Yorgun

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Esim 3 aydir evde. Yakinda ise baslicak. Bende suan issizim, ama aylik bir gelirim var bir yerden. Yakinda kesilicek ve ise baslamayi dusunuyorum oglumda okula baslar.
Herneyse Her gun ben evi supuruyorum siliyorum yemegi hazirliyorum. Herseyim 4 dortluk. Bikkinlik geldi bi an , yerde coraplarini alirmisin dedim yok dedi israrlara aldi.
Saygisizlik dedim.
Bugunde dun basina kalkmisim diye bana demedigini birakmadi. Ona yuk oluyormusumda. Gecenlerde is konusunda cok zor durumdaydi gittim yardim ettim, orda kotu bir ayakabim yuzunden tirnagim cikti.
(Cok zor bir is ti) yeter ki is bitsin ve yetisin diye kendimi unutmustum.
Ordan yuklu bir para aldik sonra.
Dedim hani benim maasim gulerek, dilenci misin dedi bana annemin yaninda. Denilecek laf mi bu sizce? Annemlerde hep esimi destekler sanki ben suclumusum gibi ordan guc alir. Asla esimden para istemedim, ben ona daima desteklerdim. Yemek alisverisinde ortak oderdik falan.. suan maasim kesilcek diye boyle yapiyor.
bu yuk lafi bana agir geldi..

Dedim tamam yarin annemlere gidiyorum. Sana yuksem.

Bu haftada annemler tatile cikiyor, kimseyede yuk olmak istemiyorum ama beynim agriyor sanki bu dunyada yanlizmisim gibi hisediyorum.. napabilirim bana yardim yol gosterirmisiniz?
Calis hemen diyenlerede oglumun bakicisi yok suan ellim kolum bagli.. okular acilmasini beklemem lazim..

Geçici işler yapamaz misiniz?
Merdiven silme ev temizliği, çocuk bakma vb. .Oğlunuz da sizinle gelirdi.

Siz eşinizi kötü alıştırmışsınız ,devamlı beklentisi var
Para hizmet ,pardon beyefendi neciymiş,
Çalışsanız bile 1 kuruş desteklemeyin artık,para yerine evi temizliyorum dersiniz ,çok ayıp etmiş

Geçici işler yapamaz misiniz?
Merdiven silme ev temizliği, çocuk bakma vb. .Oğlunuz da sizinle gelirdi.

Yok zor, kenarda birikmis param var cok sukur. Diyorum ya esimden asla para istemem ve boyle olcagini bildigim icin kendimi garantiledim. Malesef ona goz dikip duruyor esim. Bende harcamak istemiyorum bos seylere.

Bu aradada birseyler alip satiyorum ticaret isi gibi biraz orda aliyorum harcligimi.

Bilmiyorum napabilirim cok uzuluyorum suan esimin sozlerine..
Tekrar o ise baslicak ve ben asla onu destekliyesim gelmiyor icimden. Bu zor gunler elbet gecicek ama bana yaptigi asla unutmicam..

Siz eşinizi kötü alıştırmışsınız ,devamlı beklentisi var
Para hizmet ,pardon beyefendi neciymiş,
Çalışsanız bile 1 kuruş desteklemeyin artık,para yerine evi temizliyorum dersiniz ,çok ayıp etmiş

Bilmiyorum cok kinci. Ben sabrediyorum altan aliyorum ama nereye kadar artik.
Benimde hatalarim var tabiki gecmiste onunda. Ama boyle nankorluge gelemiyorum. Bunaldim artik. Napabilirim artik konusarakda hal edemiyoruz

Esinizden neden para istemiyorsunuz? Evin alisverisini falan kim yapiyor? Alinanlari birlikte yiyorsunuz sonucta. Cocugun kiyafetini ayakkabisini falan kim aliyor?

Yok zor, kenarda birikmis param var cok sukur. Diyorum ya esimden asla para istemem ve boyle olcagini bildigim icin kendimi garantiledim. Malesef ona goz dikip duruyor esim. Bende harcamak istemiyorum bos seylere.

