• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
moralin düzelir mi bilmem ama benim boyumda senin kadar ölelim mi yani:19:

kocanın psikoloğa ihtiyacı var o sana boy uzatıcı almış sende ona terapi hediye et bendensin de

anladigim kadarıyla severek evlenmemisin nisanliyiende böyle söylemleri olduguna göre esın sanki seninle istemeye istemeye evlenmiş nisanliyken bunu kabullenerek büyük hata yapmışsın

çikolata fikri güzeldi :) boyu1.79 görenler sen daha güzelsin derler hep .benim hiç takıntım olmadı kısa olduğumun farkında bile değildim onun hep uzun boy takıntısı varmış uzun boylu alacam dermiş hep ordan kalma annesi söyledi bana hep aşık oldum tutuldum o yüzden benden bunaldı ama hep söylüyo ben çok öpüyorum onu doyamıyorum ki o da eni hiç öpmez yanağımı zorla götürürüm öpsün diye :( ne kadar acizim değil mi sevgisine muhtacım

canım ben çözdüm olayı seninkinin p..su kalkmış ya okadar ilgiye şımarmış....ayrıca kendini neden aciz görüyorsun ya?boşver zorla niye öptürmeye çalışıyorsun öpmezse öpmesin anlasın senin kendine özgüvenin olduğunu çikolata fikrini bende beğendim doğrusu kesinlikle yap derim ben:27::1:

çikolata fikri güzeldi :) boyu1.79 görenler sen daha güzelsin derler hep .benim hiç takıntım olmadı kısa olduğumun farkında bile değildim onun hep uzun boy takıntısı varmış uzun boylu alacam dermiş hep ordan kalma annesi söyledi bana hep aşık oldum tutuldum o yüzden benden bunaldı ama hep söylüyo ben çok öpüyorum onu doyamıyorum ki o da eni hiç öpmez yanağımı zorla götürürüm öpsün diye :( ne kadar acizim değil mi sevgisine muhtacım

kendiside bir erkege gore normal boyda bende 1.90 filan sandimdi...

gorucu usulumu evlendiniz...

yooo hiç de öyle düşünme..benim de uzun boy takıntım vardı kendim çok uzun değilim ama hep uzun boylu sevgilim olsun isterdim şimdi eşim benden 10 cm falan anca uzun...onun da kafasında çok daha farklı bir sevgili hayali varmış onunki de pek olmadı... ben de onun tanımlamalarına uymuyorum...yalnız seninki gibi aşağılayıcı bir laf etmişti zamanında...ben onu bir pişman ettim bir pişman ettim...hala daha gıcık oluyorum aslında aklıma geldikçe...ama şimdi düşünüyorum da ben de onu aşağılayabilirmişim ne diye üzülmüşümki o kadar keşke lafı koysaymışım da görseymiş gününü...

6 buçuk aylık evliyiz . hep böyleydi nişanlıken daha soğuktu böyle bana yukardan yukardan bakardı o zamanlar aşıktım evlendik en güzel ayımız ocak ve şubat aylarıdı mutluydum o zamanlar şimdi yine aynı bana boy uzatıcı bile aldı internetten ben dedimki tanıdıkça sever dedim filimlerdeki gibi olur dedim hada çoçukmuşum meğer bu masala inanmışım sevmiştim en büyük hatam bu oldu ... üzerine çok düşüyorum hatalıyım

ne dengesiz bi eşin varmış yaratanımı sevmedin yaratılanımı deseydin bazı şeyler Allahın takdiriyle oluyo boy kaş göz aile bazı şeyleri biz tercih etmiyoruz ama onda bu kafa yok sanırım seni alırkn gözleri kördü galiba boyunu görmemiş hem kuzum sende kısayım dersen biz ölelim o zaman:52::52: ben 1.60 eşinin üstüne fazla düşme boğma rahat bırak o senin üstüne düşsün üstüne düşünce çünkü kendini bişe zannediyo tüm erkekler aynı yanlarında bide kullanma kılavuzları olsa hiç fena olmazdı hee:1::1::1:

görücü usulü evlendik , o demekki kendini dünyanın en uzun boylu adamı sanıyo bn onu çok şımartmışım ,yalnız olmadığımı görünce öz güvenim geldi :) tşk ederim hepinize ayrı ayrı:) peki ben şimdi nasıl davranmalıyım ki ben böyle sevgimi dışdan göstererek dolu dolu gösteriririm keşke soğuk kanlı olabilseydim içen sevseydim

Sen yinede kendini olduğun gibi sev erkek hep kadınları bir noktada eksik bulurlar boşuna koca dememişler üzüp,üzüp kocatıyorlar insanı

ay napacakmış uzun boyu tırnamacakmıymış hayret bişe devedede boy var ama ne işe yarıyor.bu erkekleri anlamak ne kadar zor.sen daha 19 yaşındasın kendine güven özgüvenin tam olsun.şimdiden seni böle ezmesine yönetmesine izin verme.boyu sende kendine takıntı yapma.üzerine düşme kendi haline bırak.erkeklere ilgi gösterdikçe hep fazlasını isterler memnun olmazlar.benim eşimde geçenlerde bana aynen şöle dedi: benim gibi adamı buldunda bunuyon daha ne istiyosun rahat rahat yaşıyosun die.söleme sebebide içkim yok sigaram yok kahvem yok çapkınlıım yok vs.bende sen kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyosun dedim.öle bi zoruna gittiki sölediğim düşündü taşındı sonra özür diledi.bu hayatı birlikte omuzluyosak eğer bişeylere beraber gögüs geriyorsak eşler kendini üstün görmemeli birbirinden.yoksa o evde huzur olmazz

