En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Hazır paket ya ouuzden koku almamissindir kurban günü kaynanaya gitmek istemiyorum ben o kokudan koyunckoc olunca daha koku oluyor

Sunum çok güzel gerçekten ona lafım yok da işkembe ye tahammulum yok benim :/
İşkembenin arası yok ya çok seviliyor yada nefret ediliyor ama şu bi gerçekk ki sevenlerin bi çoğu gizliyor bizzat çevremden biliyorum dışarda ıyyy diye konuşur evde hüpletirler

Sabah bir baktım dün 5 den sonra 576 mesaj diyordu masallah iyi konusmussunız :)))
Ben burda yeniyim biraz muhabbete katılayım diye girip okuyup beğenip çıkıyorum mümkün değil yetişemiyorum maşallah kızlara

Pro uye olmak isterim bende ahahhaa
Bende bende pro olmak istiyoruuuum ,proluk için bi sonraki kategoriye canla başla çalışmayı düşünüyorum

bn hic demiyorum vala her hafta gittigim halde yine doyamiyorum dha cok gitmek istyorum
Yazın bir ay kaldım nasıl geçti anlayamadım evime geldim bir hafta kendime gelemedim,valla yakın olsak bende ayda bir damlarımda malesef 9 saat

Zaten illa birisine gittin mi diğerine gitmeden olmuyor
karsi karsi olunca hic olmuyo bebek olmadan pek gitmiyodum aramiz cok iy degildi beni burda gorup laf yapiyolardi surekli esime hep geliyo vs bebk olduktan sora mecbur cumartesi bura pazar ora gidiyorum suan aramizdan su sizmiyo el ustundeyim masalah

Ahaha rakip oluruz inşallah:)

karsi karsi olunca hic olmuyo bebek olmadan pek gitmiyodum aramiz cok iy degildi beni burda gorup laf yapiyolardi surekli esime hep geliyo vs bebk olduktan sora mecbur cumartesi bura pazar ora gidiyorum suan aramizdan su sizmiyo el ustundeyim masalah
Ben hiç el üstünde olmadım bilemiycim yaranilmaz der susarim :)

Ben burda yeniyim biraz muhabbete katılayım diye girip okuyup beğenip çıkıyorum mümkün değil yetişemiyorum maşallah kızlara
Bende diyet gruplarından mezun olunca kendimi buraya attımda becereksiz olunca yemek yapmıyorum
Ara ara sohbete geliyorum :))))
Dediğin gibi hızlarına yetişmek cook zor :))

Bende diyet gruplarından mezun olunca kendimi buraya attımda becereksiz olunca yemek yapmıyorum
Ara ara sohbete geliyorum :))))
Dediğin gibi hızlarına yetişmek cook zor :))
Hahaha kafalar aynı demek,bende mezun oldum gözümü buraya diktim yeniden liste yolu gözükecek gibi

İnşallah canım,sen bu kategoride proluğu alcaksın gibi görünüyor diğerinde bana torpil geçersin artık
Ben gorselikle alamam gibi dusunuyordum ama begenildi pekde bisi yapamadim diye halen dusunmekdeyim :) heran degise bilir kuzum durum.

itiraf ediyorumm iskembe kelle pacaya bayiliyorummmmm

yaa 9 satde cokmus cnm insan ozluyo hayattalarken doya doya gormek istiyo

Tarifi verip çıkayım alimiyon NAVLEE

1kilo lor tuzsuz
5-6 adet biber
Yarım bardak süt (biraz ekşimesi için )ekşi sevmiyorsaniz eklmeyin
Biraz tuz
Yarım çay bardağı zeytinyağı

Biberleri ince ince doğrayıp sütü yağı tuzu ekleyip karıştırın kavanoza koyun kavanoza koyunca üzerini duzleyip en üstüne biraz zeytinyağı gezdirin buda en üstünün kuflenmesine engel oluyor yaptığın günden itibaren yiyebilirsiniz ama durdukça daha leziz oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…