• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgunum... desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar:(

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
biliyosuz boşanmak üzereyim ama çok yorgunum çok başarısız hissediyorum kendimi herşey benim yüzümdenmiş gibi ... insanların gelip 2,5 ayda ne gördünki demeleri bi şans daha ver demeleri benim iç dünyanmda yaşadıklarım ... çok yoruldum ... geçicek dimi arkadaşlar :(:(:(:59:

Neden olduğunu bilmiyorum ama kimsenin ne dediğini takma boşver onlar senin içini bilemezler canım
geçer tabi kide zamanla toparlasın kendini insanları dinlememeye gayret et umarım hayırlısı olur hakkında :71:

Kıyamam ya çok üzüldüm..:14:
Kimbilir neler yaşadınız da 2,5 ayda boşanmaya karar verdiniz?
Hiç kimseye kulak asmayın,yaşadığınızı siz bilirsiniz ancak..
Dik durun,insanlara karşı sert ve ters cevaplar verin ki size karışmasınlar aklınızı bulandırmasınlar!:20:
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!:70:

biliyosuz boşanmak üzereyim ama çok yorgunum çok başarısız hissediyorum kendimi herşey benim yüzümdenmiş gibi ... insanların gelip 2,5 ayda ne gördünki demeleri bi şans daha ver demeleri benim iç dünyanmda yaşadıklarım ... çok yoruldum ... geçicek dimi arkadaşlar :(:(:(:59:

Hepsi geçecek, dönüp arkanıza baktığınızda "yarabbi şükür" diyecek, verdiğiniz kararla ve kendinizle gurur duyacaksınız.

Konularınızı biliyorum, yaşadıklarınız gerçekten çok ağır. Ama bunu kişiselleştirmeyin, bu sizinle ilgili değil, eşinizin karakteri ile ilgili. Siz sadece onun baştan beri verdiği sinyallerin üstünde durmayıp, bir şeylerin zamanla düzeleceğini düşünüp yolunuza onunla devam etmişsiniz, ama o insan bunu hak edecek biri değilmiş.

İşittiklerinizi de az çok tahmin edebiliyorum. Ama sizin kadar güçlü olamayıp da "ben bunları hak etmiyorum, madem sen değişmiyorsun, o zaman ben gidiyorum" demeye cesaret edemeyenlerin sizi yargılamalarına izin vermeyin, sakın kendinizi kötü hissetmeyin. Afedersiniz hayvan gibi muamele görüp de bunlara katlanmak meziyet değildir, daha kaliteli bir hayat seçtiniz diye siz de suçlu değilsiniz, aksine, aklını kullanan, asıl güçlü olan sizsiniz.

Sizi yargılayan olursa "valla bunları kendine reva görüyorsan, kaderimdir çekerim diyorsan o senin tercihin, ben bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve bitiriyorum, daha huzurlu bir yaşamı hak ediyorum" deyip çekilin. Susarsanız daha üstünüze varırlar, verin ağızlarının payını gitsin.

Hepsi geçecek, dönüp arkanıza baktığınızda "yarabbi şükür" diyecek, verdiğiniz kararla ve kendinizle gurur duyacaksınız.

Konularınızı biliyorum, yaşadıklarınız gerçekten çok ağır. Ama bunu kişiselleştirmeyin, bu sizinle ilgili değil, eşinizin karakteri ile ilgili. Siz sadece onun baştan beri verdiği sinyallerin üstünde durmayıp, bir şeylerin zamanla düzeleceğini düşünüp yolunuza onunla devam etmişsiniz, ama o insan bunu hak edecek biri değilmiş.

İşittiklerinizi de az çok tahmin edebiliyorum. Ama sizin kadar güçlü olamayıp da "ben bunları hak etmiyorum, madem sen değişmiyorsun, o zaman ben gidiyorum" demeye cesaret edemeyenlerin sizi yargılamalarına izin vermeyin, sakın kendinizi kötü hissetmeyin. Afedersiniz hayvan gibi muamele görüp de bunlara katlanmak meziyet değildir, daha kaliteli bir hayat seçtiniz diye siz de suçlu değilsiniz, aksine, aklını kullanan, asıl güçlü olan sizsiniz.

