- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Eline sağlık nevoş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ellerinize sağlık çok güzel görnüyor ikinizinkiler de
Bizimkilerde biraz değişikliğe açık olsa da farklı farklı yapsamama ne zaman poğaça yapayımmı desem eşim aynı poğaçayı ister
bazen misafire yaptığımdan kızıma yedirmeye çalışırım oda yemez
![]()
Nevooş ikramaya da tarifini paylaşmışş çok güzel gözüküyorlar ama 2 tarif paylaşmış sorun olmaacak mı diğer arkadaşlar teke düşürdüler ya tariflerini o yüzden.. Onay verilmiş ama sanırım kabul edildi.
Canım kural tek tarif arkadaş bilmiyormuş düzenledimSağolsun çok anlayışlı davrandı
![]()
Tüh yaaa kötü oldu baştan bakmamış farketmemiş demek ki tariflerin teke düşürüldüğünü. İki tarifte güzel zaten.![]()
elleriğne sağlık canım çok güzel görünüyolar
Günaydın
Bugün oylama başlıyor![]()
Evet çok heyecanlı.Keşke daha çok katılım olsaydıı kaçırdıkları şeyler olabilirr
![]()
Bu lafı üzerime alayım mı![]()
Yanii sende katılmadığına göre dimi alabilirsin yani içimden bir ses bu yarışmay katılmayanların pişman olacağını söylüyor bekleyip görücez![]()
Ben yinede içinizde olduğum için şanslıyımKatılmayanlar düşünsün
![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Valla bilemiciğimm.. Şu oylama açılsa da artık heyecan başlasa. Biliyor musun ben kazanacağımı düşünmüyorum şimdiden diğer arkadaşlara başarılar dilerim.. Ama o kadar emeğe bir pro üyeliğim olsa fena olmazdı hanii![]()
Günaydın![]()
Günaydın canım
Neden öyle söylüyorsunHiç belli olmaz
![]()
Günaydın efserim kategoridaşımm nasılsın
Ne bileyim öyle de sunumumu beğenmedim![]()
Hayırlısı olsun canım![]()