Yaparsın yaparsın ben yaptıysam herkes yapar
Benim ne yaptığımı biliyorsun ama şansım varmı söylemiyorsun aşk olsun
Azim diye ben buna derim işte![]()
Yok canım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın yaparsın ben yaptıysam herkes yapar
Benim ne yaptığımı biliyorsun ama şansım varmı söylemiyorsun aşk olsun
Azim diye ben buna derim işte![]()
Böyle konuşuyorum merak ediyorsunuz ben bu işi kotaramıcam sonrası rezillik :18:
Böyle konuşuyorum merak ediyorsunuz ben bu işi kotaramıcam sonrası rezillik :18:
olur mu öyle şey. defalarca katılmış birisi olarak söyleyim o kadar emek verip buraya eklemek bile çok büyük başarı![]()
Dejavu ile usha katılırsa katılmayacağımo zaman kesin emin olurum
aa sendemi katılcan
he he he ikinizi ayrı yemekleri ayrı oylarız ozaman :86:
Canım sen son ana kadar ekleme bir kere. Cumartesi hala eklenmemiş olursa eklersin. Seninle pişti olursam tam pişti olur yanii![]()
Ay merak etme nolur yapamam belki beceremem neyse snede aynısını yaptıysan iyi olur![]()
Kaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18:![]()
Ben kotaramadım bak mesela görüntü hiç hoşuma gitmedi fotolardakiAma
naapayım artık önemli olan meğer yarışmak mış
![]()
Ben kotaramadım bak mesela görüntü hiç hoşuma gitmedi fotolardakiAma
naapayım artık önemli olan meğer yarışmak mış
![]()
İyi geceler canımKaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18:![]()
yat yat, senin uykunu iyi alman gerkiyo,kolay değil yane o yemek
![]()
Dejavu ile usha katılırsa katılmayacağımYok canım ben hazır tutyorum katılım olmazsa ekleyeceğim
Ben pazara kadar eklemiyorumAma siz katılın hiç eklemeyeyim
Nasıl iyi olur![]()
yat yat, senin uykunu iyi alman gerkiyo,kolay değil yane o yemek
![]()
Yok canım bilmiyorumsen söyle bari
![]()
olur mu öyle şey. defalarca katılmış birisi olarak söyleyim o kadar emek verip buraya eklemek bile çok büyük başarı![]()
Kaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18:![]()
Sen bana söyle ben yapacakları yapanları durdurayım![]()
belki bende bi süpriz yaparımherkesin şansını artırmak için
![]()
İyi geceler canımBen yaptım işte şimdi ekleyeceğim sen söyleme
Hangi yemek datlu çabuk söyle![]()
belki bende bi süpriz yaparımherkesin şansını artırmak için
![]()
İyi geceler canımBen yaptım işte şimdi ekleyeceğim sen söyleme
Hangi yemek datlu çabuk söyle![]()
canım benle usha eklese bile dört oluyoruz siz de ekleyin canım 6 olalım bari austa katılcam diyordu amaa :26:
yanii dimi. Datlum acaba aynı yemek mi hayal kırıklığına uğramazsın umarım amann bumuymuş canımm diyee.. :18:
Eprofilimden bakmıştın ya geçen gün :26:
Bu gazla ben hemen eklerim yemeğimi
Ben değilimdir o emin olabilirsin
Sen kendini durdur bana yeter
![]()
Yok canım 5 olduk mu yeterli amaç emekler boşa gitmesincanım benle usha eklese bile dört oluyoruz siz de ekleyin canım 6 olalım bari austa katılcam diyordu amaa :26:
yanii dimi. Datlum acaba aynı yemek mi hayal kırıklığına uğramazsın umarım amann bumuymuş canımm diyee.. :18:
Eprofilimden bakmıştın ya geçen gün :26:
Bu gazla ben hemen eklerim yemeğimi
Ben değilimdir o emin olabilirsin
Sen kendini durdur bana yeter
![]()
süpriz yemeğeimi bi kaç kişi dışında kimse sevmeyecek çünkü, çok eminimNiye öyle söylüyorsun
![]()
tıp.................................Ekle canım canın sağolsun ne demek
Datlu ikinci bir emire kadar sana konuşmayı yasaklıyorum o ikinci emirde ben yemeği paylaşınca olacak o zaman konuşabilirsin bol bol![]()
Yap yap zaten ben bütün iddialarımı geri alıyorum
Hediye yinede verilirse hayır demem tabi![]()