Yoruldum artik. Karar veremiyorum...

Huzurver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
10
0
1
Hollanda
Merhaba, simdiden yazima zaman ayirdiginiz icin tesekkür ederim.

Ben 28 yasindayim ve yurtdisinda yasiyorum. Esimle 10 sene önce tanisdik. Bir dügünde görmüs beni, bulusduk tanisdik. Ben basta istemedim cünki ben 18 yasinda olmama ragmen laylaylomdu hayat bana. Yani cocuk ruhluydum evlilikmis sevgiliymis umrumda degildi. Herneyse cok pesimden kostu diyebilirim. Sonra cikmaya basladik ve güzel bir 3 senemiz gecti beni sevdigini hissediyordum. Benimle ilgileniyordu beni kirmamak icin elinden geleni yapiyordu. Evlenmeye karar verdik ama benim ailem karsiydi. Cünki daha 21 yasindaydim. Ve 21 yasinda olmama ragmen cocukruhluydum. Herneyse evlenmemize izin vermeseniz kacariz diyince. Mecbur kaldilar ve evet dediler. Hersey cok güzeldi, nisan dönemi olsun dügünümüz olsun. Hepsi cok sakin gecti. Cünki birbirimizden isteklerimiz yok. Herkez durumu oldugu kadariyla yapti. Ailelerimizde cok iyi anlasdi. Gelelim sorunumuzun baslama sebeblerine. Esimin iki tane arkadasi vardi. Ben bu arkadaslarindan nefret ediyordum cünki ahlaksiz insanlardi. Eslerinin yanlarinda baska kadinlara asilan tiplerdi. Esim nisanliyken "birak gezeyim arkadaslarimla, evlendikden sonra birdaha görüsmem" dedi, bende tamam dedim. Biz evlendik daha kötü oldu esim her haftasonu onlarlaydi. Esimde cok degismisdi. Baska insanlarin yaninda "simdiki aklim olsa evlenmezdim, bosansamda birdaha evlenmem" diyordu. Benimde cok zoruma gidiyordu. Ailesine cok deger verdi, bana cok kez "senden bosanirim ama etrafimdaki insanlardan vazgecmem" diyordu ve ben esimden sogumaya basladim. Erkek arkadaslari esimi arayip eski kizarkadaslarindan haber getiriyorlardi "evlenmisler, surda oturuyorlar, cocuklari olmus" gibi yorumlar yapiyorlardi. Ben bunlari kendim ögrendim. Ve bunlar beni iyice bunalima soktu. Bir seferinde arkadaslari gelecek diye hazirlik yaparken kolumu kestim ve 8 dikis atildi. Ben esime misafiri iptal edelim dedim "asla olmaz ayip olur" dedi ve beni o halde hizmet ettirdi. Anlatacak cok seyim var ama buraya sigimaz. 6 seneden sonra bir kizimiz oldu. Kizim dogdukdan sonra hersey daha kötü oldu. Ben ondan nefret ettigim icin saygim kalmadi ona. Saygisizligimdan dolayida dayak yiyorum ve bir erkegin karisina söyleyebilecegi en agir küfürleri yiyorum. Esim haftanin 7 günü calisiyor bence evden kacmak icin ise gidiyor ve ben bizi biryere götür dedigimde, asla izin alamam diyor yani birbirimizi günde 10 dakika görüyoruz oda hic konusmuyoruz birbirimizle. Simdi size bir sorum olacak. Haftaya eltim diplomasini alacak ve ayni gün benim dogumgünüm. Esim bana diyorki" haftaya izin alacam yengemin diplomasini almaya gidelim" diyor. Ben cildirdim. Benim dogumgünüm icin izin almiyor yengesi icin izin aliyor. Cok zoruma gitti. Birgün olsun izin alayim sizi gezdireyim demiyen adam abisinin karisi icin izin aliyor. Kaynanam aramis teklif etmis. Neden esimin dogumgünü demedi. Yengesi mutlu olsun diye ugrasacagi kadar bizimle ugrassa bu kadar mutsuz olmayacaz. Biz birbirimizden cok soguduk. Kendi cok soguk bir adam ben günlerce bosanalim derim, git derim, hic tepki gelmez. Ya annemi üzmek istemiyorum bosanamam der yada sizi seviyorum bosanmayalim der. Ama bende insanim 24 saat evde yanlizim depressyona giriyorum. Kizim cok cok aktif oda beni cok yoruyor esim hic destek degil eve gelip uyuyor ise zor kaciyor. Bikdim artik hayatdan zevk almiyorum sadece kizim icin yasiyorum. Bosan diyorum bosanmiyor degis diyorum sen degis diyor. Ne yapacam ben? Lütfen yardim edin. Kendisi ufak bir kavgamizda el kaldiriyor küfür ediyor tabii bende yapiyorum artik cünki bikdim. Artik ondan bir ümidim yok cünki olanlari unutamiyorum ettigi küfürleri unutamiyorum. Ve unutmam icinde bir cabasi yok. 3 aydir el sürmüyor bana. Cirkin degilim güzel bir kadindim ama genede yüzüme bakmiyor. Cok kez oturup konusmak istedim bana piskopatsin degerini bil senin yerinde olmak isteyen binlerce kadin var diyor. Benim istedigim tek sey bizi sevip ilgilenmesiydi. Para araba ev hic birinde gözüm yoktu. Sadece aile olmak istedim. Kimseye anlatamiyorum, herkez esin calisiyor daha ne istiyorsun diyor ve ben kendimi suclu hisediyorum. Haftaya diplomatörenine gidimmi gitmiyimmi? Cünki gitmezsem benim yüzümden gene huzursuz olduk diye suclayacam kendimi. Ama bana aylardir el sürmeyen bir adami neden düsüneyim. O birkere acimadi bana birkere olsun seninde birseye ihtiyacin varmi demedi. Mutfak masrafimi bile annem veriyor. O halde neden calisiyor bana cikarip bir ekmek parasi bile vermiyor. Cok yoruldum lütfen yardimci olun? Karar veremiyorum. O ugruna seni bosarim dedigi arkadaslari artik esimden ellerini ayaklarini cektiler. Ben esimden sogudum ama ne yapacagimi bilmiyorum kendisi böyle cok memnun. Kendi annesine kiymiyor ayrilirsam annem üzülür diyor. Ama benimlede biraraya gelmek istemiyor ben buna katlanmak zorundamiyim. Kizim icin bosanmam diyor. Ben cikamiyorum isin icinden. Ihtiyaclarim var ama esim benden kactikca bende büyüyor bu duygular ve daha cok nefret ediyorum ondan. 28 yasindaydim bende istiyorum esim bana sarilsin duygusal anlamda beni doyursun ama o kaciyor benden. Kendime güveniyorum cirkin degilim uzun boylu güzel bir kadinim ama demekki onun gözünde yeterince degilmisim. Cok yoruldum

