa cikmis gozune de seni kestirmis.
Kendini kandirma, onun da beni sevdigini biliyorum diyerek... Hele bi erkegin davranislarindan denklem cozmeye calisirsan o isten bi halt olmaz, gercekten seven insan net olur...
Hadi bunu gectim adam evli yahu, sen iyi misin???

Ay siz de iki flörtöz tavira tav olcaksaniz, ustelik bunu yapan evli bi adamken surat asip tavrinizi koymayacaksaniz biz size neyin aklini verelim? Yasak elma tatli geliyor belli ki. Yarin bir gun evlenirim de benim kocama da kiritirlar diye odum kopuyor bu gibi durumlari okuyunca :KK11: uzak durun adamdan :KK12:

Adam size kur yapmaya başladığında -ya da en azından sizin yakınlaşma gibi gördüğünüz hareketleri olduğunda- siz bunun önüne geçebilirdiniz. Mesela "Benimki 1.55" dediğinde "Eşine sorsak acaba o senin hakkında ne düşünüyor" gibi, kendinizi eşinin yanında konumlayan şeyler söyleyebilirdiniz. Elini elinizle ölçtüğünde "Sen bana yetişemezsin" filan gibi dalga geçer, hatta hafiften küçümser bir tavır alabilirdiniz. Yapmamışsınız ve adam da açık açık flört etmiş sizinle.

İşten çıkamayacağınızı anlıyorum; bu saatten sonra yapmanız gereken merhaba hariç bütün iletişimi kesmek. Hiçbirimiz kimseyle iletişim kurmaya mecbur değiliz, siz de ilişiğinizi kestiğiniz için açıklama yapmaya mecbur olmayacaksınız bu adama. Eğer açıklamaya girişirseniz elune'nin yazdıkları olur. Benden söylemesi.

Siz kendinizi o kefeye koymadığınızdan tepki verenlere, birşey yapmıyorum, söze dökülmüş birşey yok gibi laflarla kendinizi kandırıyorsunuz. Flört ediyorsunuz evli bir adamla, söze dökülüp adına sevgili demediniz diye flört etmeniz çok masumane mi gelmeli bize... Bir de birsürü ağdalı laflar vs... Bunun adı da aldatma hanımefendi, evli bir adamla flört ediyorsunuz olan bu. Yok yuva yıkmam falan filan... Yazık adamın karısına, ne diyeyim...

Kadının eli erkeğin eline değer yanlışlıkla ufacık küçücük bir temas bir şey alıp verirken hani al yazmalımda dediği gibi elini tuttum sıcacıktı..Ellerim çok mu büyük diye sordu bana hayır boyuna göre normal aradan zaman geçti birşey anlatıyordum hararetli elini kaldır bi dedi kaldırdim o da kaldırdi uzak tuttum uzaktan ölçecek sandim sonra elini elime bitistirdi içime kalbime sıcacık bişey yayıldı lafları unuttum toparlamaya çalıştım elimi çektim güçlükle baktım yüzüne gözleri yaşarmistı sanki şaşırmıştı üzülmüştü bilmiyorum belki bana öyle geldi
aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşız onunla saatler bir kaç dk gibi geçiyor işime konsantre olamaz hale geldim sürekli nefsim onun yanında olmak sadece sohbet etmek onunla gülmek istiyor inançlı ibadetini aksatmayan biri ben de inançlıyım ama böyle bir günaha düştüm..
Beni içten içe beğendiğini biliyorum ama kendine bile itiraf edemez belki bunu kaldıramaz
onun da nefsiyle savaştığını hissediyorum bazen uzak durmaya çalışıyor bazen bakarken yakalıyorum bir bayanda beğendiği özellikler bende var farkediyor bunu ağzından kaçırıyor bazen hani insanın karşındakine kanı kaynar da o an sarılıp bağrına basmak ister ya bir keresinde yüzü öyle bir ifade aldı kendini tutamadığı için de baretime vurdu gitti ortada bir ilişki yok dile gelmiş bir şey yok sadece benim kalbimde bu aşk neden yasak çünkü evli ve eşini çok seviyor o zaman tanımıyordum onu düğünü için para toplanirken yardım bile etmistim bir kaç ay önce..
Kalbim göğüs kafesime ağır geliyor öğle arasında yemekleri beraber yiyorduk bir bahane bulup uzak durmam gerek ama anlasilmadan nasıl olacak bilmiyorum bu bir sınav ve duygularıma sahip olmam gerekiyor lütfen beni kirmadan yorum yazın okudugunuz için teşekkür ederim

Nefsiyle savaşıyormusta ibadet ederlermiste yok bilmem ne . Bosuna etmeyin o ibadetleri.İbadet ediyorsanız bilinçli edin.

Kendinizi kandırmayın bunların dinle alakası yok . Tabikide dinimiz hos karsılamıyor ama dinden öte ahlaki degerdir bunlar. Buda ikinizdede yok. Yılısık davranırsan her türlü senden yüz bulur. İs yerimdeyim okadr genc yasta bekar erkek var hicbirisi bana o sekilde bir davranis sergileyemez. Ancak benden yuz bulursa aradaki mesafe giderse yapar.Ne demek ben bi erkekle gidip yemek yiycem ya bekarda olsa gidip yemem is yerimde ayni odada bekar calistigim arkadasimla bile 1 kere o sekilde yemek yemedim. Her seyin sınırı vardır. Siz sınırlarınızı cizemiyorsunuz bir erkege yuz verirseniz her turlu ileri gider size yanasma vs her seyi dener. Sizde kendi icinizde boyle hayal dunyasinda yasarsiniz.
Adam size yrn oburgun benden hoslaniyomusin vs bisey dese yada rahatsiz oluyorum dese yuzunuz kizaris siz suclu olursunuz ona gore davranislariniza sozlerinize konusmalariniza dikkat edin bence .

Back
X