• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
İlk defa bir yarışmayı bu kadar takip ettim. Antep katmerinin kazanmasını çok istiyorum. Ama diğer tarifler de çok güzel tabi ki. Emeğe saygımız var.
2. favorim adana kebap
Ne güzel bir yorum:oops: 1. olmasam da, bu güzel yorumlar fazlasıyla mutlu ediyor beni:KK68: Çok teşekkürler:KK200:

pinkstrap pinkstrap düzenlemede sordum farketmedin ,sen önceleri bizi gizliden mi takip ediyordun?:KK45:
fena yaa nefesini ensemde hissediyorum topiğe girerken :D

Ya benimde tarifimin fıstığı yok aslında keşke başlıkta belirtseydim... Hep bu yüzden zaten :ıslık: :confused:

Gitti zannettin tabi sonrada tüm dedikoduları ortaya çıkaracaktın olmadı yemedi tabi :KK53::KK53: aferinnnn hep böyle ol ser ver sır verme çocuğum..:KK8:
Ne yalan söyleyeyim yemedi:olamaz: Keleşe karşı kılıçla kendimi savunmam yeterli olmaz diye düşündüm, Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil te ki cesarete sahip değilim:KK70::KK70:

Şansın yokki zaten keleşe karşı kılıç cıkkss olmazdı :olamaz: napıyor bizim künefe ustası Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil :KK70: yüreği çokmu yiyorrr acaba :KK70:
Hatırladın mı o muhabbeti? Geyikte yapmıştı, bombalar havada uçuşurken topiği savunacam diye kılıçla daldıydı:KK70::KK70: Ne yiyip içip bu hale geliyor hiç bilmiyorum:KK70:

Son düzenleme:
Hatırladın mı o muhabbeti? Geyikte yapmıştı, bombalara havada uçuşurken topiği savunacam diye kılıçla daldıydı:KK70::KK70: Ne yiyip içip bu hale geliyor hiç bilmiyorum:KK70:

Evettt ya hatırladım direk kılıçla dalmıştı hatta,bende bombayla imha etmiştim topiği :KK70::KK70:
Komşu geyik topiğini basmıştık hattta :KK70::KK70:

Yok bebişim yaa ilk geyik topiğim eski dostlar bide burası var takıldığım :KK53: önceden müdürümün vardıya oda kimse yok artık..
Burda da güzel sohbet dönüyor ihtiyaç duymuyorsun başka bir yere gitmeye. Geyik bir süre sonra yavaşlıyor, ilk günlerdeki gibi akmıyor.

Back
X