Yorgunluk

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.807
1.944
333
Oncelikle konum bir sure tasinmazsa cok iyi olur
Benim derdim yorgunluk halsizlik sabahlari asla dinlenmis olarak uyanmiyorum gec uyumuyorum ama yataktan kazimak zorunda kaliyorum kendimi iki oglum var kahvaltilarini hazirlayip okula gondermem gerekiyor ama o kadar zorlaniyorum ki anlatamam iki gundur de gun icinde halsiz ve yorgunum koltukta uyuyakaliyorum tahlil yaptirdim bi kac ay once b12 ve d vitaminim eksikmis ama b12 ilacini icemiyorum acaba bana önerebilceginiz biseyler var mi acaba b vitaminin ignesinimi kullansam baska neler yapabilirim bir de acliga asla tahammulum yok acikinca bi sure sonra halsizlesiyorum tekrar mi tahlil yaptirsam bilemedim gercekten

Bu ilaclarin ignesi var onlar daha etkili bende de ayni siknti var malesef hep yorgunum hep halsizim resmen ölü balik gibiyim

B12 iğnesi var. Et bakliyat tüketin. Yeşillikte de var sanırım. Beslenmenize dikkat etmezseniz hep tekrarlar ama.

Kaç saat uyuyorsunuz? B12 için iğne var onu kullanın. D vitamini çok önemli ayrıca. Halsizliginizin nedeni o..

Benim demirim hariç yani kansizlik hariç bütün vitaminlerim tavan fakat ona ragmen kendimi okudum sandim. Hep uyku modundayim hep halsizim

Benim de intirinsik faktör eksikliği nedeniyle vücudum b12 vitaminini oluşturamıyor. Her gün et de yesem emilim gerçekleşmiyor.

Doktorum rapor hazırladı. Hayatım boyunca ayda bir kez b12 ignesi dodex olmak zorundayim.

Ve evet sabah kalkmak cok zor geliyor. Hemen yoruluyorum. Herseyi unutuyorum. Sinir ve anksiyeteye neden oluyor. Depresyon da cabasi.

B12 cok önemli bir vitamin. Kansizlik yapiyor eksikliği, ayni demir gibi. Folik asit oluşumu icin de b12 vitamini gerekli. B12 olmazsa folat da olamiyor. Bu da hucre oluşumu icin cok onemli. Yine eksikligi kansizlik yapiyor.

Ilaclari neden icemiyorsunuz? Dr dan iğne vermesini isteyebilirsiniz.

Kaç saat uyuyorsunuz? B12 için iğne var onu kullanın. D vitamini çok önemli ayrıca. Halsizliginizin nedeni o..
Valla 8 saatten az uyumuyorum biraksalar 12 saatte uyurum o derece uykucu oldum son zamanlarda dikkatimi ceken sabahlari asla dinc ve enerjik degilim uykulu huysuz garip bi insan oldum

B12 ve D vitamini eksikliği; insanın hayatını mahveder, başlı başına bir sorun.
Acıkınca halsizleşiyorsanız; muhtemelen insülin direncinizde var. hepsi birbirini tetikler zaten.

Birkaç ay olmuş; tekrar tahlil ver sağlık ocağına ya da polikliniğe.
B12 iğnesini kullan, D vitamini de al lütfen. Emin ol; hemen etkisini göreceksin ve toparlanacaksın. Yoksa depresyonu bile tetikler.

B 12 hap olarak bulantı yapar ignesini kullanın o yüzden.d vitamini için de güneş e çıkın bol bol.doğalından almış olun.aynı durumu fazlası ile yaşadım.b 12 ignesini yaptığım ilk gün etkisini görmeye başladım.ihmal etmeyin

peki hemoglobin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…