yoruldum artık beklemekten umutları tükenipte gebe kalanlar yardıma ihtiyacım var

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
çok yoruldum pes etme aşamasındayım kıslarrrrrr artık çok yoruldum hamiş kalamıyom kistim tekrar etti tekrar amelyat olacağım ve çok ama çok yoruldum kızlar ben artık umudum tükenmeye yüz tuttu ne yapacağımı bilemiyorum ne tarafa baksam ne şekilde kafamı boşatmaya çalışsam olmuyoooo olmuyo olmuyo kıslar umudu tükenipte bi anda hamiş kalan varmı benim gibi ümitlerin bittiği ve bisürü sorun yaşadıktan sonra meleğine kavuşan varmı aranızda....nolur umudumu kazanmama yardım edin kızlar lütfen kendimi toplamaya ihtiyacım var umudumu kazanmaya lütfen yardım edin

canım ne pes etmesi?sakın pes etme..
inanacaksın önce...
kistlerin ne kisti?çikolata falanmı?
bendede vardı ama ameliyat olmadım direk tüp
bebeğe geçtim.sen neler denedin bu zamana kadar?

Canım moralini bozma sabırlı olmamız lazım...
Sakın umudunu yitirme. Bazen sağlık sorunları malsef engel olabiliyor yada zorlaştırıyor hamileliği... Bu devrede mecbur dok yardımı alınmalı bence...
Ayrıca tekrar geçmiş olsun ameliyat için acil şifalar.... a.s.

çok yoruldum pes etme aşamasındayım kıslarrrrrr artık çok yoruldum hamiş kalamıyom kistim tekrar etti tekrar amelyat olacağım ve çok ama çok yoruldum kızlar ben artık umudum tükenmeye yüz tuttu ne yapacağımı bilemiyorum ne tarafa baksam ne şekilde kafamı boşatmaya çalışsam olmuyoooo olmuyo olmuyo kıslar umudu tükenipte bi anda hamiş kalan varmı benim gibi ümitlerin bittiği ve bisürü sorun yaşadıktan sonra meleğine kavuşan varmı aranızda....nolur umudumu kazanmama yardım edin kızlar lütfen kendimi toplamaya ihtiyacım var umudumu kazanmaya lütfen yardım edin

canım benim ya sakın ümitsizliğe kapılma biliyorum çok zor bir durum en yakınım teyzem 7 8 sene boyunca uğraştı birsürü şey geçti başından gitmediği yer gitmediği dr4 kalmadı tam artık olmuyo derken meleğine kavuştu şidi kocaman bir oğlu vr biliyorum çok sıkıntı binbir güçlük çekiyorsun ama sakın pes etme bebeğini kucağına alacağın günleri düşün inş o günler sana çok yakındır rabbim seni meleğine en yakın zamnda kavuşturur inş:Saruboceq:

Canım bende 14 ay beklesim her ay adet olunca ağlardım depresyonlara girerdim 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi başka başka dertlerle uğraşıyorum düşük tehlikem var kanama oluyom yani herşey hamile olunca bitmiyo peşine başka birşey geliyo napalım rabbim daha büyük sıkıntılardan dertlerden korusun beterin beteri var.....

kızlar ben artık umudum tükenmeye yüz tuttu ne yapacağımı bilemiyorum ne tarafa baksam ne şekilde kafamı boşatmaya çalışsam olmuyoooo olmuyo olmuyo kıslar
:1no2::1no2:Sakınn böyle deme canımm.Aynı şeyleri bende söylüyordum bundan 2 ay öncee ve rabbime yalvarıyordumm allahım nasıl çıkıcak aklımdan bir türlü atamıyorum diyee..Ve şuann 1aya yakındırr rabbim bana öyle ummadıgım hastalıklar çıkardıkı bana dr dr geziyorum şimdi meme kisti vee çene eklemınde sorunn varr ve ameliyatlık birdurumda olabılrı olmayaılırdee rabbım bılıyorrr.Canım ben bunları yaşıyorum şuan o kadar kötüyümkii suan aklımda bebe yok ve inan 1 yıl daha olmasa umrumda değill yeterki saglıgımız yerınde olsunn.Bak rabbım benım unutmamı sagladı ama karsılıgındaa baska bırsey verdıırabbımm benı cezalandırdı sınıyorr

senağlamasenağlama

pes etmek yok sakın...a.s
sanırım yıpranmışsın ,bunun için tedavine bi süre ara ver kendini toparlayıncaya kadar...
sonra tedavine kaldığın yerden devam edersin....
bende tedavi görüyordum....ama ara verdim,kendimi toparlamak için...
inan allahın izniyle birgün bizlerde anne olacagız o duyguyu :Saruboceq:tadacagız...rabbim büyüktür,o istedikten sonra herşey olur....
pes etmek yok yola devam...:1hug:

kızlar dra gittik müthiş rahatladım şuanda size drun verdiği listeleri vereceğim en kısa zamanda eşim şuan yanımda veremiicem ama kızlar gidipte boş dönen yok en kısa zamaanda sizlerlede paylaşıcam gelişmeleri ve listeleri

:ecrin_bebek:
Canım bende 14 ay beklesim her ay adet olunca ağlardım depresyonlara girerdim 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi başka başka dertlerle uğraşıyorum düşük tehlikem var kanama oluyom yani herşey hamile olunca bitmiyo peşine başka birşey geliyo napalım rabbim daha büyük sıkıntılardan dertlerden korusun beterin beteri var.....
:ecrin_bebek:zeliş bende beş yılın ardından hamişim benimde düşük tehlikem var sen neler yapıyosun ben ölee yatıyom sıkıcı
:CüvCüv:

kızlar dra gittik müthiş rahatladım şuanda size drun verdiği listeleri vereceğim en kısa zamanda eşim şuan yanımda veremiicem ama kızlar gidipte boş dönen yok en kısa zamaanda sizlerlede paylaşıcam gelişmeleri ve listeleri

senin adınna sevindim listenide merak ettim açıkcası:CüvCüv:

canım zaten umutların tukendığı anda yanı kafandan tamamen ocuk fıkrını sildiğin anda oluyor..umarım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebeğin olur

harika hissediyorum iyiyim mutluyum bu gün olmazsa yarın biliyorum benimde meleğim geleccccek tıpkı teyzesinin kuzuusunun geldiği gibi kere maşallah kuzuma hade bakem geel meleğim sıra sana gelmiş olsun umudum tükendi die bişi yok artık rabbim sağlıcakla gönderecek kuzumu umudum tepede artıkkkk

Merhaba canım, profil resminde anladığım kadarıyla meleğini kucagina almışsın..tebrik ederim.mevlam onu sana bağışlasın..canım herhangi bi uygulama yapıldımı. Bende çikolata kışın den yana yaralıyım. Yani ameliyat oldum 9 ay oldu ama ağrılarım yine çoğaldı ,hatta eskisinden daha kötü durumdayım. Şuanda ağrılar la kıvranıyorum. Bı taraftan ağlamaktan kendimi alamıyorum. Kistler yenilemesı beni anneilik hakkımı azaltıyor .çok korkuyorum .ağrıları hissettikce yüreğim yanıyor. Önerebilirim bileceğin birşey varmi

Back
X