Sizi yargılayan olursa "valla bunları kendine reva görüyorsan, kaderimdir çekerim diyorsan o senin tercihin, ben bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve bitiriyorum, daha huzurlu bir yaşamı hak ediyorum" deyip çekilin. Susarsanız daha üstünüze varırlar, verin ağızlarının payını gitsin.

çok teşekkür ederim canım gerçekten böle bi evlilk istemiyorumki eşimin beni tartakladığı benim habire sinir krizi geçirdiğim ... bide çocuk olsa:50: eşim bunun adını sevgi koymuş seviyomuş... sevgi katilleri bunlar...

çok teşekkür ederim canım gerçekten böle bi evlilk istemiyorumki eşimin beni tartakladığı benim habire sinir krizi geçirdiğim ... bide çocuk olsa:50: eşim bunun adını sevgi koymuş seviyomuş... sevgi katilleri bunlar...

Herkes mutlu olmak için evlenir, ama daha evlenir evlenmez yaşadığınız şeylere bakın, hiçkimse hak etmez bu muameleyi. Gidebileceği halde gitmeyip boşanmayı kötülükmüş gibi algılayanlar hariç tabi, onlara müstehak diye düşünüyorum... Mutlu olmak için bir evliliğe imza atıp böyle bir hayatla karşılaşınca, boşanmaktan makûl bir çözüm yok. Siz de keyfinizden, ya da şımarıklığınızdan yapmıyorsunuz bunu, insanların kafaları alsın ya da almasın, sebepleriniz var. Yolun başındayken bu yol ayrımına geldiğiniz, o insandan bir çocuğunuz olmadığı için çok şanslısınız, bunları düşünün. Yoksa hakikaten de "ağzı olan konuşur", ama duymayın.

Eşinizin hastalıklı sevgisi konusunda iki kelime yazmaya gerek bile yok, onu da onun gibi seven biri çıksın da biri birini mezara gönderene kadar birbirlerini sevip okşayıp dursunlar, ne denir başka...

Son düzenleme:
Tatlım konunun ne olduğunu bilmiyorum ama kimsenin söylediklerini kafana takma.2,5 ayda kimbilir neler gördün ki boşanmaya karar verdin.sonuçta kimse boşanmak için evlenmez.ALLAH gönlüne göre versin inş:34:

İnan geçicek arkadaşım hayatta neler geçmiyoki ...
Biraz uzaklaş ortamdan uzaklaşabilirsen konuşmak istemiyosan konuşma
konuşmak istediğin seni anladığını düşündüğün insanlarla konuş....

Tam bilmiyorum durumunu fakat kısa sürede böyle kesin bir karar aldıysan
neler yaşadın kimbilir üzüldüm...Kimin ne düşündüğü değil sensin önemli olan...:70:

neden ayrılıyorsunuz sakıncası yoksa fikir uyuşmazlığımı
kötü huylarımı var

üzüldüm :59: ama canını sıkma.atlatılıyor bir şekilde.yılllarca tanıyamadığın insanların 3 günde ne halleri çıkıyor ortaya...bi arkadaşım da boşandı bir sürü sıkıntıyı göze almıştı.ama ailesinin desteği yetti arkadaşları olarak biz de yanında olduk.ve kolayca atlattı.zamanın ilişkileri hızlı tükettiği bir dönemdeyiz.geçmişe takılmak saçma oluyor.tabiki yaşanmışlardan ders alarak ileriye bakmak daha mantıklı...hakkında hayırlısını diliyorum ;) herşey düzelicek merak etme

Cnm bu da geçecek kimseyi takma
Kimse senin dört duvar arasında ne yaşadığını bilemez
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin zor
Zor ama geçecek kendini de suçlamayı bırak
Sonuçta boşanmak için evlenmedin bu raddelere gelene kadar kimbilir neler çektin

bencede geçer canım sen dik dur yeter.Yok öle yağma hem 2.5 aylık evli olacaksın hem şiddet göreceksin bazılarıda sana destek olacağına köstek olacaklar ölemi hiç birine pirim verme.2.5 aylıkken böylede zaman geçince nasıl olacakki.Yol ver gitsin.keşke düzelse diyeceğim de kadına el kaldıran birisinden hayır gelirmi bilmiyorumki.Allah güç versin sana canım.Hakkında hayırlısı işl.

Back
X