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ayriyeten. O istedi diye okulumu birakdim. Annesinin deyimine göre kadin kismi evde yemegini yapar kocasini bekler yada gider para kazanir okumakda ne demekmis. Ama simdi onun diger gelini diplomasini aliyor. Esimde annesinin doldurusuna geliyor. Annesi üzerine kuma gelmis ve bana herseferinde "kocami asla kiskanip bunaltmadim" diyor. Aynisini bendende bekliyor. Ben artik biktim lütfen bana ic acici seyler yazin. Cikamiyorum isin icinden. Bosanirsam kiz cocuguna sahip cikamazsin diyorlar bosanmasamda ben ömür boyu yipranacam. Cokmu istiyorum? Bende artik sasdim kendimi suclu hissediyorum. Ama normalmidir bu olanlar? Herkezde böylemidir. Ben genelde dogruyu yanlisi bilmeyen bir insanim hep duygularima göre hareket eden biriyim. Aklima ne gelirse söylerim. Cok kisi sükür et kocan var basinda diyor. Ama kocam basimda degilki. Yani kagit üstünde evli sayilirim. Evde oldugu günler bile uyur aksama kadar bizde kizimla gidecek yerler arariz uykusu bölünüp kizmasin diye. Siz söylesin suc bendemi? Benmi abartiyorum. Kimseye anlatamiyorum kendisiyle zaten asla konusamiyorum. Kendisi kiziyor acma bu konulari ne güzel oturuyoruz diyor (ayda yilda birarada oturursak) cikamiyorum isin icinden. Kizima acimasam cekip gidecem... Yardima ihtiyacim var

