Yorgunluk hissi !! Yardimm

bir ara doktor bana b12 ile bir ilac verdi aman allahim bir mutluydum ..pambik gibiydim cok guzeldi siz tiroid b12ye baktirin
Doktor 3 tup kan aldirdi.butun degerlere bakildi bi sorun cikmadi.hepsi normal duzeyde oldugunu soyledi

Doktora gitmeden vitamin ilacıda olsa kullanmayın,tiroid hastasıyım ben de böyleydim ilk başta,kansızlık,vitamin değerlerine baktırın,şekere baktırabilirsiniz.
Sekerede bakildi.seker hastaliginin genetik oldugunu soyledi cevrende varmi dedi bende anenemin oldugunu soyledim
Onada ozeklikle bakildi normal cikti cok sukur.bas agrisi yorgunluk halsizlik onuzlarimda agri...daha ne ararsak var.hatta M R a bile girdim sadece bas kismimi soktular.beyinle alakalida bisey cikmadi

Selam direk vitamin alıp başlamayın mutlaka troid hormonunuza baktırın çalışıyorum sürekli uykum oluyordu iş cıkısı uyuyordum mutsuzdum hep vs.. meğer troid yetmezliğim varmıs mutlaka dahiliyeden randevu al gidip baktır

Buna katiliyorum aslinda.butun gun evdeyim.hava soguk diye cikamiyorum 2 yasindaki kizimdan dolayi.tek olsam cikarimda

kizinada cok iyi gelir. evde cocuklar bunalio. ben oglumu 11 aylik her gün en az iki saat cikaririm. iyi giydirdikten sonra hic birsey olmuyor cok sükür

Bence de depresyon gibi. Zaman zaman bana da uğrar. Aynı olurum.

Bi kan demir değerlerinize baktırın..

Ben 1 haftadır her sabah 2 veya 3 incir arasına ceviz doldurup yiyorum. İnanın dinçleştim o uyuşukluğum ve uyku halim gitti. Parmağımı kaldırmaya mecalim yoktu şu an gayet iyiyim. Tavsiye ederim size de..

Cevap icin tesekkur ederim oncelikle.kan sayimimda normal cikti
Anladim. Ozaman size zindelik verecek şeyler oneririm. Ben saracoglunun bal arisutu polen karisimindan yiyorum. Bayağı faydası oldu. Saat 8de uyku istegi bastirirdi artık daha geç saatte uyuyorum

En yakın arkadaşlarımdan biri bu durumu yaşadı.Cocugunu kucaginda tutamiyor,merdiven cikinca evde az da olsa is yapinca kendini cok yorgun hissediyirdu.Arkadadim psikolojik danışman bundan dolayı durumunu depresyon olarak değerlendirdi ve psikiyatriste başvurdu.Doktorun yönlendirmesi ile yapılan muayenelerde " doğum sonrası sebebi bilinmeyen kalp yetmezliği" tanısı aldı.

Anladim. Ozaman size zindelik verecek şeyler oneririm. Ben saracoglunun bal arisutu polen karisimindan yiyorum. Bayağı faydası oldu. Saat 8de uyku istegi bastirirdi artık daha geç saatte uyuyorum
Nasil bisey burda veya ozelden paylasirmisiniz.hatta burda paylasirsaniz benim gibi sikinti yasayanlarada yardimci olursunuz

Nasil bisey burda veya ozelden paylasirmisiniz.hatta burda paylasirsaniz benim gibi sikinti yasayanlarada yardimci olursunuz
Eczaneden almıştım. Günde 1 tahta tatlı kaşığıyla yiyorum.
Aslında yumurtalarım kaliteli olsun diye almıştım fakat enerji verdiğini farkettim.

Eklentiler

• Prof-Ibrahim-Saracoglu-Bal-Polen_9382_1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
Cok uzuldum arkadasiniza Allah yardimcisi olsun.ama depresyonda oldugumu dusunmuyorum.cok sukur olmami gerektirecek bi durumda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…