İKRAMAYA'NIN RÖPORTAJI
İKRAMAYA
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1)çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum ve yarışma için yemek yapmaktan keyif alıyorumm..çok eğleniyorumm yemek yaparken
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2)Yemeklerimin beğenilmesi ve denenmesi takdir edilmesi..benim için eğlence kısmı ön planda 1. olmak gibi bir beklentim yok bu sefer
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3)kurallar konusunda sanal ortamda en yapılabilirinin düzenlendiğini düşünüyorum..ancak
10 luk ya da 5 lik sistemde oy verilebilse daha da güzel olabilir..inşaallah birkaç oyla kalan yemeklerimiz de bu sayede değerlendirilmiş ve teşvik edilmiş olur ...
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4)Aylar önce katılmıştımm ve sonrasında takip ettim hep ama katılamadım tekrar maalesef

önceki tarifim o kadar beğenilip yapıldı kii çok gururlandımm..hatta salatamın ismi artık benim
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif adımla anılır oldu...bu öyle bir şey ki bu yarışma bağımlılık yapıyor ve katılmadan takip etmeden duramıyorsunuz..aylardır paylaşılan pek çok tarifi evde yaptım eşim de bunu nerden buldun nasıl yaptın diye sorar merak eder oldu...yöresel yemekleri okuyunca bu sefer mutlaka katılmalıyım dedim

heyecanı keyfi anlatılmaz yaşanır

Bence KK üyesi olan ve mutfakta iyiyim diyen her kadın bu heyecanı yaşamalı
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5)Eşim herzaman destekçim olmuştur ben mutlu olduğum heyecanla evde dolaştığımı gördükçe şaşırıyor ve mutlu oluyor..Ama en büyük şaşkınlığı yarışmanın sanal ödülün gerçek olmasınaydı...bir de tadına bakılmadan oy verilmesi mantıklı gelmiyor tabiii...
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6)Tarifinizi denedim ve çok beğendim denilmesi daha çok mutlu edecek beni

..Birincilik hiç önemli değil hatta ben o keyfi yaşadım yaşamayan bir arkadaşımın tatmasını isterim

...
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
7)yarışmaların başlangıcındaki seçimler daha zevkliydi bencee ben küçük ev aletlerine ve mutfak aparatlarına bayılırım çünkü

.... hediyeler hala çok güzel yanlış anlaşılmak istemem

8)Yarışma devam etmeli mi?
8)kesinlikle devam etmeli

kategori kalmadığında baştan başlanabilir hatta
9)yemek yapma konusunda iddianız?
9)Ben iddialı değildim ama eşim şirketteki aşcıya bile övünür olmuş yemeklerimle...Mutfakta olmayı yemek yapmayı seviyorumm dinleniyorumm keyif alıyorumm....ve yeni tarifler denemeye bayılıyorumm...Yemeklerim de gerçekten beğenildikçee mutluyum ve evet güzel yemekler yapıyorumm diyebilirimm

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?
10)oylama sistemi aslında basit ve 1. yi belirlemeye odaklı bir sistem..ama diğer yarışmacıların motivasyonu için derecelendirilerek oylama yapılsa daha eğlenceli olur bencee

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?
11)

şuan da yok umarım ilerde de olmaz

keyifli ve eğlenceli bir oylama olur

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
12)çok özel bir hazırlığım olmadı malzeme alışverişimi yaptım...
Ancak zamanlama konusunda sıkıntım oldu çünkü 2 ayrı misafir grubu ağırlayacağım bir döneme denk geldii hazırlıklarım...çok fotoğraf çektimm makineyle ayrı telefonla ayrı çektim ne olur ne olmaz diyee:18::18: yükleyemedimm 2 kere uğraştım..saatlerce düzenledim falan ...ama sonuçtaa misafirlerimi yolcu eder etmez soluğu burda aldım ve sonunda sunum fotograflarını cekip yükleyebildimm..çok heyecanlı adrenalin dolu oldu bu yarışma hazırlığıydı

13)Yarışma sonrası hisleriniz?
13)gurur verici duygular yaşıyorumm...Yaptığım yemekle bir yarışmaya katılıp beğeni ve övgü dolu sözler
almak harika hissettiriyor...bu duyguyu yaşatan herkese teşekkür ediyorumm ve İyi kii burdayım diyorumm