• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black
Pişiyor mu güzel acaba ben de şüpheliyim böyle pişirmede 🤔
Bir saattir Karaca emsan falan geziyorum ben de arkadaşa hediye bulucam diye ama yine kendime buldum alacak bir sürü şey hediyeye karar veremedim🤣

Bir saattir Karaca emsan falan geziyorum ben de arkadaşa hediye bulucam diye ama yine kendime buldum alacak bir sürü şey hediyeye karar veremedim🤣
Çok güzel pişiriyor Kukrişkom. Zaten önce Canom aldı, onunki geldiği gibi denedi ve bende aldım.🤣🤣

Kaç gündür aklımda, ama ona girişecek gücüm yok elticim.🥹🥹

Ellerine sağlık, müthiş olmuştur her zamanki gibi.😍😍
Sağ ol elticim 😍 💜
Bende bayağıdır yapma niyetindeyim hasta olunca biraz bekledi.
Hatta içli köfte yapacağım diye kızlar bugün evde kaldı.Uzun zaman sonra beraber pazar kahvaltısı yaptık 😍

Güle güle kullan çok güzelmiş. Bir yemek sayfasında görmüştüm bunu. Taş fırın deyince biran gerçekten bahçede taş fırında yapıyorsun sandım :KK53:
Bahçeye taş fırın düşüncemiz birkaç senedir var aslında. Ama benimkini durduruyorum Deynep’im.
Her iş başıma kalır, gerek yok.🤣🤣

Ooo ne pizzalar ne lahmacunlar oluyor. Daha dün pizza yaptım. Dışardakilerden çok güzel🤣 Aşırı hızlı pişiriyor birde

Back
X