Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün yoğurt mayaladım, sütlaç yaptım belim kopacak sandım Ben şuan sizin gibi değilim çabuk yoruluyorum Dışardan söylesin, anası mı yapıyordu fıstıklı katmeri
Bugün yoğurt mayaladım, sütlaç yaptım belim kopacak sandım Ben şuan sizin gibi değilim çabuk yoruluyorum Dışardan söylesin, anası mı yapıyordu fıstıklı katmeri
O kendini aç bırakır mı ya Sen kendine Brüksel lahanası yap ye, ben pizza söyleyim diyor, vitamine sadece benim ihtiyacım var tabi Hiç acımaz azıcık acıksın yemek olmasın hemen söyler.
Neyse bn size bi urfa kebap yapıyım o zaman
Yok yok buldum yemegimi evettttt suan aklima super bi fikir geldi ama daha once hic yapmadigim bisey hayatimda 1 defa yedim biraz garipti ama bilinen bisey neyse sır vermeyim yemegimi bulduguma gore ben gonul rahatligiyla uyuyabilirim hadi cümleten iyi geceler :*
O kendini aç bırakır mı ya Sen kendine Brüksel lahanası yap ye, ben pizza söyleyim diyor, vitamine sadece benim ihtiyacım var tabi Hiç acımaz azıcık acıksın yemek olmasın hemen söyler.