Bu aradada birseyler alip satiyorum ticaret isi gibi biraz orda aliyorum harcligimi.

Bilmiyorum napabilirim cok uzuluyorum suan esimin sozlerine..
Tekrar o ise baslicak ve ben asla onu destekliyesim gelmiyor icimden. Bu zor gunler elbet gecicek ama bana yaptigi asla unutmicam..
Tartışmayın fakat siz de evi çekip cevirdiğinizi çocuğunuzla ilgilendiginizi sona net bir şekilde söyleyin. Ve kırıldığınızı, üzüldügunuzu anlatın.

Esinizden neden para istemiyorsunuz? Evin alisverisini falan kim yapiyor? Alinanlari birlikte yiyorsunuz sonucta. Cocugun kiyafetini ayakkabisini falan kim aliyor?

Aylik buyuk ev alisverisine gidiyoruz ve ben yarisini oduyorum. Bazen yarisindan az oluyor bu aralari. Katkim daima oldu. Cocuguma kiyafetini ben alirim. Oyuncaginida en guzelini alirim ogluma. Sadece mamasi bezini esim alir. Arada ben alirim.
Onunda lafini ettigi zamanda oluyor.
Bi yandan anliyorum evin aylik parasi araba falan esim oder. Bunlarida yapsin odesin benden beklemesin bukadarini.
Gecen sene mesala oruc tutmadim diye esimde tutmamisti, oyle bir gicik bir huyu var adamin. Anlamadim gitti

Hiç iyi bir ahlâk değil. Verirsen iyisin vermezsen kötüsün demek ki. Allah böylelerine muhtaç etmesin

Tartışmayın fakat siz de evi çekip cevirdiğinizi çocuğunuzla ilgilendiginizi sona net bir şekilde söyleyin. Ve kırıldığınızı, üzüldügunuzu anlatın.
[/

Herzmn dile getirirm. Yoruldum sadece ayni seyleri tekrarlamaktan. Bilmiyorum sizce yarin annemlere gidip
Hiç iyi bir ahlâk değil. Verirsen iyisin vermezsen kötüsün demek ki. Allah böylelerine muhtaç etmesin

Sizce genelde ev kadinlarin yasadigi boyle durumlar boyle mi olur hep? Mutsuz mu olurlar? Esleri boyle mi davranir? Cok merak ediyorum.. baslarina kalkarlarmi? Beklentileri olurmu erkegin bir kadindan?

Sizce genelde ev kadinlarin yasadigi boyle durumlar boyle mi olur hep? Mutsuz mu olurlar? Esleri boyle mi davranir? Cok merak ediyorum.. baslarina kalkarlarmi? Beklentileri olurmu erkegin bir kadindan?
Tabiki de bütün evlilikler böyle değil. .Ne demek beklenti.Esin senin onun karısı ve bir anne olduğunu unutmamalı. Sana saygı duyması lazım. .
Daha şimdiden saygıyı kaybetmişse ileride ne olur bilemedim. Zamane erkekleri de bir tuhaf oldu ..
Rahatlık batıyor valla bu adamlara..
Gerekirse boşanmakla tehdit et..Sen istemediğin sürece çalışmak zorunda değilsin. Çocuğuna bakıyorsun, evinle ilgileniyorsun.
Amacı ne bu adamın?

Tabiki de bütün evlilikler böyle değil. .Ne demek beklenti.Esin senin onun karısı ve bir anne olduğunu unutmamalı. Sana saygı duyması lazım. .
Daha şimdiden saygıyı kaybetmişse ileride ne olur bilemedim. Zamane erkekleri de bir tuhaf oldu ..
Rahatlık batıyor valla bu adamlara..
Gerekirse boşanmakla tehdit et..Sen istemediğin sürece çalışmak zorunda değilsin. Çocuğuna bakıyorsun, evinle ilgileniyorsun.
Amacı ne bu adamın?

