• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunluk

D vitamini eksikliği körlüğe neden olabilir bir tanıdığın başına gelmişti . Ben yorgun olduğum zamanlarda krom hapı kullanıyorum bitkisel ama sizin vitamin eksikliği söz konusu ihmal etmeyin.

ay ben kendimi bildim bileli yorgunum :/ benim de değerlerim sorunlu sanırım. bi baktırsam iyi olacak..
kızlar avuç avuç saçım dökülüyor 1 aydır :/

Nefesle ilgili sorun yaşıyor musunuz? Yeterince oksijen alamayan kişiler de yorgun uyanıyorlarmis

B12 ve D vitamini eksikliği; insanın hayatını mahveder, başlı başına bir sorun.
Acıkınca halsizleşiyorsanız; muhtemelen insülin direncinizde var. :KK43: hepsi birbirini tetikler zaten.

Birkaç ay olmuş; tekrar tahlil ver sağlık ocağına ya da polikliniğe.
B12 iğnesini kullan, D vitamini de al lütfen. Emin ol; hemen etkisini göreceksin ve toparlanacaksın. Yoksa depresyonu bile tetikler.
Zaten depresyona meyilliyim belki de hep vitaminsizlikten cunku cok sukur hayatimda depresyonluk bisey yok ama bi kac sene de bir yokluyor beni

Ay insallah valla bu ara ev islerini yemegi yaparken birisi bana tehditle yaptiriyomus gibiyim o kadar yorgunum
Bende öyleydim. Bu ilaçları kullandım düzeldim. Hemde iki küçük bebeğim var düşünün bitkinliğimi.. ilaçlar çok iyi gelmişti. B12 bitince bir kutu daha kullanmamı istemişti ama kulllanöadım şimdi yine başladı halsizlik bende baslıyım kullanmaya

B12 çok önemli asla ihmal etmeyin. Ayrıca d vitamini de önemli. Vitamini aldıktan sonra biraz balkona falan çıkın güneşlenin derim. Ayrıca aç kalınca şekeriniz düşüyor demekki ben de öyleyim şu an ellerim titriyor resmen. Düzenli beslenin derim.

B12 çok önemli asla ihmal etmeyin. Ayrıca d vitamini de önemli. Vitamini aldıktan sonra biraz balkona falan çıkın güneşlenin derim. Ayrıca aç kalınca şekeriniz düşüyor demekki ben de öyleyim şu an ellerim titriyor resmen. Düzenli beslenin derim.
Inanmazsiniz ama adanada yasiyorum gunesten bol bisey yok burda ama nasil d vitaminim yok onuda anlamadim 5 kilo fazlam var onuda veremiyorum halsizlikten

Inanmazsiniz ama adanada yasiyorum gunesten bol bisey yok burda ama nasil d vitaminim yok onuda anlamadim 5 kilo fazlam var onuda veremiyorum halsizlikten
Güneşten d vitamini almıyoruz ki. İnsanımı yanlış biliyor. Vücudumuzda olan d vitamini güneş görünce aktifleşir. Bu sebeple d vitamini aldıktan sonra güneşe çıkın ki aktifleşsin diyorum ;)

öğle saatinde 20 dk kollar yüz açıkta bacaklar dize kadar açık güneşin altında yürüyüş önerdi bana doktor
Başka türlü d vitamini vücutta kullanılacak hale gelemiyor

Demirinize de baktırdiniz mi? Demir de halsizlik ve yorgunluk kaynağı. Bununla beraber eksikligi tespit edilen vitaminleri hangi şekilde alabiliyorsaniz bir an önce alin; vitamin eksikligi vucudu ruhsal ve biyolojik olarak cok yorar.
Bunlarla birlikte, şekerinize baktırmanizi da tavsiye ederim. Acikinca dayanamamaniz sekeri getiriyor insanin aklına. Eğer insulin dengesizliğiniz varsa ve ona göre besleniyorsaniz vucudunuzu gereksiz yoruyorsunuz demektir. Bu da halsizlik yapar.
Siz iyi bir dahiliye uzmanina gidin, ve tedaviyi mutlaka aksatmadan uygulayın. İnanın bunlar iyi gunleriniz bile olabilir. Çok ciddi sonuçları var bu eksikliklerin.
Dilerim tez zamanda şifa bulursunuz.

Back
X