N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.821 ME118 .!.: Ayy senin bana vermene bi sevindim sen vardın aklımda benim Genişletmek için tıkla... Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni
ME118 .!.: Ayy senin bana vermene bi sevindim sen vardın aklımda benim Genişletmek için tıkla... Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.300 307.849 698 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.822 E v v a b .!.: Değil abla istedi kuzum :) MaşaAllah yapınca at buraya ben 4 yaş 4ay 4 günlükken eski bir Osmanlı adetini yapacağım inşaAllah :) Genişletmek için tıkla... Senin bayağı bilgin var araştırıyorsuj çok sanırım :)) benim pek marifetim yok pasta konusunda çok da iyi olmaz yani :/
E v v a b .!.: Değil abla istedi kuzum :) MaşaAllah yapınca at buraya ben 4 yaş 4ay 4 günlükken eski bir Osmanlı adetini yapacağım inşaAllah :) Genişletmek için tıkla... Senin bayağı bilgin var araştırıyorsuj çok sanırım :)) benim pek marifetim yok pasta konusunda çok da iyi olmaz yani :/
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.823 Zipzip- .!.: Hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Cimri zaten onlar, 2 oycuk hakkı mi olurmuş bu kadar güzel çorba varken
Zipzip- .!.: Hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Cimri zaten onlar, 2 oycuk hakkı mi olurmuş bu kadar güzel çorba varken
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.300 307.849 698 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.824 Lunya .!.: Çabuk ver yoksa kafa daha çok karışıyor, benim aklım hala vermediklerimde keşke 1 oyum daha olsaydı toyga çorbasına vermeyi çok isterdim Genişletmek için tıkla... Olsun borçlu ol bir dahakine verirsin
Lunya .!.: Çabuk ver yoksa kafa daha çok karışıyor, benim aklım hala vermediklerimde keşke 1 oyum daha olsaydı toyga çorbasına vermeyi çok isterdim Genişletmek için tıkla... Olsun borçlu ol bir dahakine verirsin
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.468 105.749 798 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.825 Lunya .!.: Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni Genişletmek için tıkla... Allahımyaaa kız gel ben sana yaparım canooo ,keşke herkezi kaşıkla tavlayabileydim daha 9 oydayım
Lunya .!.: Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni Genişletmek için tıkla... Allahımyaaa kız gel ben sana yaparım canooo ,keşke herkezi kaşıkla tavlayabileydim daha 9 oydayım
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.048 158 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.826 Misafirim vardı az önce gitti kim önde bakıp çıkayım
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.048 158 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.827 yaprak02 .!.: bayanlar hepinizin ellerine sağlık hepsi birbirinden lezzetli, iştah açıcı sunumlu kaybedenler üzülmesin sadece 2 oy hakkımız var Genişletmek için tıkla... Teyze dedik bağrımıza bastık insan bu kadar adaletli olmaz
yaprak02 .!.: bayanlar hepinizin ellerine sağlık hepsi birbirinden lezzetli, iştah açıcı sunumlu kaybedenler üzülmesin sadece 2 oy hakkımız var Genişletmek için tıkla... Teyze dedik bağrımıza bastık insan bu kadar adaletli olmaz
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.828 minik meleklerim .!.: Olsun borçlu ol bir dahakine verirsin Genişletmek için tıkla... Dur birini kandırıp oyunu alayim, yönetime kabul ettirelim, bu kategori de hallederim yoksa çok çabuk satarım Smile Forever iyi bilir
minik meleklerim .!.: Olsun borçlu ol bir dahakine verirsin Genişletmek için tıkla... Dur birini kandırıp oyunu alayim, yönetime kabul ettirelim, bu kategori de hallederim yoksa çok çabuk satarım Smile Forever iyi bilir
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.465 438.641 898 36 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.829 Lunya .!.: Cimri zaten onlar, 2 oycuk hakkı mi olurmuş bu kadar güzel çorba varken Genişletmek için tıkla... 3 oy hakkı kabul edilmedi demek ki, Corbalar cook güzel olmus gercekten kim kazanırsa kazansın herkesin eline sağlık
Lunya .!.: Cimri zaten onlar, 2 oycuk hakkı mi olurmuş bu kadar güzel çorba varken Genişletmek için tıkla... 3 oy hakkı kabul edilmedi demek ki, Corbalar cook güzel olmus gercekten kim kazanırsa kazansın herkesin eline sağlık
T Tatlianne20 Cennet Annesi♥ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ekim 2017 14.962 113.753 598 27 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.830 ME118 .!.: Valla çiğköfteeeeeee istiyom arıyayımda alsın .lahmacun da olsun kız yaparsan banada yolla ıslak kek Genişletmek için tıkla... Çiğköfte dün yemedinmi ahaha :)
ME118 .!.: Valla çiğköfteeeeeee istiyom arıyayımda alsın .lahmacun da olsun kız yaparsan banada yolla ıslak kek Genişletmek için tıkla... Çiğköfte dün yemedinmi ahaha :)
