Yorgunum

Böyle insanlar kayınvalide olmamalı ya. Kendi kızından da aynı hizmeti bekler miydi kayınvalideniz? Böyle saçmalık mı olur lütfen sınırlarınızı belirleyin. Ne münasebet bu durumdayken hizmet beklemesi! Gerekirse eşinizi devreye sokun kendisi ailesini kırmadan konuşsun. Bu şekilde yorulmanız gayet normal.

Robot süpürge aldır kocana ve onu da ev işlerine dahil et
Oğlusunun maddi manevi kullanıldığını gören kv ya dayanamaz gider yada oğluşu iş yapmasın diye enerji yükleniverir

Robot süpürge aldır kocana ve onu da ev işlerine dahil et
Oğlusunun maddi manevi kullanıldığını gören kv ya dayanamaz gider yada oğluşu iş yapmasın diye enerji yükleniverir
Var robot supurgem ama malesef her yere takılıp duruyor kırk kere peşinden gidiyorum bı mutfağı yapabiliyor .oğluna açıyor yanımda evi supurmus diye söyleniyor oğlum nereye yetişsin diye

İki kere kendi çayını aldığını gördüm onun disinda bana seslenir çayımi koy diye gel kumanda şuraya bastı gel çocuk bunu yaptı. Oturduğu yerden sadece Emir veriyor. Artık cidden bunaldım eşim ben nasıl git diyeyim diyor konuştum giderler zaten bu kaç güne diyip duruyor .

Var robot supurgem ama malesef her yere takılıp duruyor kırk kere peşinden gidiyorum bı mutfağı yapabiliyor .oğluna açıyor yanımda evi supurmus diye söyleniyor oğlum nereye yetişsin diye
Söylensin dursun.
Bu evin düzeni böyle beğenmeyen kendi evine deyiverin.
Sizi bu kadar sömürmemeli kimse

Kalksın kendi alsın kumandayı yada sen al kökten kapat televizyonu ufak bir cinnet herseyi çözer.
Emirlere itaat etme azcık delir

Dışarıdan suyun vanasını kapatın sular gitti mesaj geldi baya gelmicekmiş diyin bakalım ne kadar dayanabilecekler. Herhalde tuvalete de gidiyorlardır

Valla bu konuda çok pasif olmayın derim. Herkes kendi ailesinden sorumlu olsun. Sizin aileniz gelsin siz hizmet edin eşinizin ailesine de eşiniz hizmet etsin. O zaman kv bakalım oğluşuna kıyıp iş yaptırabiliyor mu. Eşinizle konuşun annesi bir şey mi istedi kalk sen yap diyin. Benim ailem geldiğinde eşimden bir şey istemem hismet konusunda ama kendi ailesi geldiğinde bir kez ben mi çay doldurup getirdim,ikincisini eşim yapar. Gerçi bizim ailelerimiz anlayışlı insanlar bizden hizmet beklemeden atılırlar hemen. Sizde ipleri elinize alın yemekse eşiniz yapsın toplamaysa eşiniz yapsın boşverin bebekli insansınız bu kadar yıpranmayı tercih etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…