N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.861 alimiyon .!.: hanımlar buzlukta ıspanak saklanır mı? (çiğ olarak) Genişletmek için tıkla... Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz
alimiyon .!.: hanımlar buzlukta ıspanak saklanır mı? (çiğ olarak) Genişletmek için tıkla... Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.862 minik meleklerim .!.: Saklıyor benim komşular ve annem tadı nasıl bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... tadını biz yemeyeceğiz oğlum için atacağım onun yemekleri de zaten tatsız tuzsuz oluyor
minik meleklerim .!.: Saklıyor benim komşular ve annem tadı nasıl bilmiyorum :/ Genişletmek için tıkla... tadını biz yemeyeceğiz oğlum için atacağım onun yemekleri de zaten tatsız tuzsuz oluyor
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.300 307.849 698 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.863 alimiyon .!.: tadını biz yemeyeceğiz oğlum için atacağım onun yemekleri de zaten tatsız tuzsuz oluyor Genişletmek için tıkla... Çorbalar da tad farketmez at o zaman komşular çok atıyor benim
alimiyon .!.: tadını biz yemeyeceğiz oğlum için atacağım onun yemekleri de zaten tatsız tuzsuz oluyor Genişletmek için tıkla... Çorbalar da tad farketmez at o zaman komşular çok atıyor benim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.756 615.435 1.423 Malatya 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.864 Lunya .!.: Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz Genişletmek için tıkla... Aynen canım bende öyle yapıyorum havasını iyice alıyorum minicik kalıyor:)
Lunya .!.: Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz Genişletmek için tıkla... Aynen canım bende öyle yapıyorum havasını iyice alıyorum minicik kalıyor:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.756 615.435 1.423 Malatya 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.865 alimiyon .!.: tadını biz yemeyeceğiz oğlum için atacağım onun yemekleri de zaten tatsız tuzsuz oluyor Genişletmek için tıkla... Buzu erimeden kullanırsan hiçbir değişiklik olmuyor canım rahatlıkla kullanırsın:)
alimiyon .!.: tadını biz yemeyeceğiz oğlum için atacağım onun yemekleri de zaten tatsız tuzsuz oluyor Genişletmek için tıkla... Buzu erimeden kullanırsan hiçbir değişiklik olmuyor canım rahatlıkla kullanırsın:)
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.829 135.508 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.866 alimiyon .!.: hanımlar buzlukta ıspanak saklanır mı? (çiğ olarak) Genişletmek için tıkla... Saklanıyor canım, fakat havasını iyi alman lazım. Tadında bir değişiklik olmuyor
alimiyon .!.: hanımlar buzlukta ıspanak saklanır mı? (çiğ olarak) Genişletmek için tıkla... Saklanıyor canım, fakat havasını iyi alman lazım. Tadında bir değişiklik olmuyor
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.867 Nevreste .!.: Ben koyuyorum canımÇıkarıp ıspanaklı börek ve ıspanak yemeklerinde kullanıyorum:)Özellikle yaza doğru mutlaka koyuyorum:) Genişletmek için tıkla... ben kek için püre yapıp atıyorum çiğ olarak hiç denemedim eşim ilaçsız bu dedi ben de hepsini buzluğa atayım dedim Lunya .!.: Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz Genişletmek için tıkla... lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş minik meleklerim .!.: Çorbalar da tad farketmez at o zaman komşular çok atıyor benim Genişletmek için tıkla... atıyorum öyleyse
Nevreste .!.: Ben koyuyorum canımÇıkarıp ıspanaklı börek ve ıspanak yemeklerinde kullanıyorum:)Özellikle yaza doğru mutlaka koyuyorum:) Genişletmek için tıkla... ben kek için püre yapıp atıyorum çiğ olarak hiç denemedim eşim ilaçsız bu dedi ben de hepsini buzluğa atayım dedim Lunya .!.: Doğra, bir poşete köyüm iyice havasını çek, direkt pişirirsin yapacagin zaman, birseycik olmaz Genişletmek için tıkla... lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş minik meleklerim .!.: Çorbalar da tad farketmez at o zaman komşular çok atıyor benim Genişletmek için tıkla... atıyorum öyleyse
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.756 615.435 1.423 Malatya 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.868 alimiyon .!.: ben kek için püre yapıp atıyorum çiğ olarak hiç denemedim eşim ilaçsız bu dedi ben de hepsini buzluğa atayım dedim lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş atıyorum öyleyse Genişletmek için tıkla... Yıka,temizle dolap poşetine koy ve havasını iyice al,bastırınca hiç havası kalmıyor.Sonra çıkar direk kullan ben gözleme bile yapıyorum yazın süper oluyor:)