Ordan burdan para aldi, biraz fazla simardi. Onu anladim.
Tehtitlen olmuyor artik kac defa dile getirdim boyle yaptikca seninle gelecek gormuyorum artik diye. Yarin anneme gitmek istiyorum orda kalmak istiyorum, izine gidicek oda, bilemedim artik adam degismiyor hic.. anneligime laf atiyor. Kaldiramiyorum artik. Ozur dilese bile..

Ben ev hanımıyım işe giderken (haftada 2 gün çalışır) para ve kredi kartı bırakır ne lazımsa al der. Para muhabbetini hiç sevmem varsa beraber yeriz yoksa bu ay biraz idare edelim çok açıldık der idaremizi yapariz.

Ben ev hanımıyım işe giderken (haftada 2 gün çalışır) para ve kredi kartı bırakır ne lazımsa al der. Para muhabbetini hiç sevmem varsa beraber yeriz yoksa bu ay biraz idare edelim çok açıldık der idaremizi yapariz.

Bunu asla yapmadi. Kenarda param var diyede yapmaz. O para benim garantim dedim. Oldu hastalandim oldu cok lazim oldu diyorum senden istiyemiyorum kenarda durmasini istiyorum diye dile getiriyorum. Anlamiyor beni.
Guvenmiyorum kimseye esime bile..
hatirliyorum
yeni evliydik, baska sehire geldim. Kosa kosa is buldum 2 saat yol ediyordum. Sabah 3 bucukta kalkiyordum trene biniyordum cok karanlikti kimse yoktu ve korka korka giderdim ise sirf ayakta durabilmek icin sirf esime destek olim diye.

Suan geldigim hale bakiyorum.
Bu haksizlik degilmi?

Bunu asla yapmadi. Kenarda param var diyede yapmaz. O para benim garantim dedim. Oldu hastalandim oldu cok lazim oldu diyorum senden istiyemiyorum kenarda durmasini istiyorum diye dile getiriyorum. Anlamiyor beni.
Guvenmiyorum kimseye esime bile..
hatirliyorum
yeni evliydik, baska sehire geldim. Kosa kosa is buldum 2 saat yol ediyordum. Sabah 3 bucukta kalkiyordum trene biniyordum cok karanlikti kimse yoktu ve korka korka giderdim ise sirf ayakta durabilmek icin sirf esime destek olim diye.

Suan geldigim hale bakiyorum.
Bu haksizlik degilmi?
Elbette haksızlık yalnız siz basta kötü alıştırmışsınız kenarda paranız olduğunu bile bilmemeli böyle zihniyetler. Şimdi bu saatten sonra da nasılsa parası oluyor diye size para da vermez

Elbette haksızlık yalnız siz basta kötü alıştırmışsınız kenarda paranız olduğunu bile bilmemeli böyle zihniyetler. Şimdi bu saatten sonra da nasılsa parası oluyor diye size para da vermez

Yarin anneme gidip icimi dokmek istiyorum, bana yol gosterebilir neyapabilicegimi. Sizce dogru olurmu? Yoksa anlatmamali mi? Asla icimi dokmedim esim le ilgili onu kotu gormesin diye, ama doluyum artik, bi yandan sizlen de konusmak cok iyi geldi Allah razi olsun..

Yarin anneme gidip icimi dokmek istiyorum, bana yol gosterebilir neyapabilicegimi. Sizce dogru olurmu? Yoksa anlatmamali mi? Asla icimi dokmedim esim le ilgili onu kotu gormesin diye, ama doluyum artik, bi yandan sizlen de konusmak cok iyi geldi Allah razi olsun..
Anneniz ne yapabilir ki eşinize? Konuşsa dinler mi annenizi? Belki geri teper annenizle sert konuşur araları bozulur. Bilemiyorum eşinizin tavrını o yüzden tavsiye etmem

Back
X