Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Yorganımı söktüm makineye atıcam yün programında yıkıcam sizce sorun olurmu yıkayanınız varmı acil cevap lütfen...
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Yorganımı söktüm makineye atıcam yün programında yıkıcam sizce sorun olurmu yıkayanınız varmı acil cevap lütfen...
bende birçok kez yıkadım. soğuk suda. beyaz sabun ve yumuşatıcıyla. çuvala koyup parça parça yıkamıştım. didikleme zor oluyor. kolay gelsin![]()
yorgan yünlerini fermuarlı yastık kılıflarının içine çok fazla doldurmadan yıkayabilirsiniz makinada..makinenize hiç bir zarar gelmeden rahatlıkla yünlerinizi yıkayabilirsiniz..yıkandıktan sonra temiz bir çarşafın üzerine sererek balkonda kurutabilirsiniz..kolay gelsin![]()
didiklemicem canım. yorgancıya vercem onun kabartma makinesi var :)
yıkayıp kurutup vercem ben.
ohh o zaman iyiymiş :) benim imkanım yoktu. oturup ditmiştim.bir başıma
![]()
Süper işte aradıgım cevap çok teşekkürler.. peki makineye ne koyucam ne ile yıkayayım ?