Arkadaşım kendimi senin yerine koyarak okudum sorununu ve ben olsaydım kendi ailemle konuşurdum arkama onları alırdım ve o ne derse desin gidip boşanma davasını açardım..böyle şeymi olur ya..bir ömür böyle çekilirmi bu adam hadi çektin diyelim yazık değilmi gençliğine düzelmiyosa yol ver gitsin..al kızınıda yanina annen baksin sende çalıs para kazan kızınla mutlu huzurlu yasa bakarsin kısmetin cikar cok mutlu olursun ama böle olmaz aile olacaksanız eğer su hayatı güzellestirmek icin bir araya gelin böle kan kusturmanin ne anlami var..senin yerinde olmak isteyen binlerce kadin var demek ne demek biliyomusun sana iltifat etmemis kendini övmüş..dünyayi kendi ettafinda dônüyo sanıyo..binlerce kiz varmis bi yürüsün gitsin ya..buarada eltinin tôrenine git bence..huzursuzluk cikmasin hakliyken haksiz konuma düsme..en kisa zamandada yol ver gitsin ona fikrini sormana gerek yok ayrica

İmza

Ayriyeten. O istedi diye okulumu birakdim. Annesinin deyimine göre kadin kismi evde yemegini yapar kocasini bekler yada gider para kazanir okumakda ne demekmis. Ama simdi onun diger gelini diplomasini aliyor. Esimde annesinin doldurusuna geliyor. Annesi üzerine kuma gelmis ve bana herseferinde "kocami asla kiskanip bunaltmadim" diyor. Aynisini bendende bekliyor. Ben artik biktim lütfen bana ic acici seyler yazin. Cikamiyorum isin icinden. Bosanirsam kiz cocuguna sahip cikamazsin diyorlar bosanmasamda ben ömür boyu yipranacam. Cokmu istiyorum? Bende artik sasdim kendimi suclu hissediyorum. Ama normalmidir bu olanlar? Herkezde böylemidir. Ben genelde dogruyu yanlisi bilmeyen bir insanim hep duygularima göre hareket eden biriyim. Aklima ne gelirse söylerim. Cok kisi sükür et kocan var basinda diyor. Ama kocam basimda degilki. Yani kagit üstünde evli sayilirim. Evde oldugu günler bile uyur aksama kadar bizde kizimla gidecek yerler arariz uykusu bölünüp kizmasin diye. Siz söylesin suc bendemi? Benmi abartiyorum. Kimseye anlatamiyorum kendisiyle zaten asla konusamiyorum. Kendisi kiziyor acma bu konulari ne güzel oturuyoruz diyor (ayda yilda birarada oturursak) cikamiyorum isin icinden. Kizima acimasam cekip gidecem... Yardima ihtiyacim var

Ailen biliyormu durumu? Onlar ne diyor bu ise

İmza

Cevaplariniz icin tesekkür ederim... Ailem biliyor. Onlarda bana kiziyor. Cünki bir sefer ayrildik bir hafta sonra gene barisdik. Annemde barisirsan kendin bilirsin. Cocuk oyuncagi degil dedi. Bende korkuyorum simdi tekrardan onlara siginmaya. Cünki esim cok fena. Disardan cok sakin sessiz biri ve baskalarinin yaninda beni suclu duruma düsürmeyi basariyor. Ben sinirlenip bagirip cagirirken o sessiz bir sekilde "haklisin" diyip cekiliyor kenara. Yani o an ben bile aciyorum ona.

