Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Oooo kimleri görüyorum,Nuryolu naber canım.:KK19:
Kız seni görmeyeli zenginleşmişsin,gidip o küçük altınları verip yerine tam altın alamadın mı.Maksat kalabalık yapmasın,tosunpaşa gibi dolanıyorsun,çalarlar falan mazallah :KK53:
Diyene bakk:KK70:

Son düzenleme:
Yok ama o dörtlemiş,2 sağa takmış 2 sola,benimkiler dengesiz duruyor.
Bu arada birinciliğin hayırlı olsun güzelim,yazamamıştım.:sampiyon:
3 taaanee:confused::rolleyes:demek 3 sampiyonluk demek alacak cok yolumuz var demek:KK70:
Cok sagol abla ya baksana senin 1 madalyanda dunya mutfagindanmis adaş çıktık iyimi:-)

3 taaanee:confused::rolleyes:demek 3 sampiyonluk demek alacak cok yolumuz var demek:KK70:
Cok sagol abla ya baksana senin 1 madalyanda dunya mutfagindanmis adaş çıktık iyimi:-)
Sizler daha güzellerini yapıyorsunuz canım,burada herkes çok iyi aşçı gerçekten.:kk77:

Evet fajita yapmıştım ben de,güzel tesadüf.:KK5:

Ben artık çıkıyorum canım,geceyi üçledim,ev hanımlığı mesaim bitti yatış vaziyetine geçiyorum artık.:-)
İyigeceler,Allah rahatlık versin:KK15:

Sizler daha güzellerini yapıyorsunuz canım,burada herkes çok iyi aşçı gerçekten.:kk77:

Evet fajita yapmıştım ben de,güzel tesadüf.:KK5:

Ben artık çıkıyorum canım,geceyi üçledim,ev hanımlığı mesaim bitti yatış vaziyetine geçiyorum artık.:-)
İyigeceler,Allah rahatlık versin:KK15:
Aynen öyle herkesin emegi cok guzel :)amin iyi geceler ablacim:))

Kızlar bugün karar verirsem yemeğime katılıcam inş.. hergün uğruyorum ne yemekler var diye. .

Oooo kimleri görüyorum,Nuryolu naber canım.:KK19:
Kız seni görmeyeli zenginleşmişsin,gidip o küçük altınları verip yerine tam altın alamadın mı.Maksat kalabalık yapmasın,tosunpaşa gibi dolanıyorsun,çalarlar falan mazallah :KK53:

Merhaba canim:KK54:Özledim,geldim canim:KK19:Yok kız altinlarim alarmli kimse ellesemez:KK53:

Kızlar bugün katılacaktım yarışmaya ama başıma bi olay geldi. Evin kapalı balkonundan kedi çıktı. Havalandırmak için açınca girmiş dünden beri ordaymış. Elim ayağım boşaldı. Başıma ağrı girdi çok korktum normalde kediden korkmam ama öyle birden görünce çok kötü oldum. Balkonun camlarını açtık bekliyorum. Hala balkonda mı onu da bilmiyorum. Eşimi bekliyorum gelsin iyice bi baksın Bugün hiç yemek yapacak enerjim kalmadı. Yarına inş..

Çiğ köfte ABREKAm ben iyiyim de sen nasılsın yeni rakipler gelmiş .:KK45:
Şimdiden tariflerin hepsi iddialı ben katılsam mı acaba diyordum ama vazgeçtim galiba :skandal:
Bundan sonra sana tiramisu deynep dicem :KK16:cok guzeldi :dondurma:

Aynen yeni rakipler geldi bakalim kk hatunlari hangi yemegi seviyormus :KK53: kazanani cok merak ediyorum:KK17:

Back
X