Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mutlaka var yoksa durduk yere niye boyle yapsın ki kadın kendine çok guveniyo herseyin en doğrusu en ıyısı bende ben yaparım havasında çok tesekkur ederim kaç gundur kafanı şişirdim valla Allah razı olsun çok
ne demek canım estağfurullah öyle şey mi olur kafa şişirmiyorsun ben isteyerek yazıyorum sende isteyerek yazıyorsun bu kadar basit inş. bundan sonra hr şey güzel olur gönlüne göre nasip eyler....
çok kıskanıyo ama yemicem oğlunu yani bılmesi lazım onunda kaynanası yaptı belkı bunları ona ama gerçi bi laf var ceken cektırır dıye kadın yasamadığı için sorma imkanımda yok cok mu cektırdın buna dıye kv nın annesi ile konustum telefonda bugun o kocaeli de oğlunun yanında kadın çok tatlı ton ton teyzelerden yavrum kuzum diye konusur hep benimle keske kaynanam bıraz annesıne cekseydi tatlı dilli olsaydı şöyle