- 22 Temmuz 2017
- 47.591
- 140.268
- 598
Olmasın cancağzımMeleklerin mangal sözü var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmasın cancağzımMeleklerin mangal sözü var![]()
Bence de cancağızımOlmasın cancağzım![]()
Yeni yılımız kutlu olsun kuşoo ben sipariş verdim ikimiz için sen de şey etme diye haberin olsun dedim![]()
Margaret Hale Eki Görüntüle 3686347
Alla koya at şunun linkini detaylı bakimYok, biz pizza ya da lahmacun ile yedik.![]()
Alla koya at şunun linkini detaylı bakim
Şundan Bim’e ne zaman gelir acabaaaa
teflonu size taş fırın diye yediriolar yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black - Fiyatı, Yorumları
Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Taş fırın olan pahalı ayolll, bunun sacı döküm.teflonu size taş fırın diye yediriolar yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Napsın adamların pişirim evi yok mahallesinde.teflonu size taş fırın diye yediriolar yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hiç.Napsın adamların pişirim evi yok mahallesinde.![]()
Napsın adamların pişirim evi yok mahallesinde.![]()
Lahmacunu iç harcını hazırlayıp pişirmeye göndermek daha ucuza geliyor, hamurla uğraşma serdi de yok. Pizza zaten çabuk pişiyor fırında da.Hiç.
Demiyorlarki bunlar içi hazırlasa hangi fırın alıp pişirir?
Sözde her şeyin olduğu yerlerdeyiz, ama fırıncılar iç, tava ya da sadece sebze közleme gibi yemek işlerini almıyor.
Bu garibanlar kendi evinde pişiriyor demiyor.
Yazıklarım olsunBal0ncuk
![]()
Püüüüüüüü, sen de ezikledin ya beni, sana da YAZIKLARIM OLSUN…Lahmacunu iç harcını hazırlayıp pişirmeye göndermek daha ucuza geliyor, hamurla uğraşma serdi de yok. Pizza zaten çabuk pişiyor fırında da.
Ohh be rahatladım, alsam mı diye kafa yormaya gerek kalmadı![]()
Haydi yap yapBim bam bom çok şükür dostlaaarr
Benim de artık bir tarifim vaaarr![]()
Ben yapacaktım bu hafta , işle alakalı bir eğitim vardı ,sabah ezaniyla evde çıkıp,şu saate eve dönüyorum.Hafta sonu yapmaya çalışacağım inşallahBim bam bom çok şükür dostlaaarr
Benim de artık bir tarifim vaaarr![]()
İçi almayınca mecbur satın alıyorsunuz oda pahalıya geliyorPüüüüüüüü, sen de ezikledin ya beni, sana da YAZIKLARIM OLSUN…
Yok diyorum, buradakiler kendi yaptıklarını pazarlıyor, iç almıyorlar diyorummmm.
Vurrrr, bir de sen vurrrr.
Hafta sonu beraber yapalım inşaallahBen yapacaktım bu hafta , işle alakalı bir eğitim vardı ,sabah ezaniyla evde çıkıp,şu saate eve dönüyorum.Hafta sonu yapmaya çalışacağım inşallah