Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çikolata fikri güzeldi :) boyu1.79 görenler sen daha güzelsin derler hep .benim hiç takıntım olmadı kısa olduğumun farkında bile değildim onun hep uzun boy takıntısı varmış uzun boylu alacam dermiş hep ordan kalma annesi söyledi bana hep aşık oldum tutuldum o yüzden benden bunaldı ama hep söylüyo ben çok öpüyorum onu doyamıyorum ki o da eni hiç öpmez yanağımı zorla götürürüm öpsün diyene kadar acizim değil mi sevgisine muhtacım
çikolata fikri güzeldi :) boyu1.79 görenler sen daha güzelsin derler hep .benim hiç takıntım olmadı kısa olduğumun farkında bile değildim onun hep uzun boy takıntısı varmış uzun boylu alacam dermiş hep ordan kalma annesi söyledi bana hep aşık oldum tutuldum o yüzden benden bunaldı ama hep söylüyo ben çok öpüyorum onu doyamıyorum ki o da eni hiç öpmez yanağımı zorla götürürüm öpsün diyene kadar acizim değil mi sevgisine muhtacım
6 buçuk aylık evliyiz . hep böyleydi nişanlıken daha soğuktu böyle bana yukardan yukardan bakardı o zamanlar aşıktım evlendik en güzel ayımız ocak ve şubat aylarıdı mutluydum o zamanlar şimdi yine aynı bana boy uzatıcı bile aldı internetten ben dedimki tanıdıkça sever dedim filimlerdeki gibi olur dedim hada çoçukmuşum meğer bu masala inanmışım sevmiştim en büyük hatam bu oldu ... üzerine çok düşüyorum hatalıyım
görücü usulü evlendik , o demekki kendini dünyanın en uzun boylu adamı sanıyo bn onu çok şımartmışım ,yalnız olmadığımı görünce öz güvenim geldi :) tşk ederim hepinize ayrı ayrı:) peki ben şimdi nasıl davranmalıyım ki ben böyle sevgimi dışdan göstererek dolu dolu gösteriririm keşke soğuk kanlı olabilseydim içen sevseydim
kesinlikle doğru bu yorumunuz boşuna koca dememişler :)onunla ev oturmalarına gitmek istemiyorum arkadaşlarının eşleriyle beni kıyaslamasından bıktım söylemiyo belki ama gözleri herşeyi apaçık anlatıyo insan anlıyor gerççekten hepinizin de zamanını aldım nolur kusuruma bakmayın anlatacak kimsem yokki bugun anlattsam yarın arkamdan dedkodularım yayılır![]()
ay valla iyi demişsin ablacım bi daha bana bişe derse bende sen kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyosun diycem iyi akıl oldu bana valla .birde şu aklıma geldi anlatayım içime dökmek istiyorum vallahi çok bunaldım . dedimki ona bi gün keşke işe başlamış olsaydımda öle tanışsaydık dedim oda sen beni o zman begenmezdinki dedi bende ben sana aşığım aşkım nasıl begenmem falan dedim bazen saflığım tutuyor işte
ay valla iyi demişsin ablacım bi daha bana bişe derse bende sen kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyosun diycem iyi akıl oldu bana valla .birde şu aklıma geldi anlatayım içime dökmek istiyorum vallahi çok bunaldım . dedimki ona bi gün keşke işe başlamış olsaydımda öle tanışsaydık dedim oda sen beni o zman begenmezdinki dedi bende ben sana aşığım aşkım nasıl begenmem falan dedim bazen saflığım tutuyor işte