Canım benim bencede ailenle konuş desteklerini al arkana ve hayatını daha fazla zehir etme.sonuçta 28 yaşındasın insanın başına ne gelicekse gençken gelsin.ayrıca ne demek kız çocuğuna sahip çıkamazsın demek gayette iyi çıkarsın.mutfak masrafınıbile annen karşılıyor,sırf kızmasın uykusu bölünmesin diye evden çıkıyorsun,haftada bi saat bile sana ve çocuğuna ayırmıyo duygusal bağlamda Bişey yaşayamıyosun eeee bu ne biçim evlilik!! Nefret ettiriyor şu erkek milleti kensinden yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar korkuyorum... Kendime güveniyordum ama simdi hic güvenim kalmadi. Hakaretler asagilamalar yüzünden kapiya bile cikamiyorum. O bana kötüsün dedikce kendimi kötü hissediyorum. Anne degilsin diyor anne cocugunu babasiz birakmaz herseye katlanir diyor. Okula giderken annem bakiyordu kizima ve bana demedigi kalmamisti. Anne cocugunu birakmaz diyordu. Simdi bosansamda ruh sagligim yerinde degil yapamam.. Cok istiyorum onsuz bir hayati ama ailemin yaninada gidemem. Annem cok laf söyleyen bir sen böylesin söylesin o yüzden böyle oldu diyecek. Yanliz yasamakdanda korkuyorum. Allahim kimseyi yuvasinda huzursuz etmesin. Aslinda esim biraz düzelse kizimiza biraz zaman ayirsa katlanacam. Bir yandan bosver zaten yüzünü görmüyorsun diyorum. Ama zaman geciyor ihtiyaclarim oluyor ona sarilmak istiyorum sonrada gurursuzmusun sen diye tuttuyorum kendimi. Böyle yaptikcada icimde daha cok büyüyor öfkem. Saglikli karar veremiyorum. Cok ugrasdim ilgi göstersin diye simdi cok pismanim gururum kalmadi acikcasi.

Ben kizimi uyutum o arada kendi isten geldi. Ve yemegini alip oturma odasina gecti. Bende yataga girdim. Yani görmedim kendisini daha. Ben simdi onun yanina gitsem konusmayacak benimle bende ona catacam niye konusmuyorsun diye, oda "gene basladin" diyecek. Gene kavga baslayacak. Ben simdi uyurum kendiside 3-4 saat elinde cep telefonuyla oturma odasinda oturur. Sabahda biz uyanmadan ise gider. Ve aylardir böyle devam ediyor hayatimiz.

Off canım allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ama kendine güvenini kaybetme o çok iyi bi babamı sanki gelip evladıyla ilgileniyomu alıp bi gün gezdiriyomu sana laf söyleyince takma bile onu.bende yaşıyorum aynı şeyleri allahım şu mübarek günlerde hakkımızda en hayırlısını versin.

Kusura bakma sormadan edemiycem. Aylardir sana el surmeyen bir erkek var karsinda. Peki o ihtiyaclarini nasil karsiliyor? Yani demem o ki baska biri olabilir mi hayatinda?

Ya boşanacaksın ya da bu hayata devam edeceksin.
Buradan hiç kimse eşinin kulağını çekemez ki...

Baska biri varmi bilemiyorum?!? Günahinida almak istemiyorum. Sadece birseferinde eski kizarkadasi buna yazmis. Ne yazdigini görmedim ama sadece o kisiden bir mesaj gelmis ve esim silmis mesaji. Artik cevap vermismi onu bilemiyorum. Ama bunu kendim yakaladim kendisi söylemedi. Yani baskada bir yanlisini görmedim. Aslinda hic arasdirmadimda. Yani telefonu elinden hic düsmez. Ama karisdirip bakmadim hic. Kendisi 5-6 ayda bir bazen gelip yaklasmak ister ama benim gücüme gidiyor izin vermiyorum.

Off canım allahım yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ama kendine güvenini kaybetme o çok iyi bi babamı sanki gelip evladıyla ilgileniyomu alıp bi gün gezdiriyomu sana laf söyleyince takma bile onu.bende yaşıyorum aynı şeyleri allahım şu mübarek günlerde hakkımızda en hayırlısını versin.

Amin! Allahim dert verip derman aratmasin

Eşine bir mektup yazsan, kısa ve öz, onu suçlamadan sadece duygularını yazsan. Konuşunca kavgaya dönüyormuş ya bir de böyle denesen seni anlar mı ki?

Mutfak masrafını annen karşılıyo peki bu adam haftanın 7günü ful çalışıp parayı napıyo? çocugum için boşanmam diyo ama çocuguyla hiç vakit geçirmiyo bu nasıl bi babalık! Seninle oturup iki laf etmiyo,boş zamanında uyuyo,dışarı çıkmıyosunuz,ee bayada bi anasının agzına bakıyo,enkötüsü küfür edip vuruyo..Aranızdaki sevgi saygı çoktan bitmiş zaten.Eşin tabi boşamaz seni yemegi hazır,ütüsü yapılıyo daha ne olsun.Öncelikle kendine güven,kız çocuguyla tek hayat hiçte zor degil yeterki ne istedigni bil.Eşin asla degişmicek böle bi hayatı nekadar daha sürdürebilirsin ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana vurup küfür eden bi insan,sana duygusal anlamda dokunmasın zaten.Çünkü o bile onun keyfi için,diploma törenine ben olsam gitmem bana deger vermeyen birinin ailesine ben niye deger veriyimki.İyi düşün karar ver canım ailen sana destekse,ki annen yardım ettigne göre biliyo yaşananlari.Ve psikolojisi normal olan bi adam ne karisına ne çocuguna karşı bu kadar ilgisiz sevgisiz ve sorumsuz davranmaz.Dilerimki herşey düzelir.. biraz dobra oldu yazdıklarım galiba ama inan sinir oldum ya.

Kizlar hepimiz teker teker cok tesekkür ederim yorumlariniz icin. Evet haklisiniz. Artik kendime gelmem lazim.

Mutfak masrafını annen karşılıyo peki bu adam haftanın 7günü ful çalışıp parayı napıyo? çocugum için boşanmam diyo ama çocuguyla hiç vakit geçirmiyo bu nasıl bi babalık! Seninle oturup iki laf etmiyo,boş zamanında uyuyo,dışarı çıkmıyosunuz,ee bayada bi anasının agzına bakıyo,enkötüsü küfür edip vuruyo..Aranızdaki sevgi saygı çoktan bitmiş zaten.Eşin tabi boşamaz seni yemegi hazır,ütüsü yapılıyo daha ne olsun.Öncelikle kendine güven,kız çocuguyla tek hayat hiçte zor degil yeterki ne istedigni bil.Eşin asla degişmicek böle bi hayatı nekadar daha sürdürebilirsin ki?

O kazandigi paraya el sürdürmüyor, onu biriktirmek istiyormus. Ama nedense hic birikmiyor. En zoruma gidende "yengemin diplomantöreni var ona izin alacam, seninde o gün dogumgünün onuda kutlamis oluruz" demesi oldu. Ben ona aylardir yalvardim diyebilirim, birgün izin alda kizimizla birlikte bir sinemaya gidelim diye.

Kizlar hepimiz teker teker cok tesekkür ederim yorumlariniz icin. Evet haklisiniz. Artik kendime gelmem lazim.

Bütün anlattıklarınla benim evliligimin son 1 senesini anlattın sanki :(

bu birlikteliqin adı evlilik degl..siz şuan sadece kızınızın babasıyla aynı evde yaşıyorsunuz..Ruhen çoktan boşanmışsınız zaten..
Allah yardmcnz olsun..

Back
X