valla ben karakter olarak ne kiskancim nede bi erkegin pesinden gidilecek kadar degerli olduguna inanirim. bence sende tavrini koy canim kos kos nereye kadar senin uzerine gelecektir hep cunku sewdigini biliyor. bundanda istifade ediyor o kadar insan tanidim ki bence erkekler pesinden kosacak deil kosturacak bayanlardan hoslaniyorlar. adam mi yok bence uymuyorsa yavas yavas unut yada baska birine yonlendir kendini.. ugrasma boyleleri ile haketmezler cunki hakedene hakettigi kadar degerini ver...
anladim o halde bence sende kendini biraz frenlesen yada ona karsi davranislarini deistirirsen daha uyumlu bi cift olabilirsiniz. hoslanmadigi seyleri yapmamaya calis belli etmemeye calis kiskandigini gibi...
deli gibi kıskansandaa kıskanmıyomş gibi davrann biraz rahat ol kendinee güvenn..üzerinee çok fazlaa düşmee..sevgilin senden hem emin olsunn sana güvensinn amaa biyandandaa her an onu bırakıp hayatına devam edeceğinn farkında olsun..ozaman senden kıymetlisi olmazz..onu asla bırakamıycağımı biliyo demişsin..öncee bu fikri kafandan bi att bu yaşına kadar omu vardıda onsuz yapamıycaksınn asıl kıymetli olann sensinn unutmaa..sen üzerine düştükçee beni bırakma bize şans ver dedikçee bu çocuk seni seviyo olsa bilee daha çok üzer..izin vermeyinn sizee böylee davranmalarınaa yaa..sen peşinden koşturr onu birazdaa..son olarakk sevgisinden emin olamadığın bi adamlaa nekadar devam edebilirsin bunuda düşünn..1 yıldır birlktesnz ve sana bikaç defa seviyorummu dedi?
dahaa öncee açtığın konularadaa göz attım zaten biçoğunuu okumş msj atmışmm önce:))biraz kendini çekmeyi dene istersen sessiz kal bırak erkek arkadaşınıda kafanızı dinleyinn senin kıymetini anlayıp sana kendi ayaklaryla gelmesini beklee gelmezsede hayatın sonu değil..bitirirsin yoluna bakarsın..bu şekilde daha çok üzülürsünn gibime geliyo..
nasıl çekebilirim kendimi? ne yapmalıyım yani?
birden yapmaa bunları yavaş yavaş..ondan soğuduğunu düşündür onaa..ilgisizleşş..çok fazla aramaa.seni aradğnda msj attğnda telefonun elnde olsa bile seni merak edip bidaha arayana kadar bekle..arkadaşlarnlaa dışarı çık gez eğlen..tüm zamanını onu düşünerek harcama..kıskanmaaaaa..sana seni seviyrum demezse sen hiç demee..aşkım canımı kess yavaş yavaşş
yadaa herzaman aşkım hayatım diyrsan deme canım de sadece aranzdaki ilişkiyi tam bilmedğimden genel olarak bunlar..
bunları yapınca daha çok soğumasından bağların iyice kopmasından korkuyorum :/ işe yarar mı ki
canım yönlendirmiş olmayımm bunlar benim fikirlerimm hep uyguladıklarımm..amaa sen bu şekilde davranarak daha çabuk kaybedersin elindekini..birdee sen kendi kıymetini bilmezsen elin oğlundan bilmesini bekleyemezsinn..iyice düşün taşın.bu şekildede ilişknz devam etmesi seni nekadar memnun ediyo bilemiycem artık..
Heran beni bırakacak ayrılcak korkusuylada yaşanmaz ki canım
Sizin her hareketiniz kısıtlanır zaten birde aynı sınıftaymışsınız bi süre sonra sizde boğulursunuz sevginiz tükenir. Siz bir adım atmadan bile düşünürsünüz acaba yanlış mı yapıyorum sevgilim benden ayrılır mı falan diye.Eninde sonunda bu ilişki biter.Bence daha fazla zorlamayın gitmek isteyeni tutmayın.Zaten sizi gerçekten seviyorsa size değer veriyorsa gitmez unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?