• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Yine kimse temizlememis buralari:temizlik: :temizlik:

Bu arada Deyno tavada kesinlikle çiğ kalmıyor. Bende taş fırın aldım ama öncesinde hep tavada yapardım. Çokta güzel oluyor. Mutlaka dene
Bende sözde balık tavası diye aldığım, ama 1 kerecik bile balık pişirmediğim bir tavada yapıyordum. Ve sadece üstü kızarmıyordu, çok da güzel oluyordu.

Ama taş fırın başka ya, 2 dk sürmeden lahmacun, en fazla 4 dk’da pizza pişiyor.

İyi ki almışız be Canom. Her ne kadar benimle böyle konularda dalga geçilse de, sık kullandığım şeyleri iyi ki almışım.😌😌

Bu arada Deyno tavada kesinlikle çiğ kalmıyor. Bende taş fırın aldım ama öncesinde hep tavada yapardım. Çokta güzel oluyor. Mutlaka dene
Yok, yine ikna olamadım :KK45: Kıymalı yumurta yaparken bile bayağı kavuruyorum.Pişmiş olsa da aynı lezzet olmaz gibi geliyor bana. Ama taş fırın başka tabi.
Ben yine lahmacun harcını hazırlayıp pide salonuna göndermeye devam edeyim, evde çok bulaşık çıkıyor:KK53:
Bu arada ev tipi herhalde taş fırın değil mi taş fırın neymiş bi bakayım.

Yok, yine ikna olamadım :KK45: Kıymalı yumurta yaparken bile bayağı kavuruyorum.Pişmiş olsa da aynı lezzet olmaz gibi geliyor bana. Ama taş fırın başka tabi.
Ben yine lahmacun harcını hazırlayıp pide salonuna göndermeye devam edeyim, evde çok bulaşık çıkıyor:KK53:
Bu arada ev tipi herhalde taş fırın değil mi taş fırın neymiş bi bakayım.
Bizimki Karaca pizza ve lahmacun fırını. Eratec çok güzel, aklım uzun zamandır ondaydı, ama çok pahalı Deynep’im.
Karaca’nınki makul fiyat ve yeterince iyi gerçekten.

Bizimki Karaca pizza ve lahmacun fırını. Eratec çok güzel, aklım uzun zamandır ondaydı, ama çok pahalı Deynep’im.
Karaca’nınki makul fiyat ve yeterince iyi gerçekten.
Bugün markette görmüştüm üstü açık pişirmeyi, seninkinin de üstü açık mı? Oymuş demek ki sizin demenize göre ama onun üstü sac gibiydi, çok cahil kalmışım yav🙃

Back
X