alimiyon .!.: ben kek için püre yapıp atıyorum çiğ olarak hiç denemedim eşim ilaçsız bu dedi ben de hepsini buzluğa atayım dedim lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş atıyorum öyleyse Genişletmek için tıkla... Yıka,temizle dolap poşetine koy ve havasını iyice al,bastırınca hiç havası kalmıyor.Sonra çıkar direk kullan ben gözleme bile yapıyorum yazın süper oluyor:)
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.869 Nevreste .!.: Buzu erimeden kullanırsan hiçbir değişiklik olmuyor canım rahatlıkla kullanırsın:) Genişletmek için tıkla... hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? yasminsay .!.: Saklanıyor canım, fakat havasını iyi alman lazım. Tadında bir değişiklik olmuyor Genişletmek için tıkla... çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben
Nevreste .!.: Buzu erimeden kullanırsan hiçbir değişiklik olmuyor canım rahatlıkla kullanırsın:) Genişletmek için tıkla... hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? yasminsay .!.: Saklanıyor canım, fakat havasını iyi alman lazım. Tadında bir değişiklik olmuyor Genişletmek için tıkla... çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.756 615.435 1.423 Malatya 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.870 alimiyon .!.: hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben Genişletmek için tıkla... Alınıyor canım biraz zorla hemen dağılıyor:)Ama azar azar koysan daha iyi olur.
alimiyon .!.: hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben Genişletmek için tıkla... Alınıyor canım biraz zorla hemen dağılıyor:)Ama azar azar koysan daha iyi olur.
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.300 307.849 698 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.871 alimiyon .!.: hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben Genişletmek için tıkla... İnce koy kırarak alırsın ben nohutu öyle yapıyorum
alimiyon .!.: hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben Genişletmek için tıkla... İnce koy kırarak alırsın ben nohutu öyle yapıyorum
NAVLEE Çok takıntılı.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Şubat 2015 3.951 7.048 158 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.872 Nevreste .!.: Ama ablasına oyunu vermiş Genişletmek için tıkla... Aynen de bi aileye iki oy olmazmış
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.873 alimiyon .!.: lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş Genişletmek için tıkla... Telefonumda diyette, hep açlıktan bunlar
alimiyon .!.: lunya diyet yapmaktan yazım yanlışı yapar olmuş Genişletmek için tıkla... Telefonumda diyette, hep açlıktan bunlar
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.300 307.849 698 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.874 Lunya .!.: Telefonumda diyette, hep açlıktan bunlar Genişletmek için tıkla... Diyet yapmak sağlığa zarar veriyor zaar
Lunya .!.: Telefonumda diyette, hep açlıktan bunlar Genişletmek için tıkla... Diyet yapmak sağlığa zarar veriyor zaar
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.875 Nevreste .!.: Aynen canım bende öyle yapıyorum havasını iyice alıyorum minicik kalıyor:) Genişletmek için tıkla... En güzeli, sonradan temizleme derdi de yok
Nevreste .!.: Aynen canım bende öyle yapıyorum havasını iyice alıyorum minicik kalıyor:) Genişletmek için tıkla... En güzeli, sonradan temizleme derdi de yok
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.876 minik meleklerim .!.: Diyet yapmak sağlığa zarar veriyor zaar Genişletmek için tıkla... Aman sanada bahane olur dimi
minik meleklerim .!.: Diyet yapmak sağlığa zarar veriyor zaar Genişletmek için tıkla... Aman sanada bahane olur dimi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.300 307.849 698 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.877 Lunya .!.: Aman sanada bahane olur dimi Genişletmek için tıkla...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.878 Nevreste .!.: Yanlışlıkla olmuştur Genişletmek için tıkla... Ya işte parmakları bile kabul etmiyor beceriksiz olduğumuzu Son düzenleme: 23 Şubat 2019
Nevreste .!.: Yanlışlıkla olmuştur Genişletmek için tıkla... Ya işte parmakları bile kabul etmiyor beceriksiz olduğumuzu
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.879 Sofra kurma arasında geldim, gidiyorum
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.829 135.508 598 23 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.880 alimiyon .!.: hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı koy canım, tek poşet yetiyor. Yeter ki havasını bastırarak alıp bağla
alimiyon .!.: hepsini bir poşete koysam kullanacağım kadar almak istesem alamam herhalde yapışır birbirine buzlu buzlu da ayrılmaz di mi? çift poşete koyarım koku olmaz genelde o şekilde saklıyorum ben Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı koy canım, tek poşet yetiyor. Yeter ki havasını bastırarak alıp bağla