Bende bi bakiyim internetten siparis veririm.kilo aldiriyomu peki.istahiniz acildimi.kilo problemi yasarmiyim sonralari.simdi 70 kiloyum.10 kilo vermeye calisiyorumEczaneden almıştım. Günde 1 tahta tatlı kaşığıyla yiyorum.
Aslında yumurtalarım kaliteli olsun diye almıştım fakat enerji verdiğini farkettim.
Canım depresyonda değilmiş ,bildiğin kalp hastası olduğunu öğrendi kardiyoloji bolumundeCok uzuldum arkadasiniza Allah yardimcisi olsun.ama depresyonda oldugumu dusunmuyorum.cok sukur olmami gerektirecek bi durumda yok
Iyiki calismiyoruz bari.calissak demekki hic kendimize gelemicez.gecmis olsun bu aradaYok bende uzanıyorum
Hastayım
Yanlis okumusum depresyon kelimesini okuyunca oyle sandim.basim agriyoki hemde nasil.ne okudugumdan bisey anliyorum.nede evde gunum nasil geciyo farkinda degilim.sanki bulutlarin uzerinde yuruyorum.ayaklarimin yerde adim attiginin bile farkinda degilimCanım depresyonda değilmiş ,bildiğin kalp hastası olduğunu öğrendi kardiyoloji bolumunde
Evet başlarda anlamıyorsunuz iştahınız açılıyor fakat normalde yapılan diyete devam edersiniz ekstra alacağınızı sanmıyorum. Vitaminlerin hemen hepsi aldırıyor sanırım maalesefBende bi bakiyim internetten siparis veririm.kilo aldiriyomu peki.istahiniz acildimi.kilo problemi yasarmiyim sonralari.simdi 70 kiloyum.10 kilo vermeye calisiyorum
Arkadaşım depresyonda olduğunu sandı evet ama meğerse bebeğini doğurduktan sonra kalp yetmezliği başlamış.6 ay istirahat verildi,ilaçlar nedeniyle emziremedi çocuğunu,su an iyi ama kesinlikle 2. Kez doğum yapması yasakYanlis okumusum depresyon kelimesini okuyunca oyle sandim.basim agriyoki hemde nasil.ne okudugumdan bisey anliyorum.nede evde gunum nasil geciyo farkinda degilim.sanki bulutlarin uzerinde yuruyorum.ayaklarimin yerde adim attiginin bile farkinda degilim
Ooo kilo aldiriyosa benim icin olmaz.yaza kadar 10 kilo vermeye calisiyorum.istahim acilirsa kendimi frenleyemiyorum.vitaminler icin biraz baktim internette.kullananlarda istah acma veya kilo alma durumu olmamis.ama cok detayli arastirmadim.bikac yorumda gozume carpanlardi.belki arastirsam detayli vardir kilo problemi yasayanlar kullananlardaEvet başlarda anlamıyorsunuz iştahınız açılıyor fakat normalde yapılan diyete devam edersiniz ekstra alacağınızı sanmıyorum. Vitaminlerin hemen hepsi aldırıyor sanırım maalesef
Tuh ya ikinci kez anne olamamasi cok kotu olmusArkadaşım depresyonda olduğunu sandı evet ama meğerse bebeğini doğurduktan sonra kalp yetmezliği başlamış.6 ay istirahat verildi,ilaçlar nedeniyle emziremedi çocuğunu,su an iyi ama kesinlikle 2. Kez doğum yapması yasak
Iyiki calismiyoruz bari.calissak demekki hic kendimize gelemicez.gecmis olsun bu arada
Evet dogru soyluyosunuz.hic bi sey cikmazsa tibbi acidan.bende kabullenmeliyim pskilojik oldugunaSiz önce tüm tıbbi olasılıkları eleyin.Hicbir tibbi açıklama bulunamazsa durum psikolojiktir.
Tesekkurler cevap icin.yazin baktirmistim ayni sikayetimden dolayi.butun sonuclar normal duzeyde cikmisti.tekrar yaptirayim uzun zaman oldu yazdan beri.yoksa burdaki arkadaslarinda dedigi gibi psikolojik oldugu kanisinda olacamHgb,demir,demir baglama,ferritin,vit b12 ,dvit baktirin. En bariz b12 eksikligi boyle yapar. Dahiliye doktoruna sikayetinizi soykeyince asagi yukari bu tahlilleri ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?