D vitamini eksikliginden mi onun damlasini kullanmaliyimD vitamini diyorum başka da bir şey demiyorum. ..
Evet d vitaminini mutlaka alin. Ayrıca d vitamini eksikliği kilo da yapıyor haberiniz olsun. ..D vitamini eksikliginden mi onun damlasini kullanmaliyim
B 12 ilaci mideme dokundu tekrarda doktora gidip soylemedim ben ihmalkarligim yaniİlaç niye içemiyorsunuz?
Yaa kilo da vermem lazim d vitaminimi hemen takviye etmem lazimEvet d vitaminini mutlaka alin. Ayrıca d vitamini eksikliği kilo da yapıyor haberiniz olsun. ..
Valla 8 saatten az uyumuyorum biraksalar 12 saatte uyurum o derece uykucu oldum son zamanlarda dikkatimi ceken sabahlari asla dinc ve enerjik degilim uykulu huysuz garip bi insan oldumKaç saat uyuyorsunuz? B12 için iğne var onu kullanın. D vitamini çok önemli ayrıca. Halsizliginizin nedeni o..
B 12 ilaci mideme dokundu tekrarda doktora gidip soylemedim ben ihmalkarligim yani
peki hemoglobin nasıl?Benim de intirinsik faktör eksikliği nedeniyle vücudum b12 vitaminini oluşturamıyor. Her gün et de yesem emilim gerçekleşmiyor.
Doktorum rapor hazırladı. Hayatım boyunca ayda bir kez b12 ignesi dodex olmak zorundayim.
Ve evet sabah kalkmak cok zor geliyor. Hemen yoruluyorum. Herseyi unutuyorum. Sinir ve anksiyeteye neden oluyor. Depresyon da cabasi.
B12 cok önemli bir vitamin. Kansizlik yapiyor eksikliği, ayni demir gibi. Folik asit oluşumu icin de b12 vitamini gerekli. B12 olmazsa folat da olamiyor. Bu da hucre oluşumu icin cok onemli. Yine eksikligi kansizlik yapiyor.
Ilaclari neden icemiyorsunuz? Dr dan iğne vermesini isteyebilirsiniz.
Ay insallah valla bu ara ev islerini yemegi yaparken birisi bana tehditle yaptiriyomus gibiyim o kadar yorgunumD vitamini ve b12 ne yap edin onları kullanın. Bir zaman sonra bomba gibi olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?