- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
çok yoruldum pes etme aşamasındayım kıslarrrrrr artık çok yoruldum hamiş kalamıyom kistim tekrar etti tekrar amelyat olacağım ve çok ama çok yoruldum kızlar ben artık umudum tükenmeye yüz tuttu ne yapacağımı bilemiyorum ne tarafa baksam ne şekilde kafamı boşatmaya çalışsam olmuyoooo olmuyo olmuyo kıslar umudu tükenipte bi anda hamiş kalan varmı benim gibi ümitlerin bittiği ve bisürü sorun yaşadıktan sonra meleğine kavuşan varmı aranızda....nolur umudumu kazanmama yardım edin kızlar lütfen kendimi toplamaya ihtiyacım var umudumu kazanmaya lütfen yardım edin
:1no2::1no2:Sakınn böyle deme canımm.Aynı şeyleri bende söylüyordum bundan 2 ay öncee ve rabbime yalvarıyordumm allahım nasıl çıkıcak aklımdan bir türlü atamıyorum diyee..Ve şuann 1aya yakındırr rabbim bana öyle ummadıgım hastalıklar çıkardıkı bana dr dr geziyorum şimdi meme kisti vee çene eklemınde sorunn varr ve ameliyatlık birdurumda olabılrı olmayaılırdee rabbım bılıyorrr.Canım ben bunları yaşıyorum şuan o kadar kötüyümkii suan aklımda bebe yok ve inan 1 yıl daha olmasa umrumda değill yeterki saglıgımız yerınde olsunn.Bak rabbım benım unutmamı sagladı ama karsılıgındaa baska bırsey verdıırabbımm benı cezalandırdı sınıyorrkızlar ben artık umudum tükenmeye yüz tuttu ne yapacağımı bilemiyorum ne tarafa baksam ne şekilde kafamı boşatmaya çalışsam olmuyoooo olmuyo olmuyo kıslar
çok yoruldum pes etme aşamasındayım kıslarrrrrr artık çok yoruldum hamiş kalamıyom kistim tekrar etti tekrar amelyat olacağım ve çok ama çok yoruldum kızlar ben artık umudum tükenmeye yüz tuttu ne yapacağımı bilemiyorum ne tarafa baksam ne şekilde kafamı boşatmaya çalışsam olmuyoooo olmuyo olmuyo kıslar umudu tükenipte bi anda hamiş kalan varmı benim gibi ümitlerin bittiği ve bisürü sorun yaşadıktan sonra meleğine kavuşan varmı aranızda....nolur umudumu kazanmama yardım edin kızlar lütfen kendimi toplamaya ihtiyacım var umudumu kazanmaya lütfen yardım edin
:ecrin_bebek:zeliş bende beş yılın ardından hamişim benimde düşük tehlikem var sen neler yapıyosun ben ölee yatıyom sıkıcıCanım bende 14 ay beklesim her ay adet olunca ağlardım depresyonlara girerdim 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi başka başka dertlerle uğraşıyorum düşük tehlikem var kanama oluyom yani herşey hamile olunca bitmiyo peşine başka birşey geliyo napalım rabbim daha büyük sıkıntılardan dertlerden korusun beterin beteri var.....
kızlar dra gittik müthiş rahatladım şuanda size drun verdiği listeleri vereceğim en kısa zamanda eşim şuan yanımda veremiicem ama kızlar gidipte boş dönen yok en kısa zamaanda sizlerlede paylaşıcam gelişmeleri ve listeleri
kızlar dra gittik müthiş rahatladım şuanda size drun verdiği listeleri vereceğim en kısa zamanda eşim şuan yanımda veremiicem ama kızlar gidipte boş dönen yok en kısa zamaanda sizlerlede paylaşıcam gelişmeleri ve listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?