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.831 Zipzip- .!.: 3 oy hakkı kabul edilmedi demek ki, Corbalar cook güzel olmus gercekten kim kazanırsa kazansın herkesin eline sağlık Genişletmek için tıkla... Benim aklımda 4 çorba var onların arasında döner yarışma diye düşünüyorum ama kk kadınlarına da pek güven olmuyor
Zipzip- .!.: 3 oy hakkı kabul edilmedi demek ki, Corbalar cook güzel olmus gercekten kim kazanırsa kazansın herkesin eline sağlık Genişletmek için tıkla... Benim aklımda 4 çorba var onların arasında döner yarışma diye düşünüyorum ama kk kadınlarına da pek güven olmuyor
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.832 Lunya .!.: Çabuk ver yoksa kafa daha çok karışıyor, benim aklım hala vermediklerimde keşke 1 oyum daha olsaydı toyga çorbasına vermeyi çok isterdim Genişletmek için tıkla... bu oylama da oy kullanmicim
Lunya .!.: Çabuk ver yoksa kafa daha çok karışıyor, benim aklım hala vermediklerimde keşke 1 oyum daha olsaydı toyga çorbasına vermeyi çok isterdim Genişletmek için tıkla... bu oylama da oy kullanmicim
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.833 minik meleklerim .!.: Senin bayağı bilgin var araştırıyorsuj çok sanırım :)) benim pek marifetim yok pasta konusunda çok da iyi olmaz yani :/ Genişletmek için tıkla... Benim el becerimde hiç yoktur aslında Olur bence anneler yaparda kötümü olur kuzum
minik meleklerim .!.: Senin bayağı bilgin var araştırıyorsuj çok sanırım :)) benim pek marifetim yok pasta konusunda çok da iyi olmaz yani :/ Genişletmek için tıkla... Benim el becerimde hiç yoktur aslında Olur bence anneler yaparda kötümü olur kuzum
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.834 Lunya .!.: Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni Genişletmek için tıkla... Yazın taze ve ucuzken al dene bide kurban bayramına denk getir etide yap mutlaka benim aklıma geldide kuru çiçek bamya accık pahalı
Lunya .!.: Senin bamyaydi değil mi? Hâlâ kaşıktaki çorbayı hammm yapmak istiyorum daha öncede hiç yemedim ha kaşıkla tavladın beni Genişletmek için tıkla... Yazın taze ve ucuzken al dene bide kurban bayramına denk getir etide yap mutlaka benim aklıma geldide kuru çiçek bamya accık pahalı
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.835 minik meleklerim .!.: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Lisanın 2. Oyunu bulamadım ben
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.465 438.641 898 36 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.836 Lunya .!.: Benim aklımda 4 çorba var onların arasında döner yarışma diye düşünüyorum ama kk kadınlarına da pek güven olmuyor Genişletmek için tıkla... 2 oy hakkının olmasıda bu sefer oylamayı cookk etkiler diye düşünüyorum :)))
Lunya .!.: Benim aklımda 4 çorba var onların arasında döner yarışma diye düşünüyorum ama kk kadınlarına da pek güven olmuyor Genişletmek için tıkla... 2 oy hakkının olmasıda bu sefer oylamayı cookk etkiler diye düşünüyorum :)))
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.468 105.749 798 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.837 Tatlianne20 .!.: Çiğköfte dün yemedinmi ahaha :) Genişletmek için tıkla... Valla bana hergün olsun hergün yerim bebeeeeem dedim bile getirecek accık bişiii daha Allahtan eşimde seviyor ve dibimizde çiğköfteci
Tatlianne20 .!.: Çiğköfte dün yemedinmi ahaha :) Genişletmek için tıkla... Valla bana hergün olsun hergün yerim bebeeeeem dedim bile getirecek accık bişiii daha Allahtan eşimde seviyor ve dibimizde çiğköfteci
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.838 Sürpriz atağııyla İşkembe çorbası geliyorduuu
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.839 Zipzip- .!.: 2 oy hakkının olmasıda bu sefer oylamayı cookk etkiler diye düşünüyorum :))) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle :)
Zipzip- .!.: 2 oy hakkının olmasıda bu sefer oylamayı cookk etkiler diye düşünüyorum :))) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle :)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.840 Lunya .!.: Dur birini kandırıp oyunu alayim, yönetime kabul ettirelim, bu kategori de hallederim yoksa çok çabuk satarım Smile Forever iyi bilir Genişletmek için tıkla... Hahahah sozde sabote edecektik corbalari birlikte, ama lunyacik beni satti puuuu Bende rakibe yaptim onu kendime, corbamla doverim seni Bir olacaktik, ayri dustuk sagolsun
Lunya .!.: Dur birini kandırıp oyunu alayim, yönetime kabul ettirelim, bu kategori de hallederim yoksa çok çabuk satarım Smile Forever iyi bilir Genişletmek için tıkla... Hahahah sozde sabote edecektik corbalari birlikte, ama lunyacik beni satti puuuu Bende rakibe yaptim onu kendime, corbamla doverim seni Bir olacaktik, ayri dustuk sagolsun