Moder burda yazan arkadaş, başlarda yorumlarını okuyabilirsin.
Bence torktest in diyetisyeni ile görüş ve nasıl beslenmen gerektiğine dair sana fikirler versin. Öyle testi yapıp kaçmak yok sayın york test diyetisyeni :)
Testi tam olarak nereye ve ne kadara yaptırdığınızı yazarsanız sevinirim
Arkadaslar, gecen sene gaza geldim ve york test yaptirdim, paranizi cope atmayin sakin. sadece sut ve sut urunlerine hafif intoleransim cikmisti... Oysa ben kivi yedigim zaman beynimin icin kasinmaya basliyor,kulaklarima igne batiyor gibi aci hissediyorum. Kivi ye intoleransim oldugunu bile bilemedi bu YORK TEST. Ben ingiltere de yasiyorum ve york testi bizzat yerinde yaptiridm,inanmayin bu tur seylere,birakin paraniz cebinizde kalsin.
Hepiniz çok açıklayıcı yazmışsınız arkadaşlar ellerinize sağlık. Ben 13 Martta lazerlipoliz oldum sonuçtan çok memnunum fakat şimdi ki sorunum bundan sonra düzenli beslenip kilo almamak bu nedenle York Testi yaptirmak istiyorum İzmir de yaşıyorum nerede yaptırabilirim ve kaç TL ye yaptırılıyor? Hepinize iyi günler.
tatlım teste gerek yok,gluten duyarlılığı türk toplumunda var zaten,bende test yaptırmadıan çözdüm bu işi,ve bırakır bırakmaz kılo verdim,şikayetlerim bitti,ve bir dahada kılo almadımBende bu intolerans testinden yaptırdım. Aşırı derecede Gluten/Gliadin duyarlılığı çıktı. 3 gündür katı bir diyet uyguluyorum. İnanılmaz bir rahatlama söz konusu şişkinlik, hazımsızlık ve halsizlik şikayetlerimde. Amacım zayıflamak değildi. Fakat gluten malum her bir ürünün içinde olduğu için zayıflamak da bonusu gibi olacak sanırım.
Fakat halen bu duyarlılığın bende net olarak olup olmadığına emin değilim. Sonuçta buğday, tahıl gibi ürünleri kestiğinizde herkes de bir rahatlama olur diye düşünüyorum. Diğer taraftan çok para verince sanki anti-bilimselmiş gibi oluyor. Kandırılmış gibi hissediyor insan kendini. Ama yinede sonuçta rahatladım mı? Evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?