yoruldum artık peşinde koşturmaktan...

Canım o zaman bu iyi bir dersi hakediyo.Seni bu kadar üzmeye hakkı yok.
Hani şöyle bir söz vardırya ne çok sıkacaksın ne de gevşek bırakacaksın.Ortasını bulacaksın. Bence bunun ortasını bul.Çok üstüne gitme karışma rahat ol kendine her zaman güven hep dimdik dur karşısında

canım bence kendini öyle bir geri çekmelisinki böyle şaşırıp kalmalı o zaman bak bakalım kim kimi kaybetmekten korkuyor ona olan ilgini azalt mesela başka arkadaş çevreleri edin onlarla takıl bak nasıl kıskançlıktan çatlar o zaman bu defa sen kaçan o kovalayan konumuna geçer bunce sen benim bu denediğimi bi dene gerçekten işe yarıyo

Bencede kendini geri çek durumunu biliyorum ben.
Huylarınıda biliyorum çünkü aynı ben gibisin.
Belkide çok sevmekten sahiplenmekten oluyor bunlar.
Ama yanlış yaptığımın farkındayım bende çok fazla üstüne düşmek istemiyorum.
Sende öyle yap üstüne düşme bırak o arasın sen arama o merak etsin seni.

çok sağolun arkadaşlar, bana güven verdiniz :)
evet bu gerçekten işe yarıyor bazen.ama ben abartıyorum tersliyorum falan soğuyo tabi çocuk.
ortasını bulmak lazım.yani hem çok iyi davranmalı, hem de araya bi duvar koymalı hep o adım atmalı o duvarı kırmak için.adım atmayı kestğinde ben adım atmalıyım

1 bucuk yıllık ılıskımde hiç taktık yapamadım hiç kaçan olamadım vazgecemeyecek kadar cok sewdıgım hep bellıydı oda bunla cok guzel oynadı.. keske çekseydım kendımı dıyorum sımdı..çekmedımde noldu terkedildim... ayrılıgı once kabullenmek zor oldu 2 hafta sonunda kabullendım ortalıktan yok oldum kendımı cektım şimdide o benle muhatap olmak ıcın elınden gelenı yapıyor...Dediğimi yap ne kadar zorlansanda güçlü dur arama ilgilenme çıkar sunu hayatının merkezınden oyuncak etmişsin kendını...

evet cnm kendimi başka şeylere yöneltiyorum ama saat 12yi geçtiğinde acı çekmeye başlıyorum gece.aklıma kötü düşünceler gelio, ya başkasını severse diorum vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…