• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Ayy Adana kebabı dedim ama hepsinden yemek isterdim şuan lahmacun çiğ köfte içli köfte Zeytinyağlı dolma katmer of of

Şimdi ben karadut seviyorum ama sanırım Kazen dut şurubunu daha çok sevmiş, birde canı sarma çekmiş olabilir, o kısmı anlamadım:)
Şimdi daha iyi anladım diyemiyeceğim:skandal:Neyse vardır bir bildiğiniz:KK52:

Bulmaca çözmeye çalışıyoruz ama yok çözülmüyor, seviyesi bayağı zorlu o_O

Mesajı alması gerekenler aldı : ) sen rahat ol ablacım ... Bu kadar emek harcayıp, süper işler çıkartıp sonra oy toplayanlar var. Fakat unutuyorlar ki oy toplarken azami dikkat gerek, öyle herkesten oy istenmemeli, değil mi ? Biri gelip üfleyiverir bize sonra 2-3 kişi yanar yazık değil mi o kadar emeğe. Hadi emeğe yazık, burada emek harcayanlara da mı hiç saygı yok ?
A few good men 1992 yapımı çok sevdiğim bir filmdir.

Bence karadut sebze değil ... bütün mesele bu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Neden ağaçta yetişiyor diye mi? Yaprakta ağaçta yetişiyor ama sarıp yiyoruz, kesinlikle çifte standart var :confused:

Hurmayla mısırda almak lazım, haşlarız bebeler yer.

Neden ağaçta yetişiyor diye mi? Yaprakta ağaçta yetişiyor ama sarıp yiyoruz, kesinlikle çifte standart var :confused:

Hurmayla mısırda almak lazım, haşlarız bebeler yer.

Senin mısırın glisemik indeksinden haberin var mı hanımmmm

Ben buradan dayak yemeden çıkmayacağa benziyorum, sevaptır bu yaşlı ve zayıf kadına hafif vurulmasını söylesen, çok canımı yakmasınlar :)))
Ablam zayıf olduğunu belirtmeden geçemiyorsun:skandal:
Ben iri cüssemle seni korurum merak etme:KK70:

Back
X