En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Hamsi varsa ben iptal oluyorum ,diğerlerini zorla yediriyorlar
Bende favorim çipura sonra hamsi sonra sardalya sonra palamut

Ama eşimin katkısı ile uemedigim balık kalmadı

Migri
İskorpit
melina
Kupes
Karagöz
Aklıma ilk gelenler

Ne yemek var akşama birşeyler düşünüyorum bende ama pazarada gideceğiz acaba ne yapsam :/
Ben de şimdi gideceğim markete geçen ay kemer sıkma politikasına geçtiğimizi söylemiştim bu sayede 3 çeyrek koydum kenara... düzenli ve akıllıca alışveriş yapınca çok da güzel birikim yapabiliyor muşuz :) şimdi eve yine bi 10 günlük yemek yapabileceğim kadar alışveriş yapacağım :) aklım da ne yapsam akşama acaba sorusu vardı benim... karnabahar düştüyse kızartmasını yapmayı düşünüyorum bir de patates ezmesi

Biz gün e girip bulduk yolunu yoksa para birikmiyor :))

Bende eşime söyleyeyim de heee derse balık yapayım benim dondurucuda asla balık durmaz durunca eşim yemiyor :/

Anca aldığım gün pişiyor

Ama ne kadar da kalsa insan kendi evine dönünce ohhh ve diyor
keşke ana evinde ki rahatlığı da getirebilsek... premsesler gibi bakılıyor bana orada komşular akrabalar uzak ve çocuklu olunca acıyan gözlerle bakıp rahat ettirmeye çalışıyorlar :)
Evime gelince bir ton çamaşır yemek temizlik külledisi misali geri dönüyorum asıl yaşantıma

Biz gün e girip bulduk yolunu yoksa para birikmiyor :))

Bende eşime söyleyeyim de heee derse balık yapayım benim dondurucuda asla balık durmaz durunca eşim yemiyor :/

Anca aldığım gün pişiyor
Bende dondurucu da sevmiyorum... bizim çevrede gün var da mübarekler 1000₺ den aşağı girmiyor güne o da en iyi ihtimalle

Aynen öyle annemin komşusu bir keresinde ceketimin düğmesini dikti dikerken de annem e dedi bu kız nerede eline alacak da dikecrk baksana başına (kocasının huyu ile benim kinin huyu aynıymış )

Benim başımda da var deli biliyorum kendimden diyor ...

Hele bebek Ken elden ele dolaşıyor çocuk sana sadece oturmak kalıyor ya :))

h
aynen oyle ustune bide kocanin derdi eklendimi tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…