kesinlikle doğru bu yorumunuz boşuna koca dememişler :)onunla ev oturmalarına gitmek istemiyorum arkadaşlarının eşleriyle beni kıyaslamasından bıktım söylemiyo belki ama gözleri herşeyi apaçık anlatıyo insan anlıyor gerççekten hepinizin de zamanını aldım nolur kusuruma bakmayın anlatacak kimsem yokki bugun anlattsam yarın arkamdan dedkodularım yayılır :(

görücü usulü evlendik , o demekki kendini dünyanın en uzun boylu adamı sanıyo bn onu çok şımartmışım ,yalnız olmadığımı görünce öz güvenim geldi :) tşk ederim hepinize ayrı ayrı:) peki ben şimdi nasıl davranmalıyım ki ben böyle sevgimi dışdan göstererek dolu dolu gösteriririm keşke soğuk kanlı olabilseydim içen sevseydim

ise onun boyunla filan ilgili soyledigi laflari kaale almamakla basliyabilirsin...

Sen kendinden çok ödün verdikçe erkek karşısındaki kadını aşağlar bence artık eşini o yüce dağlardan indir , ve eksik yönlerini say emin başında yavaş, yavaş kellik başlaması vardır veya dişleri yamuktur veya siyahtır sende ona lafı dokundur ,bilsin kırmak aşağlamak nasıl bir duygu!

ay valla iyi demişsin ablacım bi daha bana bişe derse bende sen kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyosun diycem iyi akıl oldu bana valla .birde şu aklıma geldi anlatayım içime dökmek istiyorum vallahi çok bunaldım . dedimki ona bi gün keşke işe başlamış olsaydımda öle tanışsaydık dedim oda sen beni o zman begenmezdinki dedi bende ben sana aşığım aşkım nasıl begenmem falan dedim bazen saflığım tutuyor işte

boşver canım kimseyede anlatma zaten insanların ağzı torba değilki büzesin her kafadan bir ses çıkar canın daha çok sıkılır:34:eşine gelince eğer biriyle kıyaslamaya filan kalkışırsa sende kibarca ağzının payını ver sende kıyasla....arkadaşın dediği gibi bizde de olmuştu bir kere ben bebek düşünüyorum olmuyor ilaçlar kilo aldırdı biraz sıvı sabunluğum topalak yuvarlak bişey bana aynı sen demişti eşiminde kalçalarına takıntısı var bende sen önce koca p...na bak demiştim bozulmuştu:33::27:yaşasın kötülük şaka bir yana incitmeden onlarında dört dörtlük olmadıklarını arada hatırlatmak lazım ama kavga ederk değil şakaya buldurarak incitmeden...savaşma seviş hesabı:34:

Son düzenleme:
kesinlikle doğru bu yorumunuz boşuna koca dememişler :)onunla ev oturmalarına gitmek istemiyorum arkadaşlarının eşleriyle beni kıyaslamasından bıktım söylemiyo belki ama gözleri herşeyi apaçık anlatıyo insan anlıyor gerççekten hepinizin de zamanını aldım nolur kusuruma bakmayın anlatacak kimsem yokki bugun anlattsam yarın arkamdan dedkodularım yayılır :(

Başkalarıyla kıyaslamak da neymiş..konu sadece boy mu acaba??başka şeyleri de kıyaslıyo:S

ay valla iyi demişsin ablacım bi daha bana bişe derse bende sen kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyosun diycem iyi akıl oldu bana valla .birde şu aklıma geldi anlatayım içime dökmek istiyorum vallahi çok bunaldım . dedimki ona bi gün keşke işe başlamış olsaydımda öle tanışsaydık dedim oda sen beni o zman begenmezdinki dedi bende ben sana aşığım aşkım nasıl begenmem falan dedim bazen saflığım tutuyor işte

niye begenmicekmissin o zaman gozun acik olacakti tabi,
sen onu tam gozun kapaliyken kabul etmissin...

Seni cok iyi anliyorum.benimde boyum kisa.banada hep laf söyler esim.begenmez beni falan.artik takmiyorum.o da taktirmak icin inanilmaz ugrasiyor.ugrassin bakayim...

ayıp etmis yani o uzun boylu kız istiyorda bana gorede 1.79 boy kısa topuklu giyemezsin o adamın yanında kendide bir erkege gore kısa bence..evliligin daha ilk yılları niye boyle sogukluk yapıyor seni uzmeye hakkı yok sende dusme uzerine ilgi sevgi gosterme bakalım o napıcak

eşimde der hezaman eğer lise yıllarında değilde okurken tanışsaydık sen beni beğenmezsin diye bende aynen öyle demiştim hehe ne kötüyüm yaaaa....canım saf değilsin sadece eşini çok seviyorsun doğal olarak bizlerde eşimizi çok seviyoruz elbette ama arada incitici birşeyler söylediklerinde cevap vermek gerekiyor ki kendilerini frenlesinler:16:

gerçekten yaşasın kötülük bende çaktırmadan şakaya vurarak alttan alttan lafları yapıştırıyım bari :) , konu sadeceboy eminim bazen benim karim daha güzel diye gururlanır falan o zaman iyide benden güzelleri görünce ayy benm karım kötüymüş deyip benden tiksinecekmi yanı bu nasıl bi adam çözemiyorum yarabbi!

Back
X