- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
bbckhcdj
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onun aldığı hiç birşeye müdahale etmezken onun böyle yapması artık çok canımı sıkıyor ya kadın biz bir harciyorsak siz beş harcıyorsunuz hesap ortada bizim oralarda bi laf vardır alttaki duruyorda üsteki durmuyor diye aynen o hesapEşler ortak olunca sorunlar yaşanıyor tabi. Senin eltin biraz kibirliymiş. Takılma kim ne istiyorsa onu yapsın. Ev mi alıyo eşya mı alıyo ilgilenme. Evinle ilgili sorunları da onun yanında konuşma. Eşinle halledemeyeceğin seyler değil sonuçta. Ne kadar özel o kadar iyi
Ben onun aldığı hiç birşeye müdahale etmezken onun böyle yapması artık çok canımı sıkıyor ya kadın biz bir harciyorsak siz beş harcıyorsunuz hesap ortada bizim oralarda bi laf vardır alttaki duruyorda üsteki durmuyor diye aynen o hesap
Laflarinizi düzgün seçin sonrada iyi okuyun yada ne okudusaniz okuyun kalpleri bilen allahİkinizde mal yarışına girmişsiniz kocalarinizin parasıyla.
Laflarinizi düzgün seçin sonrada iyi okuyun yada ne okudusaniz okuyun kalpleri bilen allah
Tamda icimdekilerini söylediniz saolun1- kötü göstermeye çalışsa da foyası çıkar onu beğenen onun gibi insanlıklıdır ancak.
2-sen olmasanda bazı kadınlar dünyaya evlilikte çocukta eşte para da yarış yapmak için gelmiştir. sen doğurursun o 2 doğurmaya kalkar sen bir alırsın o 3 ister kocasından.senin bir pazarından aldığın şal gözünde tilki kürkü görünür ona. bunlardan çok var. uzak durmak lazım ama tam da ortasına düşmüş gibi olmuşsun. senin alakan olmasa da eksik ve kompleksi ile senle rekabet etmek istiyor. komplekste kibir de birinci olması ona yetmiyor.işte mümkünse uzak dur.
İnanın o an yani hani derler ya laf lafı açtı yoksa onunla böyle şeyleri konuşmamumursama
huyunu biliyorsan neden onun yanında konuşuyorsun ki
İnanın 3 buçuk yıllık evliyim ilk defa cevap verdim eşim bile diyor sen nasıl cevap verdin o bile şaşırdı eşim hep der bana seni kimsenin ezmesine müsaade etme sen kimseyle iyi olmak zorunda değilsin der ama ben kolay kolay kimsenin yüzüne çektirip de birşey diyemediğim için bu güne kadar beni cok ezdihadi o bırakmıyor sen bari bırak ağız dalaşını. ne kadar çirkin ya. huyunu biliyosan he de geç. seni delirtmesine izin verme. hoş dğeil yani koskoca iki kadının mal mulk konuşması.
İnanın 3 buçuk yıllık evliyim ilk defa cevap verdim eşim bile diyor sen nasıl cevap verdin o bile şaşırdı eşim hep der bana seni kimsenin ezmesine müsaade etme sen kimseyle iyi olmak zorunda değilsin der ama ben kolay kolay kimsenin yüzüne çektirip de birşey diyemediğim için bu güne kadar beni cok ezdi
Olmuyor maalesef eslerimiz ortak olduğu için vede birbirlerine düşkünler çocuklarımız bi yabancı gibi büyümesini istemem ama bu kadinlada çok zorortada ezilmek veya karşı atağa geçmek gibi sadece iki seçenek mi var? susup mesafe koyabilir görüşmeyebilirsiniz. onu deneyin.
Olmuyor maalesef eslerimiz ortak olduğu için vede birbirlerine düşkünler çocuklarımız bi yabancı gibi büyümesini istemem ama bu kadinlada çok zor
Haklısınız deneyeceğim tabi anlarsao zaman mal mulk meselesi hiç konuşmayacaksın. o lafını açınca da canım bu konuda hiç anlaşamıyoruz boşver bize ne herifler düşünsün diyeceksin.
Siz tanımadığınız için böyle demeniz normal sürekli insanların arkasından kötü konuşup ama sonra hiç birşey olmamış gibi yüzüne güler menfaati bitince anında insanları satarBu onu kötü kalpli yapmaz ki,
Çok kıskanıyordur sizi, belki kendini üstün görüyordur sizden, ama bu onu kötü kalpli yapmaz ki..
Çok muhattap olmayın, biralarıyla gelmeyin, sizi kırıcı konuşuyorsa sizde karşılık vermekten çekinmeyin..