- 8 Nisan 2017
- 57.551
- 310.280
- 698
Keşke çift olsaMinik sol ayaktan çifter çifter geliyor![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke çift olsaMinik sol ayaktan çifter çifter geliyor![]()
![]()
![]()
Arkadas dedik bağrımıza bastık czn Burak gibi adıni yazacaktım halbuki ekmeğeYapmasın yarışmaya katıldığı için kilo veremiyor hep. Diyorum katılma bak san yaramıyor![]()
Bize de ben her şeyi çok güzel yaparım dedi.Anımız var :))![]()
O zaman pişirip yedirmemişVermek zorunda değil ki![]()
Benim artık tek geliyor ama söylemek istemedim büyüsü bozulmasınSeninkiler tek geliyor canım şaşkınım![]()
![]()
Evet o
Ayda bir yapıyoruz ne alakası var şimdi bu bahane olamaz.Geceleri börek hüpletiyorYapmasın yarışmaya katıldığı için kilo veremiyor hep. Diyorum katılma bak san yaramıyor![]()
Allahtan zekiyizZor geldi değiştirmek gördüm de anlarsınız dedim![]()
Fasulyeyle yazmıştın gönlümü fethetmiştin zatenArkadas dedik bağrımıza bastık czn Burak gibi adıni yazacaktım halbuki ekmeğe![]()
O hissederBenim yazmama bile gerek yok anlarsın sen![]()
Ben sana gece küstüm sanki ,ama neden hatırlamıyorumBenim yazmama bile gerek yok anlarsın sen![]()
O ne ?Oğlum 14 kuralı Hekimoğlu gibi söylüyor evde![]()
Tv den ise bilememO ne ?
Kamu spotu varya bir Ali vefa soyluyor birde bastonli biri bastonluyu aynen yapıyorO ne ?
Ben size ben yokken uslu durun demedim mi hep küsüyorsunuzBen sana gece küstüm sanki ,ama neden hatırlamıyorum![]()
Tv den ise bilememO ne ?
Yooo kus degldin hep senin blincaltina işletiyorBen sana gece küstüm sanki ,ama neden hatırlamıyorum![]()
Tv den ise bilememO ne ?