Bende severim evet körili tarifimde zaten benim uydurmam köride icinde saglikli baharatlar barindiran bir karisim yaparken kokusu da ayrica cok istah acici yaparken kucuk oglum bayag bir kofte goturdu
Kelle paçayla arabaşı arasında kaldım. nasıl canım çektiyse kemikli etten çakma kelle paça yapıyorum. Yarışma için değil ama.
Hepinizin ellerine sağlık bu arada.
Ben normalde soğuk ayran aşı çorbası yapacaktım gribi yeni atlattım sayılır eşim dediki 'yaz çorbası kışa yapılmaz zaten yeni iyileştik şöyle bol vitaminli bi sorpa yap içek'
tam üstüne bastin nevom ben evde corba pisirmem pek arada mercimek tarhana falan pisiririm.esim pek sevmiyor benim de cok aram yok,yemeklerden önce corba icince hemen doyuyoruz yemek yiyemiyoruz.o yuzden anlamam evet
tam üstüne bastin nevom ben evde corba pisirmem pek arada mercimek tarhana falan pisiririm.esim pek sevmiyor benim de cok aram yok,yemeklerden önce corba icince hemen doyuyoruz yemek yiyemiyoruz.o yuzden anlamam evet
Oy kiyamam ben kuşumaaaaa ama katilmiycam sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm
Oy kiyamam ben kuşumaaaaa ama katilmiycam sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm