deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.841 BirTutamMutluluk20 .!.: Bana oy veren guzel kalpli arkadaslara sonsuz tesekkurler Genişletmek için tıkla... Yani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun?
BirTutamMutluluk20 .!.: Bana oy veren guzel kalpli arkadaslara sonsuz tesekkurler Genişletmek için tıkla... Yani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun?
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.574 208 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.842 Bildirim gelmemiş ki oylama için Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm
Bildirim gelmemiş ki oylama için Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.843 deynepnaz .!.: Yani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Herkes kendine oy veren guzel kalplilere tesekkur etmis ben de bana oy veren guzel kalplilere tesekjur ettim
deynepnaz .!.: Yani oy vermeyenler güzel kalpli değil mi demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Herkes kendine oy veren guzel kalplilere tesekkur etmis ben de bana oy veren guzel kalplilere tesekjur ettim
Youlost16 9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım Kayıtlı Üye 9 Kasım 2018 14.120 41.504 548 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.844 Blue_Perii .!.: Teşekkür ederim kuzum ellerine sağlık 7 fark vardı sadece aramızda seninkide çok güzeldi Genişletmek için tıkla... Sagol canım nasipte senin kazanman varmış kazandın çokta güzel oldu halletmiştin
Blue_Perii .!.: Teşekkür ederim kuzum ellerine sağlık 7 fark vardı sadece aramızda seninkide çok güzeldi Genişletmek için tıkla... Sagol canım nasipte senin kazanman varmış kazandın çokta güzel oldu halletmiştin
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.845 Lilimam .!.: Bildirim gelmemiş ki oylama için Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm Genişletmek için tıkla... Evet kuzu kazen değişik yemekler beklemiş kızmış sanırım bize göndermedi bildirimi . Sağol balım banada böyle kısmetmişinşallah balımm çok sağol
Lilimam .!.: Bildirim gelmemiş ki oylama için Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm Genişletmek için tıkla... Evet kuzu kazen değişik yemekler beklemiş kızmış sanırım bize göndermedi bildirimi . Sağol balım banada böyle kısmetmişinşallah balımm çok sağol
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.846 Kutsal_zebra .!.: Sagol canım nasipte senin kazanman varmış kazandın çokta güzel oldu halletmiştin Genişletmek için tıkla... Daha çok hakeden vardı ama nasip böyleymiş işte .sağol balımmm
Kutsal_zebra .!.: Sagol canım nasipte senin kazanman varmış kazandın çokta güzel oldu halletmiştin Genişletmek için tıkla... Daha çok hakeden vardı ama nasip böyleymiş işte .sağol balımmm
G Gamzeliyy Minik mucizem 👣🧚 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mart 2019 267 433 103 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.847 -cantanem- .!.: @Mune @malipina @Tikkabilla @genic @LezzetliCipetpet @aslii @inessa armand Blue_Peri @chamallows @melankolimm @Gulumse25 @smyr35 @yasminsay @_CaNanSu_ @can09e @RosSsS Canfeb G Gamzeliyy @pinkpantera @Bournemount @Elzemcan @Amberluna Oylarınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım ellerine sağlık en sevdiğim yemek
-cantanem- .!.: @Mune @malipina @Tikkabilla @genic @LezzetliCipetpet @aslii @inessa armand Blue_Peri @chamallows @melankolimm @Gulumse25 @smyr35 @yasminsay @_CaNanSu_ @can09e @RosSsS Canfeb G Gamzeliyy @pinkpantera @Bournemount @Elzemcan @Amberluna Oylarınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım ellerine sağlık en sevdiğim yemek
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.258 306.572 698 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.848 Lilimam .!.: Bildirim gelmemiş ki oylama için Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm Genişletmek için tıkla... bu sefer bildirim gitmedi oy kullanmayanlari etiketlemek yanlış anlaşılabilecegi için yapmadık :)) Sadece nevo topiklerde link paylaştı gören ler isteyen geldi yani oy kullanmaya den k gelmemiş sindir canım :))
Lilimam .!.: Bildirim gelmemiş ki oylama için Blue_Peri canım tebrikler sonunda şeytanın bacağını kırdın devamını dilerm Genişletmek için tıkla... bu sefer bildirim gitmedi oy kullanmayanlari etiketlemek yanlış anlaşılabilecegi için yapmadık :)) Sadece nevo topiklerde link paylaştı gören ler isteyen geldi yani oy kullanmaya den k gelmemiş sindir canım :))
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.849 Tebrikler Blue_Peri canım
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.850 Zaman bulabilseydim yumurtalı taze fasülye yapacaktım size
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.688 108.507 598 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.851 BirTutamMutluluk20 .!.: Herkes kendine oy veren guzel kalplilere tesekkur etmis ben de bana oy veren guzel kalplilere tesekjur ettim Genişletmek için tıkla... Herkes teşekkür ederken dürtmüş de etmiş.Sen haberleri yokken etmişsin Sonunda benden kurtulmak için yapacaksın etiket
BirTutamMutluluk20 .!.: Herkes kendine oy veren guzel kalplilere tesekkur etmis ben de bana oy veren guzel kalplilere tesekjur ettim Genişletmek için tıkla... Herkes teşekkür ederken dürtmüş de etmiş.Sen haberleri yokken etmişsin Sonunda benden kurtulmak için yapacaksın etiket
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.258 306.572 698 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.852 Elif ikiminikprenses Selenofil sara_28 autumnn 4justice BirTutamMutluluk20 Z zeLina lingen Bulamiyorum tugbaFB @yagmur556 H M Sismaniye @berenbetul P -pastel Disipline Girmis BirKadin kardelelen321 Eva mavitosbik07 Rakika dira90 Kirmizi pabuc Kmsl Hnd Dahliadivin gezegenfeza @kitapkahvehuzur Feslegen Kokulu Nane M Mismas E Eslem91 Yabanmersini14 Bana oy verdiğiniz için tek ederim oylariniz ile 3. Oldum beni çok mutlu ettiniz
Elif ikiminikprenses Selenofil sara_28 autumnn 4justice BirTutamMutluluk20 Z zeLina lingen Bulamiyorum tugbaFB @yagmur556 H M Sismaniye @berenbetul P -pastel Disipline Girmis BirKadin kardelelen321 Eva mavitosbik07 Rakika dira90 Kirmizi pabuc Kmsl Hnd Dahliadivin gezegenfeza @kitapkahvehuzur Feslegen Kokulu Nane M Mismas E Eslem91 Yabanmersini14 Bana oy verdiğiniz için tek ederim oylariniz ile 3. Oldum beni çok mutlu ettiniz
Feslegen Kokulu Nane Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2018 16.162 36.780 528 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.853 balbocuuu .!.: Oy kiyamam daha kücücükmüs yaaa( tez vakitte iylesir umarim Genişletmek için tıkla... Jenna16 .!.: Çok geçmiş olsun kuzuya Genişletmek için tıkla... Aminnn, sagolun kızlar. ❤❤
balbocuuu .!.: Oy kiyamam daha kücücükmüs yaaa( tez vakitte iylesir umarim Genişletmek için tıkla... Jenna16 .!.: Çok geçmiş olsun kuzuya Genişletmek için tıkla... Aminnn, sagolun kızlar. ❤❤
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.258 306.572 698 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.854 Minik meleklerim .!.: Elif ikiminikprenses Selenofil sara_28 autumnn 4justice BirTutamMutluluk20 Z zeLina lingen Bulamiyorum tugbaFB @yagmur556 H M Sismaniye @berenbetul P -pastel Disipline Girmis BirKadin kardelelen321 Eva mavitosbik07 Rakika dira90 Kirmizi pabuc Kmsl Hnd Dahliadivin gezegenfeza @kitapkahvehuzur Feslegen Kokulu Nane M Mismas E Eslem91 Yabanmersini14 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤♥❤❤❤❤❤❤ Bana oy verdiğiniz için tek ederim oylariniz ile 3. Oldum beni çok mutlu ettiniz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Genişletmek için tıkla... H M bu etiket oldu mu sana bildirim geldi mu
Minik meleklerim .!.: Elif ikiminikprenses Selenofil sara_28 autumnn 4justice BirTutamMutluluk20 Z zeLina lingen Bulamiyorum tugbaFB @yagmur556 H M Sismaniye @berenbetul P -pastel Disipline Girmis BirKadin kardelelen321 Eva mavitosbik07 Rakika dira90 Kirmizi pabuc Kmsl Hnd Dahliadivin gezegenfeza @kitapkahvehuzur Feslegen Kokulu Nane M Mismas E Eslem91 Yabanmersini14 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤♥❤❤❤❤❤❤ Bana oy verdiğiniz için tek ederim oylariniz ile 3. Oldum beni çok mutlu ettiniz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Genişletmek için tıkla... H M bu etiket oldu mu sana bildirim geldi mu
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.258 306.572 698 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.855 gezegenfeza neden katılmıyor sun artık yarışmalara
Feslegen Kokulu Nane Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2018 16.162 36.780 528 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.856 Bonus isabel Canfeb Z zeLina G gunesli gunler Scss94 Yabanmersini14 Youlost16 terliksuu ayseMsb Bana oy verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Bonus isabel Canfeb Z zeLina G gunesli gunler Scss94 Yabanmersini14 Youlost16 terliksuu ayseMsb Bana oy verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.867 598 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.857 Minik meleklerim .!.: H M bu etiket oldu mu sana bildirim geldi mu Genişletmek için tıkla... Geldi canim benm tebrik ederim.. 1nciliklerde olsun insallah
Minik meleklerim .!.: H M bu etiket oldu mu sana bildirim geldi mu Genişletmek için tıkla... Geldi canim benm tebrik ederim.. 1nciliklerde olsun insallah
S Sabr-Sukur-Dua inşaallah'larımızı, çok şüküre döndür Allahim👶🤲 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2018 4.389 10.190 138 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.858 Blue_Perii .!.: Evet kuzu kazen değişik yemekler beklemiş kızmış sanırım bize göndermedi bildirimi . Sağol balım banada böyle kısmetmişinşallah balımm çok sağol Genişletmek için tıkla... Bildirim nie gitmemis diyodum bende Ankara tava yapicaktim degisik olurmuydu bilemedim Tebrik ederim canim
Blue_Perii .!.: Evet kuzu kazen değişik yemekler beklemiş kızmış sanırım bize göndermedi bildirimi . Sağol balım banada böyle kısmetmişinşallah balımm çok sağol Genişletmek için tıkla... Bildirim nie gitmemis diyodum bende Ankara tava yapicaktim degisik olurmuydu bilemedim Tebrik ederim canim
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.258 306.572 698 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.859 H M .!.: Geldi canim benm tebrik ederim.. 1nciliklerde olsun insallah Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman inşallah canım seni de bekleriz yarışmaya ellerin marifetlidir sende katıl
H M .!.: Geldi canim benm tebrik ederim.. 1nciliklerde olsun insallah Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman inşallah canım seni de bekleriz yarışmaya ellerin marifetlidir sende katıl
H M Nirvana Pro Üye 22 Ağustos 2015 29.767 En iyi cevaplar 1 86.867 598 1 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4.860 Minik meleklerim .!.: Tamamdır o zaman inşallah canım seni de bekleriz yarışmaya ellerin marifetlidir sende katıl Genişletmek için tıkla... bilmem kismet bigün belki :):)
Minik meleklerim .!.: Tamamdır o zaman inşallah canım seni de bekleriz yarışmaya ellerin marifetlidir sende katıl Genişletmek için tıkla... bilmem kismet bigün belki :):)