- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Kocana mı yazdın bunları yoksa bize yazıp icini mi rahatlattın?Beni yordun mahvetttin ve tükettin.Senin yüzünden dertlere düştüm. Hamileliğimi bile depresyonlarla geçirdim.Zamanında yediğim dayaklar ve hakaretler yüzünden hamile kalmamla büyük bir ruhi bunalım yaşadım.kıyametimdi sanki ölmeme ramak kalmıştı. Hormanlarım tavan yapmış büyük bir depresonun eşiğine girmiştim.İkiz gebelikti benimkisi.Cocuklarımı kaçıracaksın sanıyordum .Beynim sızlıyor eklemlerim ağırıyor ben her geçen gün zayıflıyor beyin hücrelerim ölüyor veya beynim de ur var sanıyordum.Her 3 güne bir kalbim duruyor diye Kardiyolojiye koşuyordum.Meğersem şiddetli depresyon geçiriyorSen hamile kalmamla beraber yüzde 100 değiştin yumuşak hassas ve anlayışlı oldun.aradan 2 yıl geçti şimdi iyiyim.Ve sen yine garip davranıyorsun beni öldürmeye mi çalışıyorsun.Seni mahvederim.Artık umrumda bile değilsin.2 cocugum ugrunada olsa çekmem kahrını seni sepetlerim.
Benimkide boyleydi ben 16 sene cektim. Siddet donem donem aldatilma vs.. iki oglum var benimde. En son bir delirdim arkadasim koydum serefsizi kapiya. Tum ailesinede verdim veristirdim. Ay ne depresyon kaldi ne birsey. Herif sirtimdaki yukmus resmen.sepetliycem sanırım dayanamıyorum artık.
Kocana mı yazdın bunları yoksa bize yazıp icini mi rahatlattın?
bu sefer cocuk kavgası yapacak benimle inan onlar için tamah ediyordum canımÇekme zaten işinde var nasılsa bakarsın evlatlarına güzelcene..
size yazdım canım rahatlamak için.Yok bize yazdı rahatlamak için..
ne olmadı ki işten göreve gittim bugün.görevliydim.kiminle gitttin isimleri ne ne için gittin .niye gittin uzar gider.ne oldu bu kadar ?
tabikii size.Kocana mı yazdın bunları yoksa bize yazıp icini mi rahatlattın?
bu sefer cocuk kavgası yapacak benimle inan onlar için tamah ediyordum canım
size yazdım canım rahatlamak için.
bu sefer cocuk kavgası yapacak benimle inan onlar için tamah ediyordum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?