- Emoji Skoru
- 112.579
- Puanlar
- 798
Aslında bazı nedenlerden dolayı istediğim gibi olmadığı için eklemekten vazgeçmiştimYaptin,ve ekledinbu bir mucize olmalı
![]()
korkumdan ekledim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bazı nedenlerden dolayı istediğim gibi olmadığı için eklemekten vazgeçmiştimYaptin,ve ekledinbu bir mucize olmalı
![]()
korkumdan ekledim 
Kandil günü kankim canımın elini kana bulamadığın icin ayrıca teşekkürler Deyno'mAslında bazı nedenlerden dolayı istediğim gibi olmadığı için eklemekten vazgeçmiştimC A N O tehdit etti beni,vururum topuğundan dedi
korkumdan ekledim
![]()
Az merdane sallasaydın Canoya nasıl deynoyu tehdit edersin diyeKandil günü kankim canımın elini kana bulamadığın icin ayrıca teşekkürler Deyno'm![]()
Haklı bu tarif eklenmez mi hiç,Aslında bazı nedenlerden dolayı istediğim gibi olmadığı için eklemekten vazgeçmiştimC A N O tehdit etti beni,vururum topuğundan dedi
korkumdan ekledim
![]()
Tarif güzel de istediğim gibi olmamıştı sunumHaklı bu tarif eklenmez mi hiç,![]()
Valla gayette güzel nazomm, salataya bile hiç gerek yok çünkü börek kendini gösteriyor baslibasinaTarif güzel de istediğim gibi olmamıştı sunum![]()
Sana yardım icin sallamistirAz merdane sallasaydın Canoya nasıl deynoyu tehdit edersin diye![]()
Ha şöyle yola gel bakimAslında bazı nedenlerden dolayı istediğim gibi olmadığı için eklemekten vazgeçmiştimC A N O tehdit etti beni,vururum topuğundan dedi
korkumdan ekledim
![]()
Senin de çiçeğimKandilimiz mübarek olsun canlar![]()
Savunma bakanı gibi korudum seniHa şöyle yola gel bakim![]()
Kankim canımHayırlı kandiller![]()
Sorma kankim,canımEski kankilerden kim kaldı
Kankim, Canım![]()
Amin hemşomDua eder dua beklerim kandiliniz mübarek olsun Canlar![]()