Mediim hadi bir mutfağa gir yap bir yöresel yemek işte ne olursa menemen yap mesela o baya yöresel yani hatta Ülkesel bir yemek. Ekmek bana bana yeriz.sende röpotaja katılmış olursun
ekşın süper valla durgun gidiyordu zaten nevoş seni mi tuttu sonunda gel bir ekşın yap canımız sıkıldı mı dedi
Hee al dondurulmuş yemeği yap koy dimi olmaaz canımm olmaaaz hünerleri görelim..![]()
Usha sana bir daha ki yarışmada yazın katılmanı öneriyorum yemekten çok öyle yoruluyorsun canım benim. Med anlamadı şimdi olayı ya neyse
Yani dimi sırf röportaj verebilmek için kalktım nasıl yemek yaptım yani sırf ünlülerin yerine kendimi koyabilmek için benimle hiç kimse röportaj yapmadı bende böyle bir yol buldum![]()
Yöresel yemekten sonra menemeni okudum içim rahatladı yemin ederim
Gerçi o da uzun iş..Domates, biber..ooff..Peynirli yumurta olsa olmaz mı ki:44:
Dondurulmuş yemekle kim uğraşcak canım ya, gül gibi içli köfteler, kadın budu köfteler satılıyor meze reyonunda
Hadi hadi öyle diyenden korkacaksın ne hünerlerin vardır senin kimbilir yarın bir yemek eklermişsin dibimiz düşermiş ama sana dedim ben maksat röpotajsa menemen yap hem baya oy alırsın ay canım çekti gece gece ya offf![]()
Yahu ne yemekler görüyorum burada, bugün nevoya söyledim mutfağı hiç sevmem, dolayısıyla ilgili değilim canım..kk da dehşet yetenekler var bu anlamda valla..
Mesela bi kere içli köfte yapayım dedim, içli köfte limon şeklinde olur ya, benimkiler geometri dersi için canlı yamuk olurlardı hani