En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Değil abla istedi kuzum :)

MaşaAllah yapınca at buraya ben 4 yaş 4ay 4 günlükken eski bir Osmanlı adetini yapacağım inşaAllah :)
Senin bayağı bilgin var araştırıyorsuj çok sanırım :)) benim pek marifetim yok pasta konusunda çok da iyi olmaz yani :/

Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni
Allahımyaaa kız gel ben sana yaparım canooo ,keşke herkezi kaşıkla tavlayabileydim daha 9 oydayım

Senin bayağı bilgin var araştırıyorsuj çok sanırım :)) benim pek marifetim yok pasta konusunda çok da iyi olmaz yani :/
Benim el becerimde hiç yoktur aslında
Olur bence anneler yaparda kötümü olur kuzum

Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni
Yazın taze ve ucuzken al dene bide kurban bayramına denk getir etide yap mutlaka benim aklıma geldide kuru çiçek bamya accık pahalı

Dur birini kandırıp oyunu alayim, yönetime kabul ettirelim, bu kategori de hallederim yoksa çok çabuk satarım Smile Forever iyi bilir
Hahahah sozde sabote edecektik corbalari birlikte, ama lunyacik beni satti puuuu
Bende rakibe yaptim onu kendime, corbamla doverim seni
Bir olacaktik, ayri dustuk sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…