En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Ben koyuyorum canımÇıkarıp ıspanaklı börek ve ıspanak yemeklerinde kullanıyorum:)Özellikle yaza doğru mutlaka koyuyorum:)
ben kek için püre yapıp atıyorum çiğ olarak hiç denemedim eşim ilaçsız bu dedi ben de hepsini buzluğa atayım dedim
Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz
lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş

Çorbalar da tad farketmez at o zaman komşular çok atıyor benim
atıyorum öyleyse

ben kek için püre yapıp atıyorum çiğ olarak hiç denemedim eşim ilaçsız bu dedi ben de hepsini buzluğa atayım dedim

lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş

atıyorum öyleyse
Yıka,temizle dolap poşetine koy ve havasını iyice al,bastırınca hiç havası kalmıyor.Sonra çıkar direk kullan ben gözleme bile yapıyorum yazın süper oluyor:)

Buzu erimeden kullanırsan hiçbir değişiklik olmuyor canım rahatlıkla kullanırsın:)
hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi?

Saklanıyor canım, fakat havasını iyi alman lazım. Tadında bir değişiklik olmuyor
çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben

hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi?

Alınıyor canım biraz zorla hemen dağılıyor:)Ama azar azar koysan daha iyi olur.

İnce koy kırarak alırsın ben nohutu öyle yapıyorum

Ayrı ayrı koy canım, tek poşet yetiyor. Yeter ki havasını bastırarak alıp bağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…