• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgunlukk

ruhsuzmelek09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
743
62
0
Ankara
Kendimi cok yorgun hissediyorum yaa.. İlişki anlamında değil bedenen bir yorgunluk var hiçbirşey yapmak istemiyorum şuan işyerndeyım hiç iş yapmak istemiyorum oturdum kaldım öyle burada vakıt geçiriyorum sadece kendime gelmem lazım ama nasıl :19::19::19::19::50::50::50:

Kendimi cok yorgun hissediyorum yaa.. İlişki anlamında değil bedenen bir yorgunluk var hiçbirşey yapmak istemiyorum şuan işyerndeyım hiç iş yapmak istemiyorum oturdum kaldım öyle burada vakıt geçiriyorum sadece kendime gelmem lazım ama nasıl :19::19::19::19::50::50::50:

Oruçdan değilse ve normalde böyle bi sıkıntın yoksa kan tahlili yaptır derim. b12 eksikliği halini dermanını kesiyo insanın.Benim de kolumu kaldırcak halim olmuyo çoğu zaman ama benimki tembellikten :(

Oruçdan değilse ve normalde böyle bi sıkıntın yoksa kan tahlili yaptır derim. b12 eksikliği halini dermanını kesiyo insanın.Benim de kolumu kaldırcak halim olmuyo çoğu zaman ama benimki tembellikten :(

Yok oruç değilim.. Okullar kapandı işe başladım hemen ondan beri böyleyim pskolojık filan galibaaa:43:

bende de hep bi yorgunluk var geçen gün işyerinde bayıldım hastaneye götürdüler kan testi fln yapıldı kansızlık yok dediler kendimi aşırı yorgun hissediyorum...ama hep böyleyim işim ağır da değil masa başı bilmiyorum nedeni ne.

sanki 75 yaşındayım

bende oyleyım , sureklı yorgunum 1 hafta olacak kolumu kaldıramıyorum sureklı uykum gelıyor sureklı esnıyorum fılan uzerıne 12 saat calısınca kolay atlatılmıyor konusmak bıle ıstemıyorum ya o dereceyım suan cok fena yanı ısten cıkmayı dsunuyorum sanırım tatıle ıhtıyacım var ama sonra ıs bulma sıkıntım olacak yenıden ne yapsam bılemedım

Demir eksikligi yorgunluk hissi verir, cok cay iciyor musunuz? Bir tahlil yaptirmanizda fayda var

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X