Doktor 3 tup kan aldirdi.butun degerlere bakildi bi sorun cikmadi.hepsi normal duzeyde oldugunu soyledibir ara doktor bana b12 ile bir ilac verdi aman allahim bir mutluydum ..pambik gibiydim cok guzeldisiz tiroid b12ye baktirin
Sekerede bakildi.seker hastaliginin genetik oldugunu soyledi cevrende varmi dedi bende anenemin oldugunu soyledimDoktora gitmeden vitamin ilacıda olsa kullanmayın,tiroid hastasıyım ben de böyleydim ilk başta,kansızlık,vitamin değerlerine baktırın,şekere baktırabilirsiniz.
Cevap icin tesekkur ederim oncelikle.kan sayimimda normal ciktiKan sayımı yaptırmanızı öneririm.
Kansızlıkta da aynı belirtileri yaşıyordum
Selam direk vitamin alıp başlamayın mutlaka troid hormonunuza baktırın çalışıyorum sürekli uykum oluyordu iş cıkısı uyuyordum mutsuzdum hep vs.. meğer troid yetmezliğim varmıs mutlaka dahiliyeden randevu al gidip baktırMrb bayanlar.uzun suredir kendimi cok yorgun hissediyorum.hic bi is yapmak istemiyorum.resmen elimi kaldiracak adim atacak halim yok sanki.surekli uyuma istegi var.aslinda sabaha kadar deliksiz uyuyorum ama sabah uykusuz gibi kalkiyorum ve oglen kizimi uyutunca nerdeyse 1 ile 4 arasi tekrar uyuyorum.ama kalktigimda bas agrisi yorgunluk her yerim agriyo hissi yasiyorum.reklamlarda cikan supradyn pharmaton veya abdi ibrahimin vitamin ilaci varmis onlardan birini almak istiyorum.aranizda veya cevrenizde kullanan tanidiklariniz varmi hangisini onerirsiniz.yan etkileri oluyomu.cevap yazarsaniz bana cok yardimci olacaksiniz.tesekkurler simdiden
Buna katiliyorum aslinda.butun gun evdeyim.hava soguk diye cikamiyorum 2 yasindaki kizimdan dolayi.tek olsam cikarimda
OlabilirB12 degerim normal cikti ama benimdepresyonami girdimki bende
Bende de var o maalesef:/Sormayin yaa doyamiyorum uykuya resmen.bas agrisi yasiyorm bide ben gun icinde
Anladim. Ozaman size zindelik verecek şeyler oneririm. Ben saracoglunun bal arisutu polen karisimindan yiyorum. Bayağı faydası oldu. Saat 8de uyku istegi bastirirdi artık daha geç saatte uyuyorumCevap icin tesekkur ederim oncelikle.kan sayimimda normal cikti
Depresyonda olmam icin bi sebepte yok cok sukur.neden boyleyim cozemedimDEPRESYON
Bende troid kansizlikta yokmus doktor oyle soyledi.ama ben bende degilim sankiBende öyleyim
troid ve kansızlık var
Nasil bisey burda veya ozelden paylasirmisiniz.hatta burda paylasirsaniz benim gibi sikinti yasayanlarada yardimci olursunuzAnladim. Ozaman size zindelik verecek şeyler oneririm. Ben saracoglunun bal arisutu polen karisimindan yiyorum. Bayağı faydası oldu. Saat 8de uyku istegi bastirirdi artık daha geç saatte uyuyorum
Bende troid kansizlikta yokmus doktor oyle soyledi.ama ben bende degilim sanki
:) valla bende.Allah tan evdeyimde surekli koltukta yatar haldeyim.siz calisiyomusunuz yoksaŞuanda resmen ayakta uyuyorum
:) valla bende.Allah tan evdeyimde surekli koltukta yatar haldeyim.siz calisiyomusunuz yoksa
Eczaneden almıştım. Günde 1 tahta tatlı kaşığıyla yiyorum.Nasil bisey burda veya ozelden paylasirmisiniz.hatta burda paylasirsaniz benim gibi sikinti yasayanlarada yardimci olursunuz
Cok uzuldum arkadasiniza Allah yardimcisi olsun.ama depresyonda oldugumu dusunmuyorum.cok sukur olmami gerektirecek bi durumda yokEn yakın arkadaşlarımdan biri bu durumu yaşadı.Cocugunu kucaginda tutamiyor,merdiven cikinca evde az da olsa is yapinca kendini cok yorgun hissediyirdu.Arkadadim psikolojik danışman bundan dolayı durumunu depresyon olarak değerlendirdi ve psikiyatriste başvurdu.Doktorun yönlendirmesi ile yapılan muayenelerde " doğum sonrası sebebi bilinmeyen kalp yetmezliği" tanısı aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?