Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Hahahhahahhh havani sevsinleeerrr

Ben boyle olcagini tahmin ediyodum:) hatta ablamada dedim su an sana rakip sarma diye onunda sunumu gayet iddiali ama kendimin sondan 4-5inci olcagimi saniyodum...:/ gerci daha oylama devam ediyo belli olmaz
Sarma üstüne salçalı sos olsaydı geçerdi içli köfteyi.

Kiiiiizzzz manolya1458 nasil ugurlu geldim sanaaa bakk birincilige kosuyosun ilk oy bendendi 1.olursan etiketlemede cok meth et benibu arada bende sonunculuga dogru kosuyorum bi gel bacina destek ol
Birinci olursam uğurun olur canım. Az kaldı canım az daha oy alsan sonuncu olmaktan çıkarsın. Arkadan destekliyorum

Antep katmerinden istiyorum bennn yaaa ne zamandır bulamıyorum bizim şehir de :)) içli köfte'den istiyorum,hele adana kebap ,çiğ köfteler,lahmacunlar,sarmalar,madımaklar,künefeler eliniz kolunuz dert görmesin hatunlar hepsi birbirinden güzel kargodan gönderebilirseniz ne kadar güzel olur ,bir garip sevinir :))

Aslında aklımda fıstık sarma vardı ama son anda katmer oldu Katmerin bol fıstıklısı makbuldür
Benim aklımda neler yoktu ki,bir sürü şey düşündüm ,hiçbiri nasip olmadı.
Tokat kebabı
Kara lahana sarması
Kadayıf dolması
Mıhlama
Kayseri yağlaması
Bakın ne güzel düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…