Boş bulunup o hatayı bir kere yaptım neyse ki saat erkendi sipariş verdik Çok pis boğazım zaten Mune abla ya, bir şey görmeyeyim hemen onu yemeliyim Nasılsın? Ellerinden öpüyoruz (Gençsin de saygıdan) Kandilin mübarek olsun
Bütün tarifler birbirinden güzel, hepsi beni benden aldı. Hangisine oy versem diğerlerine haksızlık yapmış olacakmışım gibi geldi ama yine de görür görmez bana sipariş verdiren Azra910
nın çiğ köftesini tercih ettim.
Boş bulunup o hatayı bir kere yaptım neyse ki saat erkendi sipariş verdik Çok pis boğazım zaten Mune abla ya, bir şey görmeyeyim hemen onu yemeliyim Nasılsın? Ellerinden öpüyoruz (Gençsin de saygıdan) Kandilin mübarek olsun
Hamilelikte bende çok yiyordum, 18 kilo aldım nasıl yediğimi sen düşün artık
Ne görsem cama yapışan sinek gibi oluyordum gözüm dönüyordu resmen hahahahaha
İyiyim ablacım, sen nasılsın hamilelik sağlıklı gidiyordur inşaallah
Bende sizi öpüyorum, el öpülecek kıvama geldik artık canım
Seninde Kandil'in mübarek olsun, Allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin, bebeğine güzel ömürler versin inşaallah
Ve bu mübarek gecede Rabbim kim diliyor istiyorsa ona da bebek nasip etsin, herkesi derdinden sıkıntısından feraha çıkarsın.
Seninde Kandil'in mübarek olsun, Allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin, bebeğine güzel ömürler versin inşaallah
Ve bu mübarek gecede Rabbim kim diliyor istiyorsa ona da bebek nasip etsin, herkesi derdinden sıkıntısından feraha çıkarsın.
O kadar alıp sonra nasıl kilodan eser bırakmadın?
Amin... Allah razı olsun Çok şükür öyle aman aman sıkıntı vermiyor bana, rahat hamilelik geçiyorum Kilodan biraz korkuyorum ama verilir onlarda ne yapalım, Nevoş benimle yarışıyor kilo alma konusunda, doğumdan sonra beraber veririz artık
O kadar alıp sonra nasıl kilodan eser bırakmadın?
Amin... Allah razı olsun Çok şükür öyle aman aman sıkıntı vermiyor bana, rahat hamilelik geçiyorum Kilodan biraz korkuyorum ama verilir onlar da ne yapalım, Nevoş benimle yarışıyor kilo alma konusunda, doğumdan sonra beraber veririz artık
Ben bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.İstemezsem aklım onda .En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.
Öyle olacak gibi baksana, sen olmasan ciddi söylüyorum tatlısesin çiğ köftesinin tadına bakmazdımŞimdi hafta da bir söyler olduk, ben söylemesem eşim söylüyor hadi isteyelim diye
Ben bir keresinde balkondan bakıyordum .Komşumun elindeki birşeyi gördüm satılmayan ,köyden gelmiş ,adını yazmayayım şimdi neme lazım Pinkonun canı çeker.stesem utanıyorum pisboğaz gibi görürse ya diye.İstemezsem aklım onda .En sonunda dayanamayıp istedim .Ne günlerdi .2 kere oldu öyle aşermem ,fazla da olmadı.
Amin inşallah
Asla şişko değilsin ama balık etli olma yolunda hızla gidiyorsun Gayet iyi gidiyorsun durma sakın, diyet arkadaşı olarak gözüme seni kestirdim
Amin inşallah
Asla şişko değilsin ama balık etli olma yolunda hızla gidiyorsun Gayet iyi gidiyorsun durma sakın, diyet arkadaşı olarak gözüme seni kestirdim
Öyle olacak gibi baksana, sen olmasan ciddi söylüyorum tatlısesin çiğ köftesinin tadına bakmazdımŞimdi hafta da bir söyler olduk, ben söylemesem eşim söylüyor hadi isteyelim diye