Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten depresyona meyilliyim belki de hep vitaminsizlikten cunku cok sukur hayatimda depresyonluk bisey yok ama bi kac sene de bir yokluyor beniB12 ve D vitamini eksikliği; insanın hayatını mahveder, başlı başına bir sorun.
Acıkınca halsizleşiyorsanız; muhtemelen insülin direncinizde var.hepsi birbirini tetikler zaten.
Birkaç ay olmuş; tekrar tahlil ver sağlık ocağına ya da polikliniğe.
B12 iğnesini kullan, D vitamini de al lütfen. Emin ol; hemen etkisini göreceksin ve toparlanacaksın. Yoksa depresyonu bile tetikler.
Bende öyleydim. Bu ilaçları kullandım düzeldim. Hemde iki küçük bebeğim var düşünün bitkinliğimi.. ilaçlar çok iyi gelmişti. B12 bitince bir kutu daha kullanmamı istemişti ama kulllanöadım şimdi yine başladı halsizlik bende baslıyım kullanmayaAy insallah valla bu ara ev islerini yemegi yaparken birisi bana tehditle yaptiriyomus gibiyim o kadar yorgunum
Aaa evet benimde cok dokuluyor bi kac aydiray ben kendimi bildim bileli yorgunum :/ benim de değerlerim sorunlu sanırım. bi baktırsam iyi olacak..
kızlar avuç avuç saçım dökülüyor 1 aydır :/
Hayir yokNefesle ilgili sorun yaşıyor musunuz? Yeterince oksijen alamayan kişiler de yorgun uyanıyorlarmis
bizim ailede kronik demir eksikliği var. ilacı bıraktığımız an düşüyor. sizde demir eksikliği var mıAaa evet benimde cok dokuluyor bi kac aydir
Garip ama demirim guzel hayatimda hic demir eksikligim.olmadibizim ailede kronik demir eksikliği var. ilacı bıraktığımız an düşüyor. sizde demir eksikliği var mı
çok güzel. o zaman d vitamini eksikliği olabilirGarip ama demirim guzel hayatimda hic demir eksikligim.olmadi
Inanmazsiniz ama adanada yasiyorum gunesten bol bisey yok burda ama nasil d vitaminim yok onuda anlamadim 5 kilo fazlam var onuda veremiyorum halsizliktenB12 çok önemli asla ihmal etmeyin. Ayrıca d vitamini de önemli. Vitamini aldıktan sonra biraz balkona falan çıkın güneşlenin derim. Ayrıca aç kalınca şekeriniz düşüyor demekki ben de öyleyim şu an ellerim titriyor resmen. Düzenli beslenin derim.
Güneşten d vitamini almıyoruz ki. İnsanımı yanlış biliyor. Vücudumuzda olan d vitamini güneş görünce aktifleşir. Bu sebeple d vitamini aldıktan sonra güneşe çıkın ki aktifleşsin diyorumInanmazsiniz ama adanada yasiyorum gunesten bol bisey yok burda ama nasil d vitaminim yok onuda anlamadim 5 kilo fazlam var onuda veremiyorum halsizlikten
Anladim tamam tesekkur ederimGüneşten d vitamini almıyoruz ki. İnsanımı yanlış biliyor. Vücudumuzda olan d vitamini güneş görünce aktifleşir. Bu sebeple d vitamini aldıktan sonra güneşe çıkın ki aktifleşsin diyorum![]()
öğle saatinde 20 dk kollar yüz açıkta bacaklar dize kadar açık güneşin altında yürüyüş önerdi bana doktorInanmazsiniz ama adanada yasiyorum gunesten bol bisey yok burda ama nasil d vitaminim yok onuda anlamadim 5 kilo fazlam var onuda veremiyorum halsizlikten