- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
- Konu Sahibi suskunkisi
-
Küçükken hastalıktan ölmemişsiniz babanız iyi bir hekimmiş bravoDiyor tabiki demez mi. Normal diyor ama ben babama ikna olamiyorum cunku biz kucukken hastaliktan olsek bir seyin yok derdi. Yani doktor sizin babaniz olunca oyle mukemmel olmuyor her sey. Onun gozunde kiyamet kopsa normal oluyor. Ucaga binip gidemem. 2 gun suruyor gitmem esim benimle gelemez. İsi birakip. Ben nasil bir bsbekle 2 gun gidebilir ki? İstanbulda yasamadigim icin aktarma oluyor ve 2 gun suruyor. Esyalar, bebek ve ben. Mumkun degil. Bebegime nasil zutu sagip verecegim karnini nasil doyuracagim?
Bir kere de haksız çıkayım yaBurda terapist 3 gunde bir beni gormeye geliyorlar zaten kendime ve bebege zarar vermemden korktuklari icin. Surekli iletisim halindeyi,
Ay saçmalama ne otizmi senin bu tavırların çocuğu hasta edecek , bak annesin evladın canın ciğerim bende anneyim anlıyorum seni lakin bu ruh haliyle çocuğa en çok zararı sen veriyorsun. Lütfen severek içebileceği bir mama bul ve ilaca başla.Hayir maalesef. Süt alerjisi var alerjenik mamalarin tadi cok kotu oldugu icin asla icmiyor. Ben zaten otizm suphesiyle olup bitiyorum yani cesaret edemem ilac kullanmaya
Annelik çok zor yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum ama güçlü olmak zorundasınız çünkü annesinizMerhaba herkese. Kızlar ben çok yoruldum. Ne evimi toplayabiliyorum ne temizlik yapabiliyorum. Her şey çok zor çok ağır geliyor. Sadece buraya yazmak istedim. Bebeğim kanat çırpmaya da başladı. 7 aylık oldu. Şuan el açma kapama,kanat çırpma ve ayaklarını döndürme hareketi var ve hiç durmadan yapıyor bunları. Ben otizmli olduğunu kabullendim. Artık otizimli diye üzmüyorum kendimi. Ama bu sefer de ek gıdayla savaşıyorum. Bari diyorum bir lokma yeseydi içim yanmazdı. Yahu ne meyve ne sebze ne et ne şeker yok yok yok hiç bir şeyy yediremiyorum. Zorla yedirsem de kusuyor. Her şeyi denedim. Allahım alsa da cnmı kurtulsam yetti artık. Bir deri bir kemik o açlıktan ölmese de ben üzüntüden öleceğim. Mama içmiyor. Anne sutunu dogdugundan beri sagarak veriyorum ve sadece 3 saate bir 90 ml cikiyor yetmiyor bitince agliyor. Sutum de asla artmiyor. Ne olacak bu böyle. Ne annem ne babam ne kardeşlerim.ne eşim artik kimse benle bu konuyu konuşmak istemiyor herkes beni tersliyor. Hepsi benle kavga ediyor. Evet deliyim evet psikolojim bozuk ama bir sorun neden diye? Sığmıyorum hiç bir yere. Bebegimi uyanikken sevemiyorum hic icimden gelmiyor. Uyuyunca da yanindan bir saniye ayrilmak istemiyorum. Sariliyorum opuyor kokluyorum. İsi gucu birakip onla uyuyorum. Uyanikken onu gormek beni kahrediyor o hareketlerinden dolayi ve yemek yemedigi icin. Bir tek onu uyurken sevebiliyorum. Allahim ne yapacagim ne olacak boyle. Sabrim kalmadi artik. Hic bir yere sigmiyorum. Hic bir yere sigamiyorummm. Nereye gitsem ne yapsam olmuyor. Ne salonda ne mutfakta ne yatak odasinda duramiyorum. Psikolojik destek ise yaramiyor. İlac kullanamiyorum zaten sadece sut iciyor diyeNe yapayim ne? Artik kendimi tutamiyorum o yemeyince zorla yediriyorum bagiriyorum ben bir canavarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?