• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yordun beni Gönülçelen..

Ay benimde böyle bi arkadaşım vardı ama onun durumu daha değişikti. ..
AnlatIim hemen :)
Kız nişanlı idi. Nişanlısı ile sürekli kavga ediyordu ama nişanlı idi.. adam evli ve bir kız çocuğu babası idi.. aynı is yerinde idik.. Bunlar hep göz göze filan.. Neyse adamın karısı başka bi ilde idi adam doğu görevini yapıp 2 sene sonra gidecekti. Abi diyeyim kısa olsun neyse işte abi sürekli karısı ndan yakınıyordu.. Iste karısı buna çok çok düşkün imiş. Kimseyi sevsin istememiş çok kıskançmis kadın bunun ilgisini kendi çocuğundan bile kıskanır olmuş. Flan filan.. Öteki de nişanlısı ndan yakınıyor yemeklerde filan..
Neyse sonra bi duyduk bunlar beraberler içkili bi gece sonu malum..
Neyse adamın karısı duydu ortalığı inletti vallahi. Kızın babasını nişanlısıni buldu çıktı geldi kızı rezil kepaze etti.. kız resmen o... oldu herkesin gözünde. . Kimse selam dahi vermedi bende dahil.. çok yakın bi kız arkadaşı vardı evli idi.. Düşün kıza kocası demiş ki onunla bi daha konuştuğunu görmek istemiyorum onun herkes suratına tükürmek istiyor sen yanında olma dedi..
Neyse bu gel git ler arasında soruşturma açıldı bunlara kadın her yere şikayet etmiş mudure saga sola adamin annesi babasi duyurmus her yere.. Adamın tayinini başka ile verdiler .. Düşün devlet bile istemedi bu yuvanin yıkılmasıni..
Neyse aradan bi kaç ay geçti bi duyduk ki adam karısına geri donmus barışmislar bunlar.. adam da orada sen yoktun boşlukta nfilan demiş .. kız ise o işten çıkmak zorunda kaldı bildiğin rezil etti kendini ve böyle şeyler hiç unutulmaz çokta çabuk duyulur kıza kimse ciddi niyetle gitmiyor artık. Kıza yanasan erkekler hep tek gecelik gözü ile bakıyor. . Şimdi o kız bu saatten sonra ne yapsa boş. . Adam hayatına kaldığı yerden devam etti ama o kızın kolay kolay evleneceğine ben inanmıyorum şahsen. Üstelik ailesi babası nişanlısı duydu . Ha nisan da atıldı . Nişanlısı çıkıp geldi ve kızı is yerinde sığara içilen yerde çok fena dövdü. . Hastanelik filan oldu yani ne rezillik ler. .
Değer mi hiç. . Adam beni beğeniyor demişsin sence karisini beğenmiyor mu..
Silah zoruyla evlenecek değil ya..
Insan beğenmediği biri ile yatar mi sanıyorsun o beni beğeniyor dediğin adam geceleri karısının koynunda ve karısı ile sevisiyor.. yani karısına ait..
Uzak dur demiyorum uzak durmak zorundasin yoksa sen bilirsin . KatlanirsIn sonucuna..
Bak böyle karakter siz adamlar çok. Ben bekar iken bi tanesi de bana musallat olmuştu bunların. Oğlunu seviyorum diye sürekli bana mesaj atıp duruyordu kerem seni özledi ablası, Kerem seni soruyor sana aşık bu oğlan , sen yemek verirsen çok güzel yer yok bilmem ne diye..ağzından da kardeşim lafı düşmezdi serefsizin. . Ki bende daha yaşım küçüktü aslında 22 yaşında idim adam da Allah için çok yakışıklı idi ve farkında idi o da bunun.. küçüktüm evet ama ne yapmam gerekiyor bilirdim aklım başımda idi. Zaten asla hicbi msja cevap vermedim asla.. NumaramI degistirdim önce . Sonra da gidip kendime bi yüzük aldım ben nişanlandim dedim..
Gittikçe soğuk davrandım hayırdır kız dedi nişanlım böyle istiyor abi dedim.. Neyse sonra oradan çıktım kurtuldum çok şükür. .
Bu adamlar karakter yoksunu bunu bil..
Karısını düşünmeyip sana böyle davranan seni düşünür mu sanıyorsun
Neyse çok uzun yazdım yaaa elim ağrıdi :)

yuva yıkmak ibadet yapmamaktan daha büyük günah değil mi muhafazakar metres hanım ?
aaa yookk neyse ki ibadetinizi yapıyorsunuz, harika müslümansınız aman ne güzel..
böyle süslü laflarla şerefsizliğini örtebileceğini mi düşünüyorsun...
tüüü suratınıza.. ikinizin de...
dilerim evliliğinde aldatılırsın da anlarsın nasıl bi bok yediğini...
pislik...

nefs, ahlak, diin, ibadet konunuzda bu kelimeler var ve yorumunuzda "yuva yikacak bir insan degilim"
arkadasim flört ediyorsun evli bir erkekle ve masum ve guzel bir ask kivaminda yaziyorsun en cok ona fitil oldum
daha kac zaman oldu o herifin dugunu icin yardim edeli?
"bir kadinda aradigi ozelliklere sahibim" diye yorumluyorsun ya kendi kendine
masum degilsin sende

Ayy zaten dinden im andan bahseden den daha çok korkarım oldum olası nedense tanıdığım en fena insanlar bu gruba dahildir. .
Konu Sahibi ne sanıyorsun boyun azıcık uzun diye evdeki karisini bosayip seni mi alacak sanıyorsun ya Alla sen :)
Yarın öbür gün senden 2 santim uzun olanı bulunca da ona gider ;)

Adamın eli eline değmiş cennette locan rezerve edildi bile :ssz:
Şaka bi yana ilgini farklı şeylere yönelt adam evli!!

Kadının eli erkeğin eline değer yanlışlıkla ufacık küçücük bir temas bir şey alıp verirken hani al yazmalımda dediği gibi elini tuttum sıcacıktı..Ellerim çok mu büyük diye sordu bana hayır boyuna göre normal dedim aradan zaman geçti birşey anlatıyordum hararetli elini kaldır bi dedi kaldırdim o da kaldırdi uzak tuttum uzaktan ölçecek sandim sonra elini elime bitistirdi içime kalbime sıcacık bişey yayıldı lafları unuttum toparlamaya çalıştım elimi çektim güçlükle baktım yüzüne gözleri yaşarmistı sanki şaşırmıştı üzülmüştü bilmiyorum belki bana öyle geldi
aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşız onunla saatler bir kaç dk gibi geçiyor işime konsantre olamaz hale geldim sürekli nefsim onun yanında olmak sadece sohbet etmek onunla gülmek istiyor inançlı ibadetini aksatmayan biri ben de inançlıyım ama böyle bir günaha düştüm..
Beni içten içe beğendiğini biliyorum ama kendine bile itiraf edemez belki bunu kaldıramaz
onun da nefsiyle savaştığını hissediyorum bazen uzak durmaya çalışıyor bazen bakarken yakalıyorum bir bayanda beğendiği özellikler bende var farkediyor bunu ağzından kaçırıyor bazen hani insanın karşındakine kanı kaynar da o an sarılıp bağrına basmak ister ya bir keresinde yüzü öyle bir ifade aldı kendini tutamadığı için de baretime vurdu gitti ortada bir ilişki yok dile gelmiş bir şey yok sadece benim kalbimde bu aşk neden yasak çünkü evli ve eşini çok seviyor o zaman tanımıyordum onu düğünü için para toplanirken yardım bile etmistim bir kaç ay önce..
Kalbim göğüs kafesime ağır geliyor öğle arasında yemekleri beraber yiyorduk bir bahane bulup uzak durmam gerek ama anlasilmadan nasıl olacak bilmiyorum bu bir sınav ve duygularıma sahip olmam gerekiyor lütfen beni kirmadan yorum yazın okudugunuz için teşekkür ederim
Siz bu durumun sonunun ne olacağını biliyorsunuz. Eşini çok seven adam sizin elinizi tutmasın, hal ve hareketlerine dikkat etsin bir zahmet. Sizde mümkünse iş bakın kendinize, ortamınızı değiştirin. Böyle yanyana olmaz. Size ümit veriyor, zarar gören siz olursunuz üzgünüm.

Haklısınız öyle bir niyetim yok zaten kimsenin yuvasını yıkacak biri değilim
Yok ama,adamla fingirdesiyorsun.yok elim buyukmu,yok boyuna gore normal. Yok elini kaldir yok indir....bir gun de seyin buyuk kucuk muhabbetine girersiniz.

Back
X