merhaba kızlar.ben bir ay içerisinde bir yorkshire terrier sahiplenmek istiyorum Allahın izniyle.ama daha önce çok kedi baktım ama köpek hiç bakmadım.kedi tüyüne karşı alerjim olduğu ortaya çıktı ve nefes darlığı probleminden dolayı kedilerimi sahiplendirmek zorunda kaldım ama eksiklikleri çok büyük):sonra bir köpek sahiplenmeye karar verdim ve evde daha rahat bakabilmem için ufak bir köpek sahiplenmeye karar verdim.evinde bu cins köpeği olan arkadaşlar çiş eğitimleri veya mutlaka bilmem gerekn konular hakkında bilgi verirse sevinirim
tatlım bnm hiç bir bilgim yok bu konuda.
ama topicinin bereketli olması dileği ile demek için bir mesaj atayım dedim.
bu arada şuanda köpişin var senin değil mi?
Benim köpeğim terrier ama yorkshire değil :)
Ben çiş eğitimini bilindik gazete yöntemi ile verdim. Bunu muhakkak biliyorsundur.Ama sonradan dışarı çıkara çıkara öğrendi.
Mesela küçükken daha sık çişi gelir.Ben ilk başlarda çok temizlik yapmak zorunda kaldım bu yüzden
Dışarı mı alıştırmak istiyorsun yoksa evin balkonuna felan mı?
Bir de yorshire terrierler de tüylü, tüye karşı alerjin varsa tehlikeli olmaz mı :26:
yorkiler harika ev hayvanlarıdır benim de bir yorkim var dişi çok uysal temiz çiş eğitimi konusunda çok memnunum iyi eğitim verilrse çok uyumlu bir cinstir. havlamayı bile bilmiyor komsularım varlığını bile hissetmiyorlar en güzeli de bir çantaya koyup heryere götürebiliyor olmam. ama fiyatları biraz fazla. 1500-2000tl civarında. eğer orjinal bir yorki almak istiyorsanız bu fiyatı gözden çıkarmak gerekiyor. ynede satın alırken anne ve babayı görüp öyle alın. sonra o kadar para verip orjinal olmayan bir yavru alabilirsiniz.
kızlar mrb hepinize
bende yorki sevenlerdenim...
herkez yorkilerin ne kadar cadı ne kadar geçimsiz yaygaracı olduğundan bahsediyor ama ben katılmıyorum bnce bu doğrudan sahibiyle alakalı ben ne pitbull lar gördüm bebeklerle oynayan yani bu tamamen köepiğinizi nasıl yetiştirdiğinize bağlı çok aşırı korumacı ve asosyal yatiştirirsenz tabikide cazgr olurlar ama diorum ya iş sizde bitio küçük yaşta onu istediğinz yönde eğitebilirsiz sosyal olması herşeyden önmli ve efendinn siz olduğunu hissettrmek çok önmli doğru bi sahip ve doğru bi eğitmle harika köpekler diyorum.
bnde üni okuyorum bu yıl 3.yılm btti mesleğim olunca ilk yapacağim şey annesnn altından bi yorki almak olucak...
inş.nasip olur isteyenlere ve gerçekten bakabilecek olanlara...
Merhabalar... Evdeki diğer köpeğimle anlaşamadığından dolayı yeni aldığım Yorkshire terrierimi vermek zorundayım.. Aşılı, çipli, tuvalet eğitimli ve dişi.. Genel komutları da biliyor, çok akıllı bir köpek.Ama malesef diğer köpeğimle anlaşamıyorlar.Diğeri 3 yaşında onu bırakamıyorum.Mecbur bunu sahiplendirmek zorundayım.Yorkshire terrier beslemeyi düşünen varsa iletişime qeçebiliriz...
cnm mesaj kutun dolmus bosaltır mısın acaba :))merhaba kızlar.ben bir ay içerisinde bir yorkshire terrier sahiplenmek istiyorum Allahın izniyle.ama daha önce çok kedi baktım ama köpek hiç bakmadım.kedi tüyüne karşı alerjim olduğu ortaya çıktı ve nefes darlığı probleminden dolayı kedilerimi sahiplendirmek zorunda kaldım ama eksiklikleri çok büyük):sonra bir köpek sahiplenmeye karar verdim ve evde daha rahat bakabilmem için ufak bir köpek sahiplenmeye karar verdim.evinde bu cins köpeği olan arkadaşlar çiş eğitimleri veya mutlaka bilmem gerekn konular hakkında